Miadora

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Miadora


  1. Hei morsian-08: kyllä orkideaa saa heinäkuussa ihan hyvin. Minulle sanottiin kukkakaupassa, että lähes kaikkia kukkia saa ympäri vuoden, hinta vain vaihtelee vuodenaikojen mukaan.

    Mielestäni orkideakimppuni + viehe tämän vuoden heinäkuun 21. päivänä ei maksanut liikaa, 50 euroa. Ei kannata haudata unelmiaan pikkuseikkojen takia! :)


  2. Olen ollut kahdella eri kosmetologilla karvojani poistattamassa ja täytyy sanoa että toinen saa kaikki karvat pois ja toisella jää karvoja mielestäni liian paljon sinne tänne... En osaa selittää vahauksen lopputulosta kuin sillä, että toinen tekee työnsä huolellisemmin ja toinen hosuu ja hutiloi. :/

    Sokerointi-menetelmä oli vähän pettymys, yhtä kivuliaskin oli, vaikka mainostetaan lähes kivuttomana. Seuraavalla kerralla valitsen pelkän vahauksen.


  3. Mulla käsikarvojen ajelu ei oo aiheuttanu mitään valtaisaa karvankasvua, karvojen vahvistumista tai tummumista, oon ajellu käsikarvani n. kerran kk:ssa ilman mitään ongelmia ja ne kasvaa paljon hitaammin takas kuin esim. säärikarvat, joita poistankin useimmiten tästä syystä kosmetologilla kuumavahalla/sokeroinnilla. Kyllä mun mielestä käsikarvat voi ihan hyvin poistaa ihan itsekin.


  4. Meidän häissä oli kymmenkunta 2-9 vuotiasta lasta ja hyvin meni! Leikkivät ja juoksentelivat keskenään;  muutamia ulkopelejä oli hankittu, joita lapset sitten pelasivatkin juoksentelun lomassa. Lapset kuuluvat juhliin siinä missä aikuisetkin. Onneksi meidän häissä ei ollut yhtäkään "kauhukakaraa".  ;D Tiedän toki, että yksi sellainen voi pilata paljon, mutta toki silloin kuka tahansa aikuisista voi ojentaa lasta, jos vanhemmat eivät sitä tee.