pursu

Rouva
  • Viestit

    41
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by pursu

  1. Meillä ei ainakaan Tinttaran mainitsema tyyli olisi toiminut, sillä emmehän vielä kuukausi sitten tienneet kaikkia tulevien viikonloppujen menoja. Kyselin miehen ystäviltä, että ovatko päättäneet polttaripäivän ja kun vastaukseksi tuli, että mulle se asia ei kuulu, niin kerroin suunnittelevani vapaille viikonlopuille häiden järjestelyyn liittyvää ohjelmaa. Minähän en kuukausikaupalla ala joka lauantai istumaan kotona ja odottamaan josko ne miehen polttarit tänä viikonloppuna ovat. Kummasti tuli bm:ään vipinää ja pian bm soittikin kertoakseen polttaripäivän.

    Ja täytyy sanoa, että Sol:n miehen bm käyttäytyi todella...no, mauttomasti

  2. nakke, et ole yksin ongelmasi kanssa.

    Kerroin jo oman tarinani tuolla hääpäiväkirjojen puolella, mutta kerron sen mielelläni myös (varoittavana esimerkkinä) täällä. Olin pyytänyt kaasoksi melko uutta ystävääni, oikeastaan hän ei ollut varsinaisesti edes ystäväni vaan mieheni bestmanin avovaimo. Syy, miksi pyysin tätä henkilöä oli se, että luulin, että järjestelyt onnistuisi helpoiten, kun bestman ja kaaso on pari ja saavat keskenään suunnitella ja järjestellä asioita. Puolitoista vuotta menikin hyvin, niin kauan kun ei tarvinnut tehdä suurinpiirtein mitään. Keväällä sain toki apua kutsujen tekemisessä. Nyt kun häihin on enää 2,5 kuukautta, kaaso päätti alkaa kovin sanoin arvostelemaan kaikkia päätöksiäni. Kun puhe oli häämarssista, kommenttina oli "Ootsä tosissas, toihan on ihan hirvee".

    Näiden kahden vuoden aikana, mitä olemme häitä mieheni kanssa suunnitelleet, eräs erittäin rakas ystäväni on kysellyt polttareista. Oletin tietenkin kaasoni ne järjestää. Ystäväni kuitenkin pyysi, että saisi olla polttareita järjestämässä kaasoni kanssa, kysyin asiaa kaasoltani ja hänelle se oli ok. Ystäväni kyseli minulta onko minulla toiveita ja kerroin sitten yhdestä (ainoasta!!!) toiveestani. Viime viikolla ystäväni taas kysyi, että onko kaasoni pyytänyt nimilistaa tai mitään polttareiden suhteen ja sanoin, että ei. Ystäväni päätti sitten lähettää sähköpostia kaasolleni (eivät tunne siis toisiaan) ja kertoa omista ideoistaan polttareiden suhteen, johon kaasoni oli vastannut, että "järjestä sinä polttarit yksin". Ystäväni oli vastannut että hän oli ajatellut, että yhdessä järjestäisivät, koska ystävälläni ei yksin ole sellaiseen mahdollisuutta (hänellä on kaksi pientä lasta joista nuorempi on kolmen viikon ikäinen) mutta haluaisi kuitenkin olla osallisena suunnitteluun. Tähän kaasoni oli vastannut että hän on miettinyt kaiken valmiiksi (ensin ratsastamaan, sitten lypsämään ja sitten mökille) että jos tämä ei kelpaa niin sitten hän ei osallistu ollenkaan. Loppupelistä olivat tulleet siihen tulokseen, että ystäväni järjestää polttarit yksin ja kaaso ei niihin aio osallistua, sillä hän osallistu ainoastaan vain jos kaikki menee hänen suunnitelmien mukaan.

    Seuraavana päivänä kaasoni laittoi viestiä, että hän aikoo luopua koko kaason tehtävästä, sillä tästä hommasta on tullut niin iso sirkus, ettei hän enää jaksa. Nämä häät ovat hänelle vain yksi juhla muiden joukossa, eikä hän todellakaan aio käyttää koko kesää niiden miettimiseen. Toivoi, että voitaisiin olla vielä ystäviä.

    Oikeastaan tämä päätös oli mulle helpotus, sillä olin jo hieman ahdistunut tämän ex-kaason törkeästä ja vähättelevästä asenteesta ja mulla oli jo aiemminkin tunne, ettei hän ole täysillä tässä mukana. Remmiin astuivat siskoni, sukulaiseni ja kaksi hyvää ystävää. Näin olisi pitänyt olla alusta asti. Kantapään kautta opin tämänkin asian. Kuitenkin, loppu hyvin, kaikki hyvin :)

  3. Eli mitä mieltä ootte! Päättääkö morsian polttareihin osallitujat vai kaaso/t? Mä ajattelin tylysti lykätä kaasoilleni käteen listan jossa on niiden naisten puhnrot, jotka haluan polttareihin. Tiedän paikalle tulevan muuten muutaman sellaisen henkilön, joita en siedä.

    Morsian, ehdottomasti. Kuulosti vain epäilyttävälle toi "tiedän paikalle tulevan muuten muutaman sellaisen henkilön, joita en siedä". Ei kai kaasosi kutsuisi polttareihisi sellaisia henkilöitä, jotka eivät ole tulossa häihin? Eri asia tietenkin jos haluaa sellaisia kutsua, mutta ethän kutsuisi häihisi henkilöitä, joita et voi sietää?

