Jump to content
Naimisiin.info

Itiö

Morsian
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://onnistain.blogspot.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Hki

Itiö's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Itiö

    Uunisaari (Helsinki)

    Nyt on häät juhlittu Uunisaaressa. Ruoka, palvelu, järjestelyt - kaikki hyvää! Ei mitään moitittavaa. Melko tyyristä, mutta sen arvoista, kun ravintolan puolesta hoitui niin moni asia.
  2. Mä olin häissä, jossa anoppi (morsiamen äiti) ryästettiin. "Valkotakkiset" tulivat hakemaan ambulanssilla, sulhasen ammatin mukaan. Sitten sulhasen piti jotain tehdä, saadakseen anoppinsa takaisin. En kyllä nyt muista että mitä. Naureskeli kyllä ensin, että senkus viette vaan... Niin, ja kun anoppi viimein tuotiin takaisin, niin suljo ojensi hälle polttareissa piirtämänsä muotokuvan anopistaan.
  3. Itiö

    Uunisaari (Helsinki)

    Oliko täältä kellään tuoreita kokemuksia??
  4. Thaikkuun, Koh Lantalle. Syystä että halusimme kauemmas kuin Välimerelle, lämpimään. Paikan pitää silti olla siisti ja rauhallinen, sillä hieman alle 3 -vuotias poikamme tulee mukaan. Ainut miinus on pitkä lento, mutta eiköhän poju jaksa, kun ottaa virikkeitä mukaan.
  5. Itiö

    Uunisaari (Helsinki)

    ^ Juu näin oli. Jos ruokailijamäärä jää ravintolan puolella alle tuon 70 hengen, niin silloin veloittavat tilavuokraa 700 € muistaakseni.
  6. Itiö

    Uunisaari (Helsinki)

    ^ No johan olette saaneet palvelua! Toivottavasti Keilarannassa sujuu paremmin. Nyt alkoi vähän omasta puolesta jännittää... Ollaan oltu puheissa sekä mies, että naispuolisen ihmisen kanssa tuolta ravintolasta ja toistaiseksi saatu hyvää palvelua. Toivottavasti jatkossakin... Meillä tulee olemaan vieraita noin 80, joten varmaankin mahdutaan hyvin ravintolapuolelle. Meille sanottiin, että 100 on tuolla puolella kyllä maksimi jos meinaa mahtua. Ainut mikä tässä nyt vähän jänskää, että millaiseen tilaisuuteen mahdollisesti kahvilapuoli on varattu.. Kun vessat on yhteiset. Tosin tämä me tiedettiin jo ennen varausta. Toivotaan parasta!
  7. Itiö

    Uunisaari (Helsinki)

    Kati O Hyvä idea tuo koko paikan varaus... eipä vaan tullut aiemmin mieleen. Tosin, kaipa sen saisi vieläkin jos kahvilapuolta ei ole vuokrattu samalle päivälle. Vaikuttiko hintaan mitenkään, kun vuokrasitte molemmat puolet? Tai pitikö olla jokin tietty henkilömäärä? Ja tietysti kun sama juhlapaikka on, niin utelias olen... Otatteko kuvat siellä miljöössä? Millainen bändi? Miten teidän menu- ja kakkutoiveet otettiin huomioon? Kauriilla ikäviä kokemuksia Uunisaaresta..
  8. Itiö

    Helsinki

    Meillä 22.8.2009 vihkiminen Johanneksenkirkossa ja kemut ravintola Uunisaaressa.
  9. Ehdottomasti polttarikamut kutsutaan häihin! Tulisi kyllä itselle aika kummallinen fiilis, jos polttareihin tulisi kutsu, mutta itse häihin ei...
  10. Oi, nää olis ihanat... Kaipa ne sais "ujutettua" budjettiin...
  11. Muuten rillit lähestulkoon aina päässä, mutta prinsessapäivään ne eivät kuulu! Eli piilarit.
  12. Ravintola Uunisaaressa aiotaan juhlia. Ja ravintola juurikin sen helppouden takia. Ketään ei haluta nakittaa juhlien jälkeen siivoushommiin. Tarjoilu, koristelut sun muut tulevat vaivatta ravintolan puolesta. Alkoholia tarjotaan alkudrinkin lisäksi vaan ruokaviinit. Ei haluta boolihäitä. Jokainen kustantaa omat juomansa baarista.. Varmastikin porukka juhlii häissämme nauttimalla ilolientä ja se on ihan ok. Nipottamaan ei sentään ryhdytä!
  13. meillä kakkostoive, eli Johanneksenkirkko 22.8.2009 Mutta ihan ok, ykköstoive, edellinen lauantai oli jo buukattu täyteen.
  14. Johanneksen kirkko Hkissä...
  15. Mä olen saanut vaaleaksi raidoitetun, suomalaisittain hennon hiuslaatuni kuntoon kättämällä TIGIn Dumb Blonde tuotteita. Shampoo on ihanaa: riittoisaa ja hyväntuoksuista, hoitoaine paksua. Näiden lisäksi päivittäin latvoihin jätettävää hoitoa, jonka nimeä en muista... haisee pahalle partavedelle. Kandee myös kerran viikossa tehdä tehohoito, välttää kuumia rautoja, suojata pää auringosa ja pakkasessa. Avot! Ainiin, ja suihkusta tulevan veden laatu vaikuttaa PALJON! Mulla oli aina pää vihreänä huolimatta vaikka mistä syväpuhdistuksista, tukka hamputtui ja takkuuntui päältä. Kun muutettiin toiseen paikkaan, vihreä haalistui ja kasvoi pois ja tukka parani silmissä. Ei ollut enää karkea ja "tahmainen" vaan pehmeä ja kirkas.
×
×
  • Create New...