Jump to content
Naimisiin.info

heko

Rouva
  • Viestit

    189
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän heko kaikki viestit

  1. Ja tulesta tuli myös mieleen, että tulenpyörittelijä juhlapaikan pihassa talvella voisi olla myös aika hienoa katsottavaa. Joskus käynyt moisia katsomassa tapahtumienyössä.
  2. Meillä oli talvihäät ja alunperin ideana oli, että ihmiset sytyttävät meille kynttilät ja laittavat ne pöydillä oleviin tuikkukippoihin (joita oli 222 kpl ). Ideasta kuitenkin luovuttiin, kun alkoi pelottamaan tulipalovaara . Noh, tästä kun sitten päätimme itse luopua, niin appiukko oli hommannut paljon roihuja ja yhdessä välissä ne sitten kaivettiin esiin ja ihmiset sytyttivät ne pihalle ja tekivät niistä sydämen isolle parkkipaikalle (vieraille oli bussikuljetus, joten autoja ei juurikaan ollut). Se oli aivan mielettömän upea. Ja ne kuvat siitä, kun ihmiset yhteistyönä sytytti roihuja tuulessa. Meille! <3 Hieno oli ja paloi vielä varmaan seuraavana aamunakin . Ei harmittanut enää tuikkuideasta luopuminen. Lisäksi seremoniamestariveljeni totesi, että älkää antako rakkauden liekin sammua jne eli sytyttäkää tuomanne tuikut vanhojen tilalle aina tarvittaessa. Näin vältettiin sitten mm, se, että lapset ei sytytellyt kynttilöitä ja ympäri tilaa ei lojunut tulitikkuja . (Sytyttimiä sai vip-henkilöiltä ).
  3. heko