  4. Vuosi aikaa vielä ja hääpainajaisia nähty jo enemmän kuin tarpeeksi... yhdessä unessa menin tennissukat jalassa naimisiin, toisessa häävastaanottopaikkana abc, johon oli tehty vielä vahingossa päällekkäisvaraus ja viimeisimmässä unessa oltiin unohdettu koko häät!

  5. Meillä mies puhuu mielellään naimisiin menosta kaikille ja pari kertaa onkin tullut kiusallinen tilanne eteen. Olimme entisten opiskelukavereitteni kanssa terassilla parilla oluella muistelemassa vanhoja. Siinä sitten tuli puhetta siitä, että ensi kesänä olis tarkoitus mennä naimisiin. Kaverini tietenkin heti alkoivat kyselemään että koska, että tietää varautua. Oli tosi vaikea tilanne kun piti selvittää, etteivät he saisi kutsua. En voinut käyttää tekosyynä sitä, että olisi tulossa pienet häät, kun meille kuitenkin on tulossa yli sata vierasta (omasta mielestäni ei pienet häät). Häävieraslista on kuitenkin tarkkaan katsottu ja ns. ylimääräisille vieraille ei vain ole tilaa, olenhan joutunut karsimaan listalta omia sukulaisianikin. Vielä kiusaantuneempi olin, kun mielessäni pyöri se, että muutaman muun opiskelukaverin olen kuitenkin ajatellut kutsua. Juuri heitä en :wacko:

  6. Tuon Haailtalon kohtalosta ei ollut tietoa, meille soitettiin että toiminta SAATETAAN lakkauttaa, koska Alapään kyläseura, joka Haalin omisti (omistaa?) oltiin lakkauttamassa. Meille sillon suositeltiin, että etsittäisiin uusi paikka koska eivät voi millään luvata, että kesällä 2009 Haali olisi vielä toiminnassa.

    Nyt ollaan kuitenkin vuokrattu Seurala seinäjoelta, max. vierasmäärä 120 henk.

  7. Oltiin ystäviemme häissä ja minä sitten "puolivitsinä" heitin, että "mennäänkö ens viikonloppuna kihloihin" mies oli silmät pyöreänä eikä osannut vastata oikein mitään, sitten rupesin jo itsekin sanomaan, että no ei ehkä sittenkään, sovittiin kuitenkin, että seuraavana päivänä puhutaan siitä kotona ja täysin selvinpäin. Seuraavana päivänä sovittiin kuitenkin sitten, että seuraavana lauantaina, kun on meidän tuparit, yllätetään kaikki kertomalla, että ollaan menty kihloihin. Seuraavalla viikolla mies kyllä sitten polvistuikin ja kysyi että "haluaisitko olla mun kanssa loppuelämän ja mennäänkö lauantaina kihloihin" :-X

  8. Niinkuin tuo tigerishka, sulhoni, sanoikin aiemmin, päivällä oli sukulaisia ja osa kavereita ja illalla sitten juhlittiin pelkästään kavereiden kesken. Ensimmäisen kerran kihloja juhlittiin jo meidän tupareissa, jossa ilmoitimme menneemme kihloihin :)

  9. Chanel Julie Tmi

    Ylisentie 15 C 36, 60100 SEINÄJOKI

    Toimiala: Juhlapalveluja, catering-palveluja

    Lounasravintola Pata-Jussi

    Puhelin:06 4144003

    Lounasravintola Pata-Jussi

    Kalevankatu 14, 60100 SEINÄJOKI

    Toimiala: Juhlapalveluja, catering-palveluja

    M-Trahteeri Oy

    Huhtalantie 2, 60220 SEINÄJOKI

    Toimiala: Juhlapalveluja, catering-palveluja

    Pitopalvelu Keskinen Jussi

    Puhelin:06 4142378

    Fax:06 4142378

    Ketuntaival 1 C, 60200 SEINÄJOKI

    Toimiala: Juhlapalveluja, catering-palveluja

    Pitopalvelu Hopearanta

    Liuhtarintie 5 LAPUA

    (06) 433 1368

    Ravintola Marian Talli

    Puistotie 3 LAPUA

    (06) 433 2402, 040-508 5625

    e-mail: [email protected]

    Avoinna: ma-to klo 10.30-22.00, pe klo 10.30-24.00, la klo 12.00-24.00 , su klo 12.00-22.00

    Asiakaspaikkoja 100.

    Joka päivä lounas seisovasta pöydästä. Koko päivän tuoretta kahvia ja pullaa sekä à la carte -lista; sis. pihvit, kalat, pizzat. A-oikeudet.

    Tilat sisältävät 2 kabinettia (15/20 paikkaa) jotka voidaan tarvittaessa yhdistää. Varusteet: TV, videot, piirtoheitin, fläppi-taulu. Suuremmille ryhmille mahdollisuus yksityistilaisuuteen. Myös pitopalvelua, joka hoitaa juhlat Marian Tallissa tai muualla, asiakkaan toiveiden mukaan.

    www.ravintolamariantalli.fi

  10. Me ilmoitettiin kihlautumisesta meidän tupareissa ja seuraavan päivän Ilkassa oli ilmoitus. Muutaman viikon päästä kihaluksesta pidimme oikein kihlajaiset, johon kutsuttiin molempien suku ja kaverit :) Savossa, josta itse olen kotoisin, ei kihalajaisia juurikaan järjestetä, mutta koska sulho on pohjalainen, niin pidimme sitten kihlajaiset pohjalaiseen tyyliin. Kivaa oli, vaikka itse en niin kihlajaisista olisi perustanutkaan :blink: