Jump to content
Naimisiin.info

Unda

Rouva
  • Viestit

    132
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Unda

  1. Ei kaduta.

    Tiesin tosin jo mieheni nimen ottaessa, että se ei ole se helpoin ratkaisu. Tyttönimeni on helppo yleinen suomalainen nimi, nykyistä sukunimeäni taas saa tavata joka paikassa ja näyttää kirjoituskin menevän usein väärin; konsonantit vaihtaa helposti paikkaa..

    Mutta ei se mitään, ylpeänä kannan mieheni nimeä!

  2. Ehdottomasti B. Meillä painittiin tämän saman teeman kanssa reilu vuosi sitten, mutta olen näin jälkeenpäin ajatellen onnellinen, että päädyttiin rentoihin lavatanssihäihin järven rannalla, bileet jatkuivat saunoen ja grillaten aamuyöhön. Toimi meidän hääväkeen kuin häkä. Mutta toki jokaisen on arvioitava minkätyyppisiä vieraita on tulossa ym. Omasta mielestäni juhlapaikan vaihtaminen kesken iltaa ja jatkoille lähtö usein hajottaa porukkaa ja tunnelma saattaa lässähtää..

  3. Meillä kuvauksen aikana ripsi välillä vähän vettä. Kuvat onnituivat kuitenkin mainiosti; käytimme hyväksi lähellä ollutta rantasaunan terassia ja katosta. Lisäksi kuvauspaikalla oli kirkkovene katoksessa, joten sielläkin sai kivasti kuvattua. Lisäksi minulla oli valkoinen iso häävarjo joten sen alle sovimme molemmat - ei kastuttu.

    Toki eri asia jos kaatamalla sataa vettä, mutta niin käy kuitenkin todella harvoin.

  4. Minulla aivan valtava helpotus ja onnentunne päällä häiden jälkeen. Ei masiksesta tietoakaan, täysin päinvastoin. Hommaa oli niin paljon ja koko häitä edeltävän vuoden ollut joka päivä enemmän tai vähemmän hääpäivä mielessä, niin mahtava fiilishän se on kun juhlat saatiin superonnistuneesti juhlittua.

    Minusta tähän vaikuttaa myös paljon se kuinka itse on asennoitunut siihen hääpäivään. Masennus iskee varmasti jos eteenpäin mennään asenteella, että häiden jälkeen mikään ei enää tunnu miltään ja että se on se ELÄMÄN PARAS PÄIVÄ. Minusta se on yksi ihana päivä monien muiden joukossa. Toki toivon ja uskonkin, että ihan yhtä ihania päiviä tulee vastaan elämässä vielä useitakin. :)

  5. Serkku tekee kampauksen, joten kun menen viikkoa ennen häitä koekampaukseen, niin eiköhän väsätä aikalailla sellainen kun se oikeakin sitten. Tosin kuitenkin ns. kevyempi versio, ettei jotaista yksityiskohtaa piiperretä.

    Menen "koemeikkiin" myös viikkoa ennen. Se on Make up storen meikkiopastus, jossa tekevät meikin ja neuvovat. Ostan sieltä tuotteet mukaan. Hääpäivänä teen sitten meikin itse, mutta saapahan testattua ainakin meikin pysyvyyttä jo aikaisemmin.

  6. Uppista!

    Olisko kokemuksia siitä, auttaako solarium rusketusraitoihin? Tätähän edellinenkin kyseli, mutta tämä topic tipahtanut ties minne. Itselläni on pohkeissä vaelluksen jälkeen 10cm tummemat alueet. Oikein kivat on, ja kun vielä ajattelee että tarkoituksena olisi vaihtaa hääpäivänä illalla lyhyempi mekko päälle, niin voi elämä jos tuo tyssää näihin pohkeisiin! Tai jos ei solarium auta, niin mitä voisi kokeilla?

  7. Täälläkin yksi painajaisia näkevä. Jo useampaan kertaan olen nähnyt unta, ettei minulla ole vielä hääpukua hankittuna häitä edeltävänä päivänä. Muistan kun kerran unessa harhailin jonkun epämääräisen kaupungin suuria tavarataloja epätoivoisesti pukua etsien ja aika kävi vähiin. Toinen minkä muistan liittyy hääpaikalle saapumiseen. Mietimme aikaisemmin josko saapuisimme veneellä juhlapaikalle, ja unessa sitten mitään ei oltukaan sovittu etukäteen ja sulho sanoi kun ajettiin rannan ohi matkalla hääpaikalle, että no käydään katsomassa olisiko vene laiturissa, että vielähän tässä ehtii sillä mennä. :grin:

    Noh, nyt on puku jo turvallisesti kotona ja vene-asiakin sovittu ja hoidettu, joten ei pitäisi niiiden osalta ainakaan painajaisten toteutua. Tiedä sitten mitä on vielä tulossa...

  8. Meillä on häät parin viikon päästä, mutta emme vielä varanneet mitään sillä matka toteutuu vasta myöhemmin. Itseasiassa on ihanaa ajatella että kaiken tämän häärumban jälkeen pääsemme rauhassa suunnittelemaan unelmien matkaa. Sopii meille paremmin näin. Olemme häiden jälkeen Suomessa vuokrahuvilalla viikon lomailemassa kahdeksan ulkomaanvieraan kanssa, että ei sitäkään oikein hanimuuniksi voi kutsua. :grin:

    Häämatkamme suuntautuu todennäköisesti Etelä-Afrikkaan ja Madagascarille.

  9. Komppaan edellisiä! Mikään ei ole "pakko" omissa juhlissa. Jokaisella saa olla juuri sellaiset juhlat kuin haluaa, jos joku tästä jälkeenpäin nurisee niin oma on ongelmansa. Ärsyttää kaikki sellainen, että no pitäähän se nyt olla kun muillakin on, vaikkei tuntuisi omalta jutulta. Ja nimenomaan tärkeää tuo, että ilmaisee kaasolle ja bestmanille, mitä ei todellakaan halua. Itsekin olemme toiveemme ilmaisseet ja uskon ja toivon, että niitä myös kunnioitetaan. :)

  10. Meille on tulossa "oma" seremonia juhlapaikalle. Meidät on jo maistraatissa virallisesti vihtty, mutta nyt on sitten se "oikea" iso hääjuhla ja minusta on kyllä ihanaa että seremonia on siinä alussa. Vaihdamme sormuksiakin vasta nyt, joten sopii hyvin.

    Olemme siis suunnitelleet niin, että kaaso ja bestman pitävät seremonian. Kestää n. 30min ja siihen sisältyy kaksi laulu-esitystä. Toivomme tottakai hyvää säätä, jotta voimme huoletta pitää seremonian rannalla. Morsian saapuu paikalle soutuveneellä ja sulho on vastaanottamassa. Sitten häämarssin (soitetaan pianolla ja poikkihuilulla) soidessa kävelemme kujaa pitkin vieraiden eteen. Bestman kertoo ensin tapaamisestamme ja sitten tulee musiikkia, siskoni jatkaa lukemalla meille erään tärkeän kauniin tekstin ja sitten taas musiikkia. Ihan lopuksi pienet kummilapset tuovat sormukset ja vaihdamme ne. Sitten lähdemme häämarssin soidessa veneellä rannasta, mutta kierrämme vain pinen lenkin ja rantaudumme juhlapaikan saunalle. Tänä aikana kaaso ja bestman kertovat lyhyesti käytännön järjestelyistä ja sitten me saavumme kulman takaa paikalle. Sitten onnittelut ja alkumaljat ja siitä se sitten lähtee juhla etenemään omalla painollaan.. :)

×
×
  • Create New...