Jump to content
Naimisiin.info

Helene

Rouva
  • Viestit

    5109
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Helene

  1. Olen ollut kyseisessä ravintolassa häissä neljä vuotta sitten, ja vieraan näkökulmasta ainakin oli hyvä paikka. Tilaa oli riittävästi, oli hyvät ruoat ja maisemat tietty tuli kivasti esille, kun seinä on ikkunaa. :) Ravintolatila vaikutti laadukkaalta ja sisustuksessa oli kivoja yksityiskohtia. Majoitumme hotellissa ja siitäkin tykättiin. Ei mitään negatiivista tule mieleen. :D

  2. ^Mulla nuo leveydet on suunnilleen 4mm (kihla) ja 3mm (vihki). Kyllä nuissa varmasti on naarmuja paljon, jos tarkemmin lähtee syynäämään. Mulla on sormukset sormessa aina (paitsi leipoessa), joten kyllä niitä naarmuja tulee. Mutta titaani on mun mielestä tosi armollinen naarmuille. Ei näissä syvempiä naarmuja ole yhtään, mutta sellaisia pieniä pintanaarmuja, jotka tosin lähtis hiomalla pois. Jos titaanin kiillottaa, niin silloinhan se ei kovin kauaa pysy kiiltävänä, kun pikkunaarmua tulee. Mattapintainen titaani (kuten mun sormuksissa) ei käytössä juurikaan muutu ulkonäöllisesti.

  3. aIMGP9032.jpg

    Titaanisormukset, vihkissä 14x0,025 princess :-X :-X

    Yksinkertaista ja kaunista, ja juuri tarpeeksi kimallusta mun makuun. :-X

    Hei

    Missä teetit? Ja paljonko on leveyttä tollaisella kokonaisuudella?

    Aivan ihana <3

    AI katohan, mulle on täällä kysymys! Onneksi kaveri vinkkasi, muuten en olisi huomannut. :D Teetin ekan sormuksen aikanaan Helsingissä GL-korussa, ja toisen muutamaa vuotta myöhemmin Lahdessa Juha Loikalalla. Juhaa en voi muuta kuin suositella: oli todella hyvä palvelu! Kävimme kerran paikan päällä, ja muuten homma hoitui postin kautta, kun meiltä on Lahteen aika pitkä matka. Juha kuunteli tosi hyvin mun toiveita, ja vastasi kaikkiin kysymyksiini (mm. timanteista) tosi kattavasti.

    Yhdistelmän kokonaisleveys on hitusen yli 7mm.

    Miehellä on kans Juhalta tilattu todella upea sormus. Tilasi aikanaan GL-korusta kihlan, mutta kun kävimme Juhalla, niin mies innostui uusimaan sormuksensa, kun Juhan sormukset olivat niin hienoja. :grin:

  4. Olli kuvasi meidän häät 2009 elokuussa, ja en voi muuta kuin kehua! Meidän hääkuvat olivat niin vakuuttavia, että useampi kaveri/sukulainen varasi meidän häiden jälkeen Ollin omiin häihinsä. Hinnat on nousseet siitä kun me tehtiin varaus (sillä hinnalla saatiin, vaikka hinnat nousi myös ennen meidän häitä), mutta niin on ihan varmasti ammattitaitokin kasvanut! Suosittelen!! :-X

  5. Mie olin etukäteen ihan varma, että pillitän ihan koko ajan, mutta toisin kävi. Olin koko päivän jotenkin ihmeellisen rauhallinen ja rento, eikä itkettänyt missään vaiheessa! Muutaman kerran silmät vähän kostuivat, mutta en itkenyt. Sen sijaan hymyilin ihan jatkuvasti!

  6. ^Printattu ihan kotitulostimella. Printtailin ensin nimet reunaviivoineen isoille kartonkilevyille (jotka oli leikattu A4 levyiseksi, mutta olivat paljon pidempiä kuin A4), sitten leikattiin paikkakortit oikeaan kokoon paperileikkurilla, ja lopuksi saksittiin kulmat pyöreiksi. :)

  7. aIMGP9149.jpg

    Meillä tällaiset, tosin tuossa kuvassa hääkarkin paikalla on vain mytätty foliopallo. Näyttää kyllä aika pitkälti oikealta, kun oikeatkin hääkarkit on pyöreitä, ja folioon käärittyjä (tosin ne on hieman siistimmän näköisiä kuin kuvan pallero).

