devivre

Kaaso/avustaja
  • Viestit

    118
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by devivre


  1. Hei!

    Meillä olisi tarkoitus juhlia häitä kesällä 2010. Juhlapaikkaa ei olla vielä varattu, mutta ollaan mietitty Oulunsuun pirttiä tai TervaToppilan Aleksanterin salia. Joten kertokaa, millaisia kokemuksia teillä on noista paikoista! :) Ja myös kuvia olisi kiva nähdä (siis millaiset pöytäjärj. yms). Kiitos!

    p.s. vieraita tulee max. 50 henkeä

    Laitoin sulle yksäriä Aleksanterin salista. :)


  2. Olimpoksessa oon ite käyny vaan pari kertaa mutta molemmilla kerroilla on talon puolelta mokailtu niin, että valitettavasti en voi sitä suositella. Toisella kerralla ruoka oli jopa ihan hyvää, mutta silloinkin annoksen kanssa oli ongelmia... Mutta tämä nyt vaan mun oma henk.koht. mielipide. ;)


  3. Pannu on kiva, tykkään pääasiallisesti paikan ruuista, mutta isompia seurueita varten siellä on ainoastaan yksi pitkä pöytä keskellä ravintolaa, joka ei välttämättä (toki riippuen omista mieltymyksistä) oo paras vaihtoehto. Tuossa kuva:

    etusivun_kuva2.jpg

    Mutta ei sitä Matalaa kannata säikähtää, se on toki tyylikäs paikka ja ehkä hintatasoltaan perusravintoloita kalliimpi, mutta ruoka on hintansa arvoista ja palvelu pelaa paremmin kuin missään muussa Oulun ravintolassa (disclaimer: niistä missä itse oon käyny ;)).

    Katsoitko sitä Toreron listaa? Siellä on myös erillinen "kabinettipuoli" (kabinetti ei anna todellista kuvaa, tila on lähes yhtä iso kuin varsinainen ravintolasalikin ja auki esim. äitienpäiväbuffetin aikaan jne.), jota voinee varata omaan käyttöön.

    Tai sitten Istanbul? Myös Kirkkokadun kreikkalainen Crecian ja marokkolainen Marrakech on olleet mun kokemuksen mukaan hyviä paikkoja ruokansa puolesta.


  4. Ruska, itse tykkään käydä Torerossa syömässä, mutta erittäin hyvää (ja kallista) ruokaa saa ravintola Matalasta, ja ystäväni ovat kehuneet myös Uleåborgia (torinrannassa oleva aittaravintola). Riippuu vähän siitä, millaisesta ruuasta tykkää. ;)


  5. Me juhlittiin vajaan 70 hengen voimin Tervatoppilan Aleksanterin salissa, ja tila toimi loistavasti. :) Ihan kaikki ei Tervatoppilan/pitopalvelun puolelta menny täysin nappiin, mutta kaikesta huolimatta ihanat juhlat saatiin vietettyä ja paikkavalinta oli todella onnistunut! Kuvia pääsen toivottavasti lisäilemään lähiaikoina.


  6. Täällä on oma ketjunsa Piilopirtistä. Piti olla meidänkin hääjuhlapaikkana, käytiin 07 keväällä paikka tsekkaamassa ja varaamassa, mutta lukuisista yhteydenottoyrityksistä huolimatta ei saatu vastausta menutiedusteluihin ajallaan, monta kuukautta myöhemmin soittivat.. Tuli vähän sellainen fiilis, että liekö ollut tuplabuukkaus, ja sitten kun se peruuntui niin soittivat meille. :rolleyes: Tossa vaiheessa tosin meillä oli jo uusi paikka katsottuna.

    Mutta oli siis kyllä paikkana meidän mieleen, harmi sinänsä että asiat meni niin kuin meni.


  7. ^ Itse olettaisin, että jos menussa lukee pelkkä caesarsalaatti, se on ilman kanaa tms. lisuketta. Eli pelkkää eri salaatteja + krutonkeja + mahdollisesti parmesanraastetta tai -lastuja.

    Meidän menu:

    Savulohisalaattia

    Neidon salaattia ja kirsikkatomaatteja

    Salaatinkastiketta

    Salonkipatonkia ja levitettä

    Parmalaista häränfileetä

    Madeirakastiketta

    Hasselbackan perunoita

    Kotikaljaa, maitoa, mehua ja vettä

    Hääkakku ja kahvit

    Luonnollisesti tarjolla on myös kasvisvaihtoehto, mutta tämä ei ole vielä täsmentynyt. Lisäksi tarjoamme valko- ja punaviiniä. Iltapalalle sitten jotain helppoa, vielä mietinnässä että mitä se sitten tulee olemaan mutta mahdollisesti cocktail-piirakoita, lihapullia, prinssinakkeja ja dippivihanneksia.


