Jump to content
Naimisiin.info

häähaaveilija

Rouva
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

häähaaveilija's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pähkinä- ja manteliallergia ovat kai eri asioita, eli pähkinäallergikolla ei välttämättä ole manteliallergiaa. Mutta tietysti hyvä olla tuoteselosteet näkyvissä kaikista tarjoiluista, jotta allergiset pystyvät välttämään oireita aiheuttavia herkkuja.
  2. Mistä konditorioista löytäisin munattomia ja maidottomia kakkuja? Meidän varsinainen hääkakku tulee Kakkugalleriasta, siellä ei ainakaan allergiakakkuja ole saatavilla.
  3. Kampaus 80 euroa plus koekampaus 35 euroa plus meikki 60,50 yhteensä 175,50 Helsinki
  4. Kävin juuri ostamassa kaasoille hopeiset kaulakorut. Toiselle Espritin korun (en löytänyt oikeasta korusta kuvaa, mutta vähän tämäntyyppinen http://www.esprit.com/img.php?image_type=P...p;picture_id=1), ja toiselle kaulakoru- ja korvikset -setin.
  5. Tältä näyttää mun puku ilman tilpehöörejä (tulee bolero, huntu, alushame, kengät).
  6. Eli profiilia. Tuli kirjoitushärö äskeiseen kommenttiin.

  7. Laguna kurkkimassa hääpäivä- & kaupunkikaiman porfiilia :)

  8. häähaaveilija

    Kaitaliinat

    Me ollaan pohdittu juuri säkkikangasta kaitaliinoiksi. Ainakin se on edullista, ja sopii karunkauniiseen juhlapaikkaan hyvin. Mutta kangaskaupassa säkkikankaassa (juuttia) tuntui olevan kovin "pölyinen" haju - aiheuttaako se jollekulle allergiaa? Googlettaessa löysin vain juutille allergisia koiria, ihmisten juuttiallergiasta ei puhuttu. Tietääkö kukaan?
  9. Kampaamo Tyyli, Pursimiehenkatu Helsinki Onko kellään omakohtaisia kokemuksia tästä kampaamosta? Tai meikkauksista?
  10. Onko joku nähnyt jollain valmistajalla tätä tai edes suunnilleen samanlaista pukua?
  11. Kyllä ostaisin, se on oikeastaan nyt toive numero 1. Mutta mistä antiikkisormusta kannattaisi lähteä etsimään? Joku teistä varmaan harrastaa antiikkia tai on muuten vaan sattunut kulkemaan hyvännäköisen antiikkiliikkeen ohi. Itse muistelen, että olen joskus Helsingin Mikonkadulla nähnyt näyteikkunassa ihania antiikkisormuksia, googletuksen perusteella liike voisi ehkä olla J. A. Tarkiainen. Tuleva aviomies (kääk, ensimmäistä kertaa kirjoitin ton sanan!) noudattaa omasta halustaan myös ekologista linjaa ja muokkaa sukunsa vanhasta sormuksesta itselleen sopivan vihkisormuksen.
  12. häähaaveilija

    Afrikkaan safarille?

    Olin lokakuussa 2007 kolmen päivän safarilla Sambian South Luangwa -luonnonpuistossa, Track and Trail -"leirissä" http://www.trackandtrailrivercamp.com/. Reissu oli aivan mielettömän romanttinen (ei ollut häämatka), ja olisi todella hyvin soveltunut häämatkaksi. Pidempäänkin siellä olisi voinut olla kuin nuo 3 päivää. Meillä hinta oli noin 300 euroa/hlö, ja siihen sisältyi majoitus aivan hulppeassa chaletissa (iso, sis. makuuhuone, parvi jossa toinen parisänky, terassi/parveke, kylpyhuone, näköala Luangwa-joelle), kolme ateriaa/päivä ja yhteensä 4 safaria (joista kaksi aamu-, yksi ilta- ja yksi yösafari). South Luangwa on selkeästi Sambian paras luonnonpuisto, jota suosittelen koko sydämestäni. Siellä asustaa mm. endeeminen Thornicroftin kirahvi, jota ei siis tavata missään muualla. Safarit olivat todella onnistuneita, nähtiin oikeastaan kaikki puiston eläinlajit lukuunottamatta leopardia, jota onkin vaikea bongata. Nähtiin esim. kun leijonat metsästivät impalaa, ja katseltiin noin neljän (4!) metrin päässä, kun ne söivät saalistaan, nähtiin leijonat parittelemassa, norsut ylittämässä jokea, vesipuhvelit laiduntamassa, upeita värikkäitä lintuja, pahkasikoja (Bumba ) jne. Koko ajan oli pieni jännitys vatsanpohjassa, kun avojeepillä mentiin, ja milloin tahansa saatettiin törmätä mihin tahansa eläimeen. Yksi parhaita kokemuksia oli, kun oltiin ottamassa iltadrinksuja oman chaletin terassilla, niin meidän pihaan tallusteli kolme norsua, jotka kulkivat aivan terassin alta. Niitä olisi voinut helposti koskettaa - jos olisi uskaltanut! Track and Trailin leiri ei tosiaan ole mitenkään eristetty Luangwa-joesta, vaan sieltä välillä nousee eläimiä pihan puolelle. Suosittelen siis lämpimästi Sambiaa, South Luangwaa ja myös Track and Trailia!
  13. Just tehtiin sukulaisen häihin alkoholiton booli, johon tuli Pommacia ja Ginger Alea. Meni kaupaksi ja kehuttiin raikkaaksi. Ja oli teeman mukaan suunnilleen kullanväristä. Samalla idealla oli myös alkoholillinen booli.
×
×
  • Create New...