  8. Tullausraja onkin 150 euroa, eikä 100 euroa. Minun kengistä ja laukusta olis siis pitäny maksaa pelkät alvit, ei tulleja. Mutta eipä tarvinnu maksaa edes alveja, kun tullimies oli niin hyvällä tuulella. :)

    "Yksityishenkilön netistä EU:n ulkopuolelta tilaamat, yksityiskäyttöön tarkoitetut maksulliset lähetykset ovat 1.12. lähtien tullittomia 150 euroon asti nykyisen 22 euron sijasta. Arvonlisäveroa lähetyksestä peritään kuitenkin edelleen, jos lähetyksen arvo on yli 22 euroa."

  9. ^Tuo SMT-firma on kiinalainen, joten paketit tulee sieltä, ja näin ollen myös alvit ja tullit pitää maksaa. Tullit menee vissiin vain jos paketin hinta on (alveineen?) yli satasen. Korjatkaa, jos olen ymmärtäny väärin.

    Mie hain paketin tullista, mutta kun tullimies kuuli että paketissa on hääkengät ja laukku, niin päätti olla perimättä multa mitään (ei siis edes alveja!). :girl_smile: Ihana tullimies!

  10. Hain mun SMT:ltä tilatut kengät ja laukun tänään tullista. Tilasin kengät koossa 40, kun mun kaikki muutkin korkkarit on sitä kokoa... mutta olisi sittenkin kannattanut tilata 41, sillä nuo on pienet! Nyt täytyy käydä suutarilla kysymässä, voiko koko-ongelmalle tehdä mitään. Kyllä nuo jalkaan mahtuu, mutta puristaa varpaista ikävästi. Sanoisin, että puoli numeroa liian pienet. :girl_sad:

    Muuten olen kyllä tosi tyytyväinen! Nuo kengät ei ole SMT:n mallistoa, vaan lähetin heille kuvan jonka pohjalta he tekivät kengät.

    aIMGP8113.jpg

    aIMGP8116.jpg

    aIMGP8120.jpg

  11. Onko kellään kokemusta lahtelaisesta kultasepästä X8 (yrityksen nimi)? Olisiko www-osoitetta antaa? :)

    X8 ei ole enää toiminnassa, mutta Juha Loikala tekee kyllä vielä titaanisormuksia. Nettiosoitetta ei ole, mutta Juhalle voi tietty laittaa sähköpostia ([email protected]).

    Me tilattiin viime kesänä miehen uusi kihla x8:sta, ja oli kyllä mahtavaa palvelua! (toisin ku eräässä Helsinkiläisestä firmassa...) Nyt kun mun vihkin teko alkaa olla ajankohtaista, sain jo isot paniikit kun en löytänyt enää x8-nettisivuja. Löysin sit googlettamalla Juhan sähköpostin, ja kysyin että mikäs on ku x8-sivuja ei löydy, ja hän vastasi että toiminta on x8:n kohdalla loppunut, mutta hän kyllä tekee sormuksia vielä. :) Hänellä on oma paja Lahdessa, mutta ei myymälää niinku x8:lla oli. Ollaan sähköpostiteltu Juhan kanssa mun vihkistä muutamaan otteeseen, ja viestit on todella asiaan paneutuneita! Hyvää asiakaspalvelua todella!

    Ollaan menossa huomenna Juhan luo laittamaan mun vihki alulle! :girl_smile:

  12. Mie laitoin juuri tilauksen menemään SMT:lle. Tilasin kengät, jotka olin löytänyt ihan muualta netistä, ja he lupasivat tehdä mulle sellaiset (lisäksi halusin hieman erilaiset ja lyhemmät korot kuin kuvan kengissä). SMT:llä siis onnistuu kenkien teko myös itse lähettämän kuvan perusteella, jos niiden sivuilta ei löydy sopivia. :girl_smile:

    SMT:ltä tuli mulle kaksi linkkiä. Toisesta sain valita koron ja toisesta värin. Laitan ne nyt tänne, jos jollekin on niistä apua:

    korot

    värit

    Tilasin kengät koossa 40, sillä kaikki mun muutkin korkkarit on kokoa 40. Toivottavasti koko on oikea. :)

×
×
  • Create New...