Tiinazku

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Tiinazku


  1. Elikkäs meil olis tulossa boolimaljaksi semmoenn 30l maito"pänikkä" johon kylkeen ajattelin jotain hauskaa laittaa.

    Olen joskus jossain törmännyt semmoisiin ns.viinan juonti ohjeisiin. vähän niinku kymmenen käskyä tyylillä muistaakseni.Joten jos joku osaisi linkittää tahikka kertoa mitä siihen voisi laittaa olisin todella kiitollinen!

    ajattelin isolla ensin laittaa että ILOLIEMI ja siihen alle ne "säännöt".

    *hän kiittää ja kumartaa*


  2. Noniin pääsimpäs vihdoin koneelle katsomaan mitä olitte kirjoitelleet..

    Tosiaan, ei se minulle tärkeintä ole että kaaso pääsisi kanssani pukua sovittelemaan, vaan se hänen yleinen käytös,tuo puvun sovitukseen mukaantulon peruuttaminen oli vain piste i:n päälle. Ja kuten joku totesi, kaasoni on hieman "lapsellinen" minunnkin mielestäni. Tuo hänen kilpailuasenteensa on alkanut jo ollessamme pieniä,ja harmikseni jatkuu näemmä koko elämämme ajan. Aina kun minä teen jotain,esim.menen naimisiin,hän totaa "ettei meillä ole kiirettä", saan lapsen "ei meillä ole kiirettä" jne jne... vaikka mekin yhdessä mieheni kanssa oltu liki 6vuotta hän aina jaksaa mainita tuosta "heillä ei kiirettä" joka kanssa vähän aina latistaa..

    Olen tässä miettinyt ja tullut iihen tulokseen että paras var´maan pyytää myös toinen kaaso, jotta tiedän että edes hän on onnellinen puolestasi seistessään kanssamme alttarilla. Jos perun tämän ko.henkilöän kaasokutsun hän lopettaa yhteydenpidon täysin kummilapseensa, jota taas en halua. En halua tämän vaikuttavan myös lapseeni.

    Ja niin...tämä toinen kaaso lähtee nyt kanssani sovittamaan pukua,koska minusta on mukavaa kun on edes joku joka sanoo suoraan onko se hyvä ja milelipiteensä muutenkin.

    Kiitos kaikille vastanneille!


  3. Heipä hei morsmaikut ja vaikka muutkin ;)

    Semmosta kyselisin.neuvoja ennenkaikkea..kun on nyt tämmöinen tilanne: Pyysin kaasokseni lapsuuden ystävääni jonka kanssa olemme vieläkin ystäviä (enemmänkin näennäisesti). Tämä tuleva kaasoni(?) on minulle katkera joka asiasta,ja uskokaa pois,ihan joka asiasta. Kun tulin raskaaksi,yhteydepito loppui ja vasta loppuajasta hän alkoi uudelleen pitää yhteyttä, ostimme oman asunnon, yhteydenpito loppui taas... jne jne.. No nyt tuli mitta täyteen! NImittäin...olin sopinut morsiusliikkeen kanssa tulevani kokeilemaan häääpukuani se ja se päivä, jonka olin myös ilmoittanut kaasolleni ja hän oli siis mukaani tulossa. No nyt soitin ja varmistin asiaa hän olikin varannut ryyppyviikonlopun hiihtokeskukseen juuri täksi ko. (sovitus siis lauantaINA)viikonlopuksi >:( >:(, ja nuivasti pyysi minuakin muun porukan mukaan(mukaan EHKÄ kuulema vielä mahtuu yksi eli minä). NO en ole menossa... oli kuulemma unohtanut sen sovituksen vaikka aijemmin sanoi laittaneensa kalenteriin sen eikä hän ikinä tee mitään suunnitelma ilman kalenteriin katsomatta. Joten kuhan vain halus lähteä sinne ja keksi selityksen et oli mukamas unohtanut...

    NO nyt mulla sitten ottaa nuppiin niin rankasti tuo kaason käytös ja hänen yleinen katkeruus minua ja elämääni kohtaan ja hänen ainainen "kilpailu" kanssani, että ajattelin perua sen kaasonkutsun. Minulla nimittäin on ystäviä jotka huutaen tulisivat kaasokseni ja tottakai haluan rinnalleni ystävän joka on aidosti onnellinen puolestani.

    Kutsuja kun suunniteltiin, pyysin tältä ideoita hän totesi: No onhan mulla mutta enhän mie niitä sulle sano. Niinpä niin...vaikkeivät ole edes menossa naimisiin. ::)

    Joten auttakaas  nyt minua.. MIten ihmeessä tälle kerron että peruisin sen kutsun ilman että lopullisesti välejä rikon, muuten se ei haittaisikaan koska tuollaista ystävää en tarvitsisi, mutta hän on myös lapseni kummi niin en haluaisi sitä yhteydenpitoa lakkauttaa..

    Tämä asia ahdistaa todella ja vie vähän intoa koko häistä. Ymmärrätte varmaan.. Ja sekin on tullut selväksi että hänen oma pukunsa etsiminen on hälle tärkeämpää kui minun hääpukuni.. Inhottavaa.. :-/ :-/


  4. Mielipiteitä tarvitaan! ???

    Meillä olisi tarkoituksena järjestää sulhaselle ja morsiamelle yhteiset polttarit. .. :oIdeana että ensin päivä vietetään nais ja mies porukoiden kesken mutta illaksi kokoonnumme yhteen saunomaan. Onko ihan hassu idea ja minkälaisia yhteisiä leikkejä tahikka ohjelmaa voitaisiin sinne saunalle viedä? Ja sitten vielä yks kysymys että ideoita siihen minkälaisia vaatteita parille pukisimme, siis semmoisia yhteen sopivia tarzan ja jane tyyppisiä juttuja?!

    Kiitos jo etukäteen kaikille avuliaille! :D