Jump to content
Naimisiin.info

Rouva_S

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Rouva_S

  1. Mulle tulee Kalevala Korun NAISEN ÄÄNI -riipus satiininauhalla (ruskealla kivellä, ruskea on häiden teemaväri ja näkyy myös puvussani) sekä saman sarjan rintaneula/solki tulee hiuksiini: sain tämän idean yhdessä hääjuhlatapahtumassa siellä olleelta mallilta, jolle oli hääkampaukseen laitettukin kukaksi tämä solki! Se oli jotenkin tosi tyylikkään ja yksinkertaisen näköinen ja ennen kaikkea erikoinen!

  2. Itse löysin ihan yllättäen aivan todella ihanat morsiusneitojen mekot viime viikolla Espoon kauppakeskus Isossa Omenassa olevasta Pikku Kippari -lastenvaateliikkeestä. Sinne oli juuri saapunut kevään mallit Kinderiltä, oli valkoisia sekä hiekan värisiä A-linjaisia mekkoja, hintaan 69,90. Näytti olevan muutenkin paljon tarjolla erilaisia vaihtoehtoja mutta meihin iski nämä yksinkertaisen kauniit, juhlavat mekot! Suosittelen lämpimästi!!!

  3. Mulla ei tuo aurea_boraliksen linkki toimi?! Me ollaan tilaamassa yksinkertaiset valmiit painetut kutsukortit Now&Foreverista, mutta vielä vois katsoa muitakin vaihtoehtoja. Täälläkin makuna yksinkertaisen tyylikäs, ei mitään hörsökkeitä ja romanttista siirappisuutta. Nyt oli uusimmassa Mennään Naimisiin -lehdessä uusi painotalo, joka tekee kutsukortteja, osoite on www.weddingservice.fi. Pyydettiin tarjous ja hinnat oli SUOLAISET!!! Meinasin tippua penkiltä... Joten kiiitos ei.

×
×
  • Create New...