Lexie

Rouva
  • Viestit

    5150
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Lexie


  1. Mä voin tunnustaa näin monta vuotta omien häiden jälkeen, että mulla oli välillä tylsää niissä pippaloissa. Olisi saanut olla enemmän ohjelmaa, vaikka johtoajatuksena oli, että ei laiteta liikaa teennäisiä leikkejä ym. vaan ennemminkin vapaata seurustelua. Vieraat tuntui viihtyvän ihan hyvin tai ainakaan kukaan ei valittanut jälkikäteen :D En nyt osaa sen paremmin lohduttaa sua, mutta se oma harmitus unohtui sitten ajastaan. Niistä juhlista huolimatta meidän avioliitto on ollut hyvä ja se on tietenkin pääasia.


  2. Mun kaasoilla oli heittokimput samoista kukista kuin oma kimppu. Oli ehkä vähän huono ratkaisu, koska kimput eivät kuulemma mahtuneet pöydälle ja löytyivät jossain vaiheessa naulakosta <_< Tämän morsiamen naama taisi vähän venähtää ja kimput siirtyivät nopeasti takaisin pöytään :girl_haha:


  3. Azorit oli kyllä ihana kohde! Maisemat oli kauniita, ruoka oli hyvää ja seura tietenkin maailman parhainta :D Mä suosittelen myös vuokra-autoa, varsinkin kun Sao Miguelin tiet oli pääosin hyvässä kunnossa.

    Taidettiin Keijukainen-79 lentää sitten samassa koneessa :girl_wink: Saako kysyä, missä hotellissa te olitte?


  4. Olen ollut yksissä karaokehäissä ja laulaminen oli kyllä tosi hauskaa! (On varmaan turha sanoa, että itsekin ryntäsin useasti lavalle :P) Innokkaita laulajia riitti hyvin pienen alku-ujostelun jälkeen. Noihin häihin oli hankittu vain karaokevehkeet eikä vetäjää, sillä joku hääparin sukulaisista hoiti sitä hommaa.


  5. Me ei olla vielä tätä kättelyjuttua pahemmin mietitty. Molempien vanhemmat on eronneet ja jos vanhemmat kättelee meidän kanssa, niin ei niitä uusia puolisoita siihen tuoda mukaan. Veikkaisin, että se olisi näille uusillekin puolisoille kiusallista olla kättelemässä, sillä heillä ei ole osaa eikä arpaa morsiamen ja sulhasen tekemisessä :D


  6. Olen ollut häissä, joissa laulettiin karaokea ja se kesti muistaakseni noin pari tuntia (neljä tuntia voi ehkä olla vähän liikaa). Karaoke oli ihan hauska ohjelmanumero, ainakin niiden mielestä jotka siellä lavalla kävivät esiintymässä!


  7. Me ollaan kanssa ajateltu jonkinsorttista visailua, kun ei hirveästi haluta leikkejä häihin.

    Visailusta ei muuten kannata tehdä liian pitkää. Eräissä häissä oli 20 kysymystä ja se alkoi jo vähän puuduttaa ;) Mielestäni 10-15 kysymystä riittää ihan hyvin.


  8. Me aateltiin pitää yhteissynttärit (meillä on sama syntymäpäivä), kutsua sinne vanhemmat ja kertoa samalla, että ollaan menty kihloihin. Koska morsian ei osannut pitää suutaan kiinni :rolleyes: ja lärpätti kihlausuutisen heti äidilleen, niin niistä tulikin sitten kihlajaiset. Kutsuttiin siis vanhemmat kahville ja myöhemmin järjestettiin bileet kavereille.