  8. Meille ei tuu kirkkoon mitään extraa, juhlapaikalla on pöydissä valkoiset liinat, ei tuikkuja tms mutta voi olla että lainataan juhlapaikan kynttelikköjä (hopeiset, isot). Pöydät on periaatteessa 6 hengen pöytiä, joita laitetaan yhteen eri kombinaatioilla, ja kahdenkin pöydän keskelle tulee vaan yks kukka-asetelma, jota jatketaan jollakin kevyellä vihreällä sitten pitemmälle. Noutopöytään tulee vähän isompi asetelma. Ei paikkakortteja, menukortitki on vähän mietinnässä että jaksaako tuota. ;)

    Oli mulla alunperin muitakin suunnitelmia, mutta ne on tässä matkan varrella karisseet pois, kun oon tullu siihen tulokseen että keeping it simple on meille paras vaihtoehto, kaikin puolin. :)


  9. Onnea hyvästä valinnasta ;) .

    Voin kertoa, että molemmissa kohteissa Sofitelin hotellit ovat aivan ihanat! Hua Hinin Sofitelissa ollaan oltu 3(?) kertaa ja se valittiin myös häämatkahotelliksi (jolloin meillä oli siis juuri tuo Bkk-HH Sofitel -yhdistelmä), koska hotellin tunnelma on aivan ainutlaatuisen upea.

    Kiitos, oon yrittänytkin lueskella kommentteja täältä ja sun kommenteista on ollut paljon apua, eli kiitos niistäkin! :) Jotenkin vaan tuo Sofitel tuntui intiimimmältä vaihtoehdolta kuin Hilton, vaikka molemmissa onkin paljon huoneita ja ovat isoja hotelleja sikäli. Uskon kyllä, että tulee ihana reissu, ei vaan millään malttais odottaa! B)


  10. Meidän suunnitelmat muuttui mun täysin uusiksi menneiden työkuvioiden takia. Päästiin varaamaan matkaa vasta nyt, ja koska joulu oli ainoa aika, jolloin päästään reissuun, ei vaihtoehtoja enää niin kauheasti ollut tarjolla. Päädyttiin valitsemaan Bangkok-Hua Hin -yhdistelmä AM:lta, molemmissa Sofitelin hotellit joten ainakaan hotelleissa ei pitäisi olla valittamista. ;) Harmittaa kyllä, että Bangkok-Samui -yhdistelmät meni sivu suun tässä työasioiden selviämistä odotellessa, mutta ei mahda mitään, täytyy tehdä se Samuin reissu sitten toisella kertaa. Onneksi porukalla tuntuu olevan pääosin hyviä kokemuksia Hua Hinistä, tosin uskon kyllä että viihdytään missä vaan kun saadaan kahdestaan olla.. :P


  11. Meillä on vielä auki, tarviiko pankkilainaan turvautua. Elämäntilanne on ison muutoksen alla, valmistuin itse tänä keväänä ja nyt olen saanut työpaikan toiselta puolen Suomea. Tällä hetkellä näyttää siltä, että joudutaan asumaan kahdella paikkakunnalla ja maksamaan kahden asunnon vuokraa ainakin jonkin aikaa, eikä se muuttaminenkaan ilmaista ole, joten osa säästöistä hupenee kyllä nyt siihen. Varsinkin kun voi olla, että muutto ajoittuu lähelle häitä.

    Häät siis elokuussa, ja kunhan tuo muuttoajankohta tässä nyt varmistuu, niin sitten tarvittaessa aletaan kysellä lainaa omasta pankista. En kuitenkaan usko, että tuottaa mitään ongelmia, pienen paikkakunnan pienen pankin asiakkaana on hyvä olla. ;)

    Näin se elämä heittelee, tilanteet muuttuu, ja mun mielestä on vaan hyvä, että pankkilainamahdollisuus on olemassa. Eiköhän pääasia ole nimenomaan se, että lainaa ottaessa on realistinen käsitys ja suunnitelma lainan takaisinmaksusta, otti sitä lainaa mihin tahansa tarkoitukseen.


  12. Huutelenpa täälläkin, jos vaikka jollakin sattuis olemaan tietoa/kokemusta! Eli, meidän vihkipappimme tulee olemaan Oulujoen seurakunnasta joko Pentti Kortesluoma tai Pertti Lahtinen. Olisiko kenelläkään tietoa tai kokemuksia heistä, kumpi kannattaisi valita? Yksäriäkin voi laittaa! Kiitos jo etukäteen. ;)


  13. Tuoreita kokemuksia kaivattaisiin Pentti Kortesluomasta tai Pertti Lahtisesta, heistä jompi kumpi tulee olemaan meidän vihkipappimme työvuorojen mukaan. Kiitos jo etukäteen! ;)

    -edit-

    No, ei niille kommenteille enää niin väliksi, saatiin hommattua oma pappi (jo eläköitynyt perhetuttu), oon niin tyytyväinen! :)