Jump to content
Naimisiin.info

NeitiNasu

Rouva
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by NeitiNasu

  1. mulla on molempien lapsien kohdalla ollut et on ollu niin kova pahoinvointi et paino toisen aikaan tippui jopa 10kg siinä en pystynyt muuta syö kun vähä jyrsimää ruisleipää ja mandariiniä.. toisen aikaan oli niin paha olo ja olin niin väsynyt et jouduin tippaan.. olin tipassa 3 päivää ja sinä aikana se helpotti!! Jos yhtään alat olla jo huonossa kunnossa eikä mikään pysy sisällä niin suosittelen kääntyy lääkärin puoleen. Mulla ei auttanut sekään että olisin syönyt jotain ennekuin nousen sängystä ym. kaikki "poppaskonstit" käytin eikä apua löytyny..

    toivottavasti pahaolo sulla helpottuu ja saat nauttia hääpäivästäsi, sekä onnea tulevasta perheenlisäyksestä..

    jos jotain positiivistä tuosta pahasta olosta saa sanoa niin mulle lääkäri sanoi että ainakin tuo on sen merkki että kaikki on "Kunnossa" eli sikiö kasvaa oikeassa paikassa ym =)

  2. Rakkauden takia ja toinen asia on se että meillä 2 ihanaa lasta ja halutaan että ollaan "virallisesti" perhe.. eli yhteiskunta kun on mitä on eikä avopuoliso ole lähellekkään sama asia kun aviopuolisot vaikka kuinka monta vuotta olis yhdessä oltu ja asuttu. Tärkein syy kuitenkin on tosissaan se rakkaus ja että meistä "virallisesti" tulee samaa perhettä

    tulipa selitettyä =)

  3. NeitiNasu, tuo on oikeastaan just se, mistä minä nyt luultavasti nöyrryn joustamaan. Olen aina ajatellut haluavani mahdollisimman yksinkertaisen puvun, mutta nyt tuossa edullisessa puvussa on melkoisen pitkä laahus :unsure: Se on vähän liian prinsessahenkinen minun makuun, mutta ehkä mie kestän... Toinen hyvä vaihtoehto ois ollu just joku iltapukutyyppinen ratkaisu, olisipa sitten saanut samalla laadukkaan edustusasun tuleviinkin juhliin :)

    joo mä kans kokeilin sellaisii pukuja missä oli laahus mut se on vaan että kun kangasta tulee lisää niin ne painaa =) ja ajattelin kun löysin tuon mekon missä ei oo että eipähän kukaan sitä polje tai en ite siihen kompastu :D

  4. Pakko kysyä, mistä te ootte löytäneet mekot noin halvalla? Olin ajatellut maksimissaan 500 euron pukua, mutta yksikään sen hintainen, sovitettu puku ei ole sopinut vartalolleni. Tuntuu, että kaikki puvut, joissa vartalo näyttää hyvältä maksaa 800-1000 euroa. Olen aivan helisemässä. Siis mistä halpa, hyvännäköinen ja isorintaiselle naiselle sopiva puku?

    minä ainaki löysin ihan hääpuku liikkeestä =)

  5. Haluaisin tähän kommentoida... PartyLiten kynttilöissä EI ole allaspalon vaaraa, vaikka laittaa kellumaan veteen (tuikkivat kelluu)! Koska niissä on lämpötila HUOMATTAVASTI alhaisempi kuin steariinikynttilöissä (esim tuikuissa).

    Muutenkin turvallisempia kun tosiaan lämpötila ei ole ku 60 astetta (steariinikynttilöissä 280 astetta!!!!)

    just meinasin ihan samaan kommentoida ;) noi partyliten kynttilät on muutenkin nättejä koska ne nesteytyy kirkkaiisiin kuppeihin(tuikkivat) kokonaan eli väri pääsee esille todella kauniisti.kuten myös votiivilasissa poltettavat votiivit nesteytyy myös kokonaan. Ja kun kynttilät ovat parafiinia niin ne ei pääse roihahtamaan kuten steariini kynttilät.. tuoksujakin löytyy laidasta laitaan =)

    ite oon niin hurahtanut noihin partyliten somisteisiin ja kynttilöihin, konsulttinakin toimin.. :D

×
×
  • Create New...