Jump to content
Naimisiin.info

tammi08

Rouva
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by tammi08

  1. Omassa pöydässä istuttiin. Se oli minusta kaikista huonoin vaihtoehto, mutta kun kummankin vanhemmat ovat eronneet, niin pöytäjärjestyksen tekeminen meinasi mennä vähän liian vaikeaksi. Omat vanhempani olisivat vielä voineet samassa pöydässä istuakin, mutta miehen vanhempia jännitettiin, tulevatko ollenkaan häihin kun heidän on niin vaikea nähdä toisiaan.

    Mutta minusta oma pöytä on silti huono valinta, olisi ollut kiva seurustella vieraitten kanssa ruokapöydässäkin.  :(

  2. Me oltiin Puijonsarvessa, otettiin tavallinen saunallinen huone. Huone oli ok mutta palvelu oli tosi huonoa. Sulhanen oli kahdesti varmistanut hotellilta, että heille sopii että tulemme vasta myöhemmin illalla. Olimme tarjoutuneet maksamaan huoneen etukäteen, mutta se ei kuulema ollut tarpeen.

    Kun sitten saavuimme hotelliin sovittuna aikana, respan tyttö totesi tylysti, että meinasi jo antaa meidän huoneemme pois kun meitä ei kuulunut. Selitimme hänelle, että olimme sopineet tuloajankohdan etukäteen. Tyttö sanoi ettei siitä ollut mitään merkintää ja että hän oli yrittänyt soittaakin meille mutta puhelimet eivät olleet päällä. Tuntui vähän huvittavalta siinä morsiuspuvussa selitellä että anteeksi vaan kun meillä oli tosiaan häät niin eipä tajuttu vahtia puhelimia kauheasti...

    Eli emme tosiaan saaneet mitään erityiskohtelua hääparina, emme edes onnitteluja... Mutta huone oli mukava ja sauna samoin.

  3. Meillä oli niin, että sulho heitti oman vieheensä. En olisi missään nimessä suostunut siihen, että minun hameen alta ronkitaan kaivella jotain sukkanauhaa... Emme olisi sulhon kanssa halunneet heitellä yhtään mitään, mutta kaverit painostivat minut kimpun heittoon ja ajattelin, että turha heidän mieltään on pahoittaa, kun asia kerran oli niin tärkeä. Mutta ei jaksettu nähdä vaivaa että olisi keksitty sulhaselle jotakin vitsikästä heiteltävää.

  4. Häämatkaa suunnittelemme Sharm el Sheikiin ja kaipailen kipeästi kokemuksia ja kertomuksia Egyptin ja varsinkin Sharmin reissuista! Matkalle lähdetään todennäköisesti ensi vuoden vaihteessa. Itse odotan matkalta rentoutumista ja huoletonta yhdessäoloa, suunitelmissa on käydä ainakin Kairon retkellä myös ja ehkä Pyhän Katariinan luostarissa.

    Minkälaista Hadaban hotellialueella on? Esitteessä on tosi ihanan oloinen hotelli siltä alueelta, mutta keskustelupalstoilla usein suositellaan hotellia Naama Bayn alueelta, miksi? Emme kaipaa vauhdikasta yöelämää ja pari kilometriä vanhaan Sharmiin esim. syömään ei tunnu pitkältä matkalta.

    Minkälainen hintataso Sharmissa on? Esim ravintoloissa? Kaikki Egyptin matkavinkit kiinnostaa!

  5. Löysin jo vuosia sitten maailman kauneimman runon hääkutsuuni, mutta en sitten voinutkaan käyttää sitä, koska menemmekin naimisiin talvella. Tämä sopisi kyllä ihanasti kesämorsiamen kutsuun!

    Tämä hetki on nyt:

    on kukkien hetki

    ja täyden kesän.

    On kauneuden hetki.

    On morsiamen ja sulhasen hetki.

    Hetkien hetki:

    rakkaus kohtaa rakkauden.

    -Eeva Kilpi-

    Toivottavasti tästä on jollekin iloa!

  6. Tässä näitä kutsutekstejä lueskellessani huomasin, että vastauspyynnöksi on riittänyt pelkkä v.p. tai "ilmoitathan tulostasi". Mietiskelin vaan sitä, että kertovatko ihmiset ilmoittautumisen yhteydessä erityisruokavalioistaan ilman erillistä pyyntöä?

    Pitäisikö vastauspyyntö olla muodossa "ilmoitathan tulostasi ja mahdollisesta erityisruokavaliostasi"? Toisaalta esimerkiksi keliaakikot ovat varmaan tottuneet siihen, että kahvi/ruokapöydässä ei ole mitään heille sopivaa, ellei sellaista ole etukäteen tilattu, eli luulisi että kertovat pyytämättäkin ruokavaliostaan...

    Miten olette toimineet? Kokemuksia ja mielipiteitä kaivataan!

×
×
  • Create New...