Jump to content
Naimisiin.info

Keke Rosberg

Rouva
  • Viestit

    20264
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Keke Rosberg

  1. Ihana, rakas kälyni pyysi mua kaasokseen. Olen todella otettu ja iloisesti yllättynyt tästä kunniasta :gihlat:

    Häät on kesällä 2012. Morsiuspari asuu (ja myös häät pidetään toisella puolella Suomea, ja täytyy vaan toivoa, että tämä pikkuseikka ei aiheuta ylitsepääsemättömiä ongelmia esimerkiksi polttareiden järjestämisessä.

  2. ^ Tjäreborgin matkalla olimme. En usko, että netistä itse varaamalla matka olisi tullut paljoakaan halvemmaksi, sillä varsinkin sen Playan hotellin listahinnat näyttivät olevan tosi korkealla. Siellä oli muuten lisäksemme vain yksi toinen suomalaispariskunta, joten ei pelkoa siitä, että joutuisi liiaksi "omien" pariin :grin:

  3. Meillä oli viime joulukuun häämatkakohteena myöskin yhdistelmä Tulum 1 vko- Playa del Carmen 1 vko. Valinta oli aivan loistava :-X Tulumissa oli todella rauhallista, romanttista ja kaunista :wub: Useita kilometrejä pitkä ranta oli puhdas ja lähes autio, se oli todella upea. Hotellimme järjesti ilmaista aamujoogaa rannalla, tykkäsin :)

    Tulumissa oli myös kauniit Mayarauniot. Vuokrasimme auton kolmeksi päiväksi ja kävimme sen kanssa retkillä lähistöllä ja vähän kauempanakin, mm. viidakkoajelulla, Coban mayaraunioilla, sekä snorklaamassa alueen monissa cenoteissa (=maanalaisia tippukiviluolia, joissa järviä). Tulumin lähellä olevaan suureen luonnonpuistoon järjestettiin myös kaikenlaisia extreme-retkiä seinäkiipeilyineen, kajakkeiluineen ym. Vietimme myös päivän Xel-hassa, aktiviteettipuistossa, jossa voi snorklata (upeita eksoottisia kaloja oli paljon), kävellä ja pyöräillä erilaisia luontoreittejä, uida delfiinien kanssa sekä harrastaa monia muita vesiaktiviteetteja. Pääsylipun hinnalla sai syödä alueen ravintoloissa niin paljon kuin halusi, ja etenkin meksikolaisen buffan ruoka oli loistavaa. Tuossa paikassa ihmisiä oli sopivan väljästi, ja todella suuri osa vieraista oli meksikolaisia, eli joka toinen vastaantullut ihminen ei ollut jenkki :P Tykkäsimme kovasti :-X

    Tulumin yöelämästä meillä ei ole mitään hajua, sillä heräsimme joka aamu viideltä ja simahdimme viimeistään 22-23 aikaan eli heti illallisen jälkeen :P En usko, että olisi ollut kamalan vilkasta. Joku disko siellä näytti olevan, ja aika monta ravintolaa/baaria, mutta en yhtään tiedä, moneen ne ovat auki. Tulumin shoppausmahdollisuudet olivat aivan olemattomat, pelkkää turistikrääsää ja sekin kallista.

    Playan tunnelma oli aika erilainen kuin Tulumin. Se oli enemmän tavanomaisen turistikaupungin oloinen suurine hotelleineen ja tungeksivine turisteineen. tykkäsimme silti, sillä esim. Kanariaan tai Etelä-Eurooppaan verrattuna kaupustelijat ja sisäänheittäjät eivät olleet aggressiivisia emmekä nähneet liiemmin örveltäviä ja möykkääviä turisteja. Kaupungin turistikatu oli viihtyisä ja vilkas, ja sen