Jump to content
Naimisiin.info

virgot

Rouva
  • Viestit

    299
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by virgot

  1. Saatiin tarjous joka kuulostaa aika ylihinnoitetulta.. Vai mitä olette mieltä seuraavasta? Häät pikku paikkakunnalla pohjoisessa, vanhassa pirttirakennuksessa. Siis ei todellakaan mikään huippuravintola.

    Alkumalja 3,8 €

    Vihreä salaatti, kanasalaatti, leipää, maito, vesi, mehu ja porokeitto 18€

    Kakkukahvit (perus mansikkakakku) 9,5 €

    Siis ilman alkumaljaa kaksi salaattia, keitto ja kakkukahvit 27,5€/henkilö. Sisältää tarjoilun ja astiat. Lisäksi paikan vuokra 50€/tunti.

    Kun olen lukenut ihmisten kertomuksia ja yritysten hinnastoja, niin tämä meidän saama tarjous kyllä vaikuttaa Suomen kalleimmalta! :) Vai kuvittelenko vaan?

    Mun mielestä tuo ruokaosasto on ihan ok, ehkä jopa edullinen (poro on kallista, eikä kanakaan halpaa), mutta kakkukahvit 9,5e :blink:

    Meillä (siis töissä) kakkukahvien hinta on 4-5e /hlö, ja jos ottaa ruuat pitopalveluineen, niin kakkukahvin osuus on vielä pienempi. Ja kakuiksi saa ihan tasan sellaisen kakun/ kakut kuin haluaa...

  2. ^

    Noku mustaki alko tuntumaan ettei siellä varmaan oo, kun sehän on ainakin osittain maan alla. Mut like I said, voisin mä siellä naimisiin mennä oli ikkunoita tai ei, jos porukkaa on vähän, ja haluaa vieraat lähelle :) Tai ainakin lähemmäs kuin ihan kirkon puolella :)

  3. ^

    Me tavattiin pappi aikoineen tuolla kryptassa, kun kirkon lattiaa just vahattiin, ja joo, kyllä se on melko pimeä paikka. En muista oliko siellä lainkaan edes ikkunoita?

    Mutta kyllä mä voisin kuvitella meneväni siellä naimisiin, nimenomaan jos porukka on noin pieni kuin teillä :)

  4. Mustakin sä otat ehdottomasti sen nimen minkä itse haluat, ja koet omaksi :)

    Mulla on tällä hetkellä aivan kamala nimiahdistus. Perjantaina tullut avioerotuomio pisti miettimään, pidänkö exän nimen, jonka naimisiin mennessä vaihdoin, vai vaihdanko tyttönimen takas. TOISAALTA haluaisin tämän pitää siihen saakka, et toinen avioliitto muuttaa sen aikanaan uuden miehen nimeen, mut TOISAALTA haluaisin vaihtaa tyttönimen ja muuttua siitä aikanaan tulevan miehen nimiseksi :girl_sigh: Why oh why mä meninkää ikinä naimisiin ja muutin nimeni :wacko:

  5. Mun ensimmäiset häät oli kaikkea sitä mistä olin aina haaveillutkin, joten nyt joudun luopumaan monestakin, joista ekana tulee mieleen

    -kirkko (ei missään nimessä samaa alttaria kiitos)

    -tiara

    -häämarssit

    -isän saattaminen

    Lisäksi on paljon pieniä asioita ja yksityiskohtia mitkä on kerran käytetty, mutta toisaalta niitä tuskin kukaan muistaa, joten on harkinnassa, voisiko, ja haluaisinko niitä vielä käyttää <_<

  6. ^muistaakseni 300e (vai olisko ollu 400?) perjantai aamupäivästä (klo 12 saatiin avaimet) sunnuntai aamuun. Paikka piti luovuttaa siivottuna klo 11.00, tosin meillä meni yli jonkin verran, eikä asiasta tullut sanomista. Astioita siellä ei ole.

    Tuon hinnan voin vielä tarkistaa, jos tarvii :)

  7. Me mentiin myös kuvaamoon kirkosta suoraan, ja tarkoitus oli, että sillä aikaa on tuo tutustumisjuttu, mutta me oltiin sen verran nopeita, ja vieraat taas hitaita, ettei sitä ehditty pitää, vaan se oli vasta myöhemmin :lol: Me mentiin kuviin, ja sillä aikaa porukka hinas ittensä juhlapaikalle, kuvautti itsensä, kirjoitti vieraskirjaan, kattelivat rauhassa paikkaa (tiesivät meidän tulevan viimeisenä) ja meidän sinne viemiä kuvia kihlajaisista ym ja melkein heti me tultiinki jo. Ei joutuneet vieraat odotteleen turhan panttina :)

  8. idea varmaan toimiva, mutta osoittaa samalla, että rahat loppuivat valokuvauksen kohdalla.

    Nojaa, meillä oli lisäksi ulkopuolinen( =palkallinen) kuvaaja, jonka kaikki vieraatkn varmasti huomasivat ja silti jaettiin levyjä vieraille jotka digikuvasivat paljon, ja halusivat polttaa kuvat myös meille

  9. Me tilattiin sekä ruoka-että kahviservietit, sadalle ne maksoi 80e. Eli n.80c kpl. Pitopalvelun henkilöhinta laski 15c, koska hintoihin kuului servietit. Eli periaattessa maksettiin 65c kpl, joka ei kyllä hääbudjetissamme ollut yhtään iso hinta  ;)

  10. Jep, Peppi Pitkätossun kanssa samoilla linjoilla. Me ei tosin olla niitä, joita kuvaaminen milläänlailla haittaisi, meille vaan yksinkertaisesti valokuvat on tärkeämpää kuin video, vaikka se olis kuinka laadukas, ja hyvin kuvattu. Ja me ollaan (minä varsinki ja paljon) nähty kyllä hyviä ja ammattilaisten hyvillä kameroilla kuvattuja, ja editoituja videoita, mutta ei ne niin paljon iske, että itselle haluaisin  :)

  11. Meillä oli ammattivalokuvaaja, ja lisäksi pikkuveljeni kuvasi ihan perus videokameralla päivän parhaat palat (eli kuutisen tuntia  ;D ) kirkko-osuus kuvattiin kokonaan, juhlassa kaikki ohjelmanumerot, ja vähän yleistä sählinkiä. Meille oli paljon tärkeämpää satsata valokuvaajaan kuin videokuvaajaan, joten siksi näin  :)

    edit. niin, ja koska valokuvaaja oli ainoa, jolle annettiin lupa tulla kirkossa kuvaamaan etupuolelta, oli ihan jees, että video on lähes kokonaan kuvattu kirkkokansaa (ja meitä) päin

×
×
  • Create New...