Slipander

Rouva
  • Viestit

    45759
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Slipander kaikki viestit

  1. Meillä kvartetti lauloi vihkimisen yhteydessä Nuoruustangon, se sopi ainakin loistavasti meille.
  2. Kattele vaikka liikkeiden nettisivuilta mitä mallistoja on myynnissä, sen perusteella voi varmaan vähän karsia jos ei jaksa kaikkia kiertää. Mutta valikoimastahan ei tiedä vasta kuin paikan päällä
  3. Jos sun on pakko kokeilla pukua ennenkuin voit tehdä päätöksen ostamisesta, niin ei varmaan ole muita vaihtoehtoja kuin kiertää liikkeitä ja tyytyä niiden valikoimaan. Liikkeet harvemmin suostuu tilaamaan pukuja vaan kokeiltavaksi vaan ostamiseen joutuu sitoutumaan jo ennenkuin pukua näkee luonnossa.
  4. Voin suositella erittäin lämpimästi Q-Hairia Uudenmaankadulla kampauksiin, aivan loistava lopputulos!
  5. Me oltiin viikko Tsilivissä, hotelli Zante Maris. Ei jäänyt mitään pahaa sanottavaa koko reissusta, saari oli kivan kokoinen - ehti hyvin kiertää viikossa. Ruoka oli hyvää joka paikassa missä käytiin, Zanten kaupunki oli kiva.
  6. Vaihdan toisen mekon kun lähdetään jatkoille, koska paikka mihin mennään ei "päästä" hääpuvussa sisään. Eikä kyllä huvittas missään baarissa olla hääpuvussa muutenkaan.
  7. Meillä matka 12-19.8.
  8. Löytyy Rulluddin nettisivuilta: http://www.vallmogard.fi/2005/VillaRulludd/poytakartat.htm
  9. ^ Siis siviilivihkiminen kirkossa? Meillä tulee maistraatista vihkijä juhlapaikalle.
  10. Juuri varasin meille vihkijän Hyvinkään maistraatista, palvelu oli ainakin puhelimessa tosi positiivista. Nanam, vihkiminen onnistuu virka-ajan ulkopuolella ihan teidän valitsemassa paikassa jos vain vihkijä on silloin saatavilla
  11. Nostetaanpa tätä vähän. Muita ensi kesänä Rulluddissa juhlivia?
  12. ^ No katotaan nyt päästäänkö yhtään mihinkään kun on vähän rahatilanne retuperällä
  13. ^ No ollos hyvä Just varasin meille 2 viikon reissun elokuuks Rethymnoniin. Hotelli Ideon. Jipii!
  14. 200 eur + matkakulut.
  15. ^ Käy kattomassa www.tripadvisor.com, sinne hakuun hotellin nimi. Löytyy kokemuksia
  16. ^ Me oltiin elokuussa Mallorcalla, kohteena oli Cala Bona itärannikolla. Perusturistimesta, kauheesti brittejä. Paikka itsessään oli nähty parissa päivässä. Autonvuokrausta suosittelen ehdottomasti jos tuonne matkaa Meillä oli kahtena päivänä auto, käytiin Palmassa ja ajeltiin pitkin etelä- ja itärannikkoa, aivan upeita paikkoja. Samoin Cap de Formentor ja pohjoisen vuoristot oli upeita! Julkinen liikenne oli kanssa ihan toimiva ja halpa.
  17. Lisätunnit on mun käsityksen mukaan mahdollisia. En tiedä paljonko veloittavat per tunti. Mutta meille ainakin riittää ihan loistavasti että saadaan puoleen yöhön asti olla paikalla, lähdetään sit keskustaan hotelliin ja halukkaat voi tulla sinne vielä jatkoille Varausmaksu tuli heti maksuun kun tehtiin varaus, ja se oli juurikin tuo tilavuokran osuus. Kalleus on suhteellista Paikka oli mulle tosi tärkee juttu, juuri tuon vihkimisen takia, että saadaan nätti ympäristö. Karsin sitten muista kustannuksista mitä pystyy Ja mä tykkään siitä että ei tarvitse itse huolehtia yhtään mistään muusta kuin paikkakorteista jos ei halua, kaiken muun saa paikan pitäjien kautta. Ja palvelu on tähän asti ainakin ollu tosi hyvää. Pitäskin ottaa yhteyttä ja kysellä millon nyt kesällä on häitä jotta päästään näkemään paikka juhla-asussaan
  18. Meillä on ensi vuonna vihkiminen ja juhlat Rulluddissa. Kannattaa mennä paikan päälle katsomaan ja kyselemään paikan pitäjiltä Upeita nuo Jannen kuvat!
  19. Oi, niitty kuulostaa ihanalta! Meillä on juhlat Villa Rulluddissa, vihkiminen olisi toivon mukaan klo 15. Klo 16:kin kävisi ihan hyvin, meillä ei ole tulossa mitään ihmeellistä ohjelmaa ruokailun ja juhlimisen ohelle, joten aikataulua pystyy kyllä muokkaamaan ihan miten haluaa
  20. Heheh Mikä juhlapaikka teillä on? Ja monen aikaan meinasitte vihkiytyä?
  21. Espoossa vihitään, en tiedä vielä mistä maistraatista tulee vihkijä (Hyvinkää/Espoo). 8.8.2009.
  22. No eipä tuo 10e kyllä sinänsä paha summa ole. Jos nyt jostain syystä poliisi sattuisi paikalle niin mieluummin näyttää lupalapun kun maksaa sakot Ei kyllä ikinä ole mihinkään saunailtoihin ymsyms kemuihin mitään lupia kyselty. Kaipa tuo sitten koskee vaan niitä "yleisiä huoneistoja" tuo lupa.
  23. Kiitos! Joku muukin suositteli samaa kauppaa joten sinne siis kyselemään
  24. FYI: Näyttää olevan Seremoniassa -20 % tän kuun loppuun Pronoviaksista, White Onen puvuista ja Sotteroista.