    Pettynyt polttareihin

    On vaan niin valitettava tosiasia, että varsinkin naisporukoissa, sitä yhteistä säveltä suunnitteluihin on vaikeaa löytää. Ja vaikka jokainen kaveri tietäisi juhlakalusta jotain, niin se ei paljon auta, jos ei anneta kaikkien edes osallistua. Voi olla, että kavereillasi on ollutkin paljon hyviä ideoita, mutta niitä ei olla kuunneltu... Ja sitten vielä sekin erityisesti naisten ongelma, että sitä yritetään väkisin keksiä tekemistä, josta ihan kaikki pitävät. Kun ei millään voida järjestää sellaista, että porukasta 1 tai 2 ei välttämättä pidä niin paljoa, mutta sitten toisesta aktiviteetista taas he pitävätkin ja jotkut muut eivät. Pääasiahan on, että juhlakalu tykkäisi . Niin ja multa tosiaan kysyttiin toivelista ja en todellakaan odottanut että kaikki toteutuu, mutta näin kävi . Ja en kyllä välttämättä lähtisi sitten kaasoa syyttämään - kaikki ei vaan ole organisoijatyyppiä (vaatii kumminkin paljon puhelahjoja saada muu porukka suostumaan ideoihin jne jne), varmasti yritti parhaansa . Lisäys: Todennäköisesti et ihan oikeasti edes halua tietää, mikä meni pieleen, koska saatat kuulla asioita, joita et ehkä haluaisi kuulla
  4. Ai, siellä on hintoja nostettu. Tammikuussa hinta oli vielä 550e. Yksi varoituksen sana muuten. Siellä on pelit ja vehkeet, mutta tammikuussa ainakin ne mikit särisi pahasti eli älkää luottako niiden varaan ennen kuin käytte testaamassa. Onneksi bändillä oli omat vehkeet mukana. Meilläkin oli Hoivala tuolla. Heillä on omat avaimetkin tuonne eli hommat toimi täydellisesti ja huomaamattomasti. Kaikki vaan oli paikallaan ja kohdallaan. Saliin sai ovet kiinni sieltä ravintolatilasta, niin pitopalvelukin sai rauhassa siellä hääriä, kun meillä oli ohjelmaa. Hoivala todella osaa ottaa sen tilan haltuun ja tuntee paikat. Ja mikä tärkeintä, ruoka oli aivan ihanaa ja kakkua nautittiin (sitä meidän ylintä kerrosta) vielä kolme päivää häiden jälkeen <3. Ihanaa. Meillä oli kiivikakku! Ja ne niitten sydänkeksit... mmmmmmmm Mut jooh, tää alkaa oleen vähän offtopic, vaikka Hoivala onkin Kontulan thö pitopalvelu . Hoivalalla on muuten sitten huonot pöytäliinat - ihan eriparia. Meillä oli omat. Mut jos keskenään eri kuosiset ja eri kokoiset liinat ei häiritte, niin mikäs siinä .
  5. Joo ja hoitaa hommansa hyvin. Me ei ees tehty mitään papereita siihen missään vaiheessa ja hyvin homma hoitui . Sillä on perinteiseen tyyliin lista paperivihossa varauksista - ei tietokoneella Saatiin muuten lahjakin ku haettiin avaimet kontulaan <3
  6. Mulle jäi sellainen mielikuva, että kesäkausi on touko-syys, mutta ei ole satavarma tieto. Se asiaa hoitava setä on kyllä tosi mukava. Sille vaan mailia tai puhelinsoitto ja varmaa tietoa kaikille
  7. Edelliseen liittyen, hieman OT:nä: Suosittelen erittäin lämpimästi ihan kaikille kaasoille, että pyydätte kaikkia maksamaan arvion mukaan ETUKÄTEEN ns. ilmoittautumismaksuna. Ja sillain ihan reilusti etukäteen eräpäivä. Niin paljon kokemusta polttareista nyt, että tuo on osoittautunut ainoaksi toimivaksi vaihtoehdoksi. Varsinkin, jos maksut on sitä luokkaa, että kaason budjetti kärsii pahasti, jos maksuja ei kuulu. Ja muutenkin. Etukäteismaksu <3! Se vähän ehkä myös sitten tuo sitä, että ihmiset muistaa homman ja on paremmin mukana, kun on omatkin rahat pelissä. Paitsi tietenkin, jos kaaso haluaa yksin suunnitella (ja maksaa) kaiken Mutta harvemmin näin kuitenkaan . Eikä sekään välttämättä huono vaihtoehto olisi, että sitä maksetaan vähän kerrallaan. Eli esim jokainen tuo suunnittelusessioon mukanaan 10e tms Ja poissaolleet sakkona 20e tilille, eikun . No mut silleen, että jos tosiaan maksu on kokonaisuudessaan 50e ja polttareita suunnitellaan monta kuukautta etukäteen, niin opiskelijat jne voi arvostaa sitä, että tuon voi maksaa erissä suunnittelun edetessä. Ylimääräiset rahat voi sitten palauttaa tai käyttää viimeisiin eväisiin, niinkuin me ollaan tehty .
  8. heko

    Kaason puku

    Tästä voisin olla eri mieltä. Palvelu oli surkeaa ja ala-arvoista, kun mun kaaso tuolla kävi. Se vanha myyjä läskitteli, vaikka mun kaaso ei todellakaan edes ole mitenkään lihava Mut tuo aiemmin mainitsemani Instock Tampereella. Se on Leimuskan vieressä. Siellä se omistaja tosiaan tuo ne puvut Suomeen ja muokkaa niitä tarvittaessa itse ja on aika joustava, jos kokoa ei löydy, niin antoi ymmärtää, että nopeasti löytyisi kyllä ja ompelee vissiin itsekin jotain. Puvut on kyllä Leimuskassa tosi tosi upeita. Ja jos tätä nyt joku morsiankin lukee niin sieltä löytyy mahtavia värillisiä pukuja hääpuvuiksikin. Jos sietää omistajatädin epämääräisiä kommentteja omasta koosta .
  9. Talvihäät, kynttilöitä ja hämärä valaistus... kukaan kommentoinut kyllä mitään et ois ees huomannut niitä tarroja .
  10. Mun koko tarina löytyy tuolta polttaripäiväkirjoista. Mutta mutta. Mä kävin hohtokeilaamassa ja kynsihoidossa muunmuassa. (Ja paistamassa oman pihvini meiän kantapaikassa) Menevämmälle morsiammelle löytyy megazone eli laser-tsuitsui-pum-pelaamista pimeässä (ammutaan siis toista joukkuetta laserilla) ja useampi mikroautorata löytyy myös. Jousiammuntaa pääsee käsittääkseni kokeilemaan ilmaiseksi, mutta vain tiettynä päivänä, en muista mikä päivä. Ja vuodenajasta riippuen on sitten pyynikin näkötornia ja särkänniemeä ja kesäteatteria ja viikinsaarta (tänne pääsee sisävesilaivalla) ja sisävesiristeilyä niin pyhä- kuin näsijärvelläkin (!!!)
  11. Kunnioitan ehdottomasti teitä, joilla on "munaa" tehdä niin kuin itse haluaa. Itse en uskonut selviäväni juuri yllä kuvatuista tilanteista ja liityin häitä varten kirkkoon . Nyt sitten kauheissa omantunnontuskissa pitäisi erota kirkosta, koska se ei todellakaan ole minun juttu. Alunperin ideana tosiaan oli mennä maistraattiin aluksi, koska minä en kuulunut kirkkoon ja oltaisiin saatu tietty päivämäärä, joka oli arkipäivä. Minut tosin useammalta taholta puhuttiin ympäri ja liityin kirkkoon. Juuri nämä "mitä mummukin ajattelee"-kysymykset, huoh. Niin, ja ei sitten ollut edes kumpikaan mummuista häissä! Että näin tällä kertaa.
  12. Meillä paras idea oli tuo toistunut symboli eli tummanvioletti sydän, jonka sisällä hopeinen sydän. Aluksi tästä tehtiin kutsuun kanteen paperinarusta kaksi sydäntä, sitten näistä otettiin valokuva ja leikattiin hääsivun reunaa koristamaan, nimilapputelineet oli massasta tehtyjä tälläisiä samanmoisia sydämiä, vieraskirjan kannessa, vieraskirjaohjeessa, menu-ohjelma-telineissä, kiitoskorteissa, nimilappujen reunoissa, meidän pöydässä kutsuista jääneet paperinarusta tehdyt sydämet (jotka myöhemmin käytettiin kiitoskortteihin ).... tuli kiva ja helppo yhtenäinen kokonaisuus... JA tähän päälle vielä toistunut teemaväri boolia ja kakkua myöten. Niin ja sitten vielä talvihäät, niin hääkarkkeina pehmoleluheijastimet - sydämiä ja semmoisia koiria. Vähän kallis joo, mutta oli sen arvoista Eli ei niinkään persoonallista, mutta kuten ensimmäisessä viestissä tarkennetaan, niin nuo on mun mielestä ne meidän parhaimmat ideat.
  13. heko

    Ihanat kaasot!

    Mun toinen kaasoista pääsi pelastamaan mun päivänkin eli korjailemaan kampausta ja hyvä tuli Riisinheitossa oli vähän yli-innokkaita lapsia ja siinä sai huntu ja mun kampaus kyytiä :/. Mutta kaaso pelasti sitten juhlapaikalla ja laittoi nutturan takaisin nutturaksi Jotenkin tuli hauska tunne, kun siinä oli kaaso todellisissa kaasontehtävissä
  14. heko

    Opiksi muille

    Me mentiin niitten pelotteluun, että "kyllä me nähdään ne reiät siitä, ei kannata edes yrittää" Eikä uskallettu kiinnittää mitään,
  15. heko

    Opiksi muille

    Mainitsinkohan jo, en muista. Tuli noista vieheistä mieleen... Miesten vuokrapukuihin ei tosiaan sitten saa kiinnittää mitään neulalla ja ne kyllä huomaa sen, jos siinä on viehe neulalla ollut. Eli vuokrapuku + viehe ei ole hyvä yhdistelmä. Viehettä tilatessa kannattaa ottaa huomioon, että siinä on riittävästi vartta, että se kukkanen pysyy sitten taskussa tms. Meillä miehen viehe ei oikein tahtonut pysyä, kun tätä ei oltu otettu huomioon.
  16. Australiaan on matka suunnitteilla täälläkin... tosin ei vielä tänä vuonna.. ehkä ensi vuonna.. riippuu . Häät oli ja meni 2kk sitten, joten ei ole mikään kiire tämän kanssa .
  17. heko

    Hääkaari mistä?

    Meillä oli bilteman kaari. Se tosiaan on osissa pahvilaatikossa hyvin tiiviisti pakattuna. Helppo kasata - ei tartte olla insinööri . Hyvä rakenne -> helppo kiinnittää koristeita. Kevyt -> helppo siirrellä. Mutta kevyt -> pitää teipata kunnolla lattiaan / seinään tai pitää ruuvata kiinni laudanpätkään tms. Ja tuo kun on paloista kasattu, niin tuota muotoa saa muokattua aika paljon... jalkoja voi helposti siirtää kauemmaksi toisistaan... Kannattaa harkita, että jättää molemmista reunoista alimmat palat asentamatta (ne kun on suunniteltu upotettavaksi maahan eli tosta tulee aika korkea) (Ja kyllä, myyn omani, se on tuolla myyntipalstalla myynnissä)
  18. Meillä on useampi murjotuskuva . Mutta meillä on myös ihan niitä tavallisia... Studiokuvista teetettiin kolmea erilaista... eli tosiaan.. suosittelen lämpimästi ottamaan niitä tavallisiakin yhden tai kaksi . On meillä tuo möks-kuva esillä mutta tiiä sitten onko 20 vuoden päästä...
  19. heko

    Hymyilitkö matkalla alttarille?

    Tuossa vaiheessa muisti kyllä hymyillä vielä.. mutta sitten se häävalssi :D
  20. heko

    Opiksi muille

    Me tehtiin juuri näin . En ole mikään pro-kuvankäsittelijä ja silti tuosta kuvasta, jonka tein, on sanottu, että se näyttää ihan studiossa otetulta.
  21. heko

    Opiksi muille

    Hih, tuli taas lisäyksiä mieleen liittyen potrettivalokuviin. Meillä oli niin monta ihmistä potrettivalokuvaamassa, että ei oikeen löytynyt yhtään potrettia, jossa kaikki ois kattonu samaan kameraan . Varsinkin isoilla porukoilla kävi näin - sentään ne 3-4 ihmisen kuvat on parempia . Sit kannattaa hommata jotain rauhottavia tms sisaruksille, ettei ne apinoi kuvia otettaessa - mun puolen sukukuvissa veljillä taas ihme show menossa . Noh, toisaalta, ovatpa kyl noissakin kuvissa tasan ittensä näkösiä
  22. Mulla oli noita vihreitä neilikoita kimpussa. Aivan ihania! (Ja kesti hyvin pientä pakkastakin!) Eikä edes maksa maltaita! Tykkäsin <3.
  23. Meillä oli 95 nassua. - Kuoharia 8 pulloa (0.75l) - Nelosolutta noin 70 tölkkiä - Lonkkua noin 30 tölkkiä - Siideriä noin 30 tölkkiä - Valkkaria kolme tonkkaa (3l) - Punkkua kolme tonkkaa (3l) - Boolia (9 litraa per satsi) 5 satsia
  24. heko

    Opiksi muille

    Ja muista hymyillä, vaikka tanssiessa jokaisella askeleella taaksepäin astut hameesi päälle ja meinaat lentää selällesi Tuli meinaan aika hirveitä kuvia tanssimisesta ku meikäläisellä kauheen keskittynyt / kärsivä ilme naamalla. => Jos meinaat tanssia, TESTAA tanssimista ennen häitä puvun kanssa, koska rannelenkki ei välttämättä ole juuri sinulle sopivassa kohdassa.
  25. heko

    Teemana Viivi ja Wagner

    Meillä oli ne isoimmat pehmolelut - ne on kyl niin huiput että en myykään niitä eteenpäin (Niitä saa kustantajalta ostaa, google auttaa)
×
×
  • Create New...