Heidinen

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Heidinen

  1. Moderaattori tai joku siirtäköön tän viestin johkin toiseen ketjuun, jos tää ei tänne morsiusparin asusteiden joukkoon kuulu..

    Eli siis, saako vieraalla olla häissä MITÄÄN valkoista vaatekappaletta, esim. housut, jos yläosana on selkeesti erivärinen kapine ja asu ei millään tavalla muistuta hääpukua (vaikka siis moderni morsianhan voi toki astella alttarille vaikka valkoisessa housupuvussa, jos tahtoo)?  ???

    Itte en olis omissa häissäni valkoisista housuista jollakin vieraalla pahastunut, mutta rikonko nyt pahasti jotain etikettiä, jos laitan ne valkoiset pöksyt päälleni toisten häihin?

  2. mutta mitenkäs sen nyt kutsuihin viehkeästi laittaisi että OPM (oma pullo mukaan)... ???

    eli tajuan sen että moni ajattelee juhlissa viinaksia saavansa eikä ehkä varaa rahaa siihen että itse joutuisi viinaksensa maksamaan. voi elämä. joskus tuntuu että ei ehkä pitäisi pitää häitä  ollenkaan, kun pelottaa että ihmiset pitävät juhliamme säälittävinä!

    Me laitettiin kutsuun liitteeksi ns. juhlaohjesääntö, jossa kerrottiin myös, ettei me aiota tarjota kuin ruokajuomat (vesi, maito, kotikalja), mutta että viinaksia voi kyllä ostaa paikan päältä baaritiskiltä - jokaisen omaan piikkiin, for sure  8) Tietääkseni kukaan ei kyllä käynyt loppujen lopuksi hakemassa sieltä yhtään mitään.  ;D

    Meille tällainen järjestely sopi kaikista parhaiten&luontevimmin, ja häitä on jälkeenpäin kovasti paljon kehuttu Ihaniksi  :-X Paljon riippuu vieraista, tottakai, mutta ei ne häät ole sen takii tuomittu epäonnistumaan, EI TODELLAKAAN, jos alkoholia ei tarjoilla...  ::)

  3. Hei!

    Voiko talvimorsian pukeutua täysin hihattomaa/olkaimettomaan pukuun? Siis sellaiseen joka menee vaan kainaloiden alta. Oletteko näheet? Näyttääkö kovin "alastomalta" talvella?

    Sellaisesta olen salaa haaveillut.. ja häät ovat ehdottomasti talvella.

    Voi. Tai itse siis pukeudun ainakin  ;D Jos tulee huntu, niin sehän nyt vähän peittää (ellei ole kovin lyhyt). Ittelleni ei tuu sitäkään, mutta ajattelin ihan varmuuden vuoksi hankkia jonkin huivin hartioille, mitä voi siis käyttää, jos tulee kylmä. En usko, että tulee, mutta kuitenkin...

  4. Mäkään en ole hirmu innostunut askarteleen enää mitään hääkarkkirasioita, sulhosta puhumattakaan    ::) Ajateltiin siis pistää ne karkit ihan vaan kulhoon ja tehdä niiden sijasta hääpiparit. Häät on siis joulun alla, joten ajateltiin, että se sopis ajankohtaan. Sydänpipareihin siis reiät keskelle ja siitä nauha, johon voi laittaa jonkin ajatelman. Toivottavasti saadaan ne piparit sit viel ehjänä juhlapaikalle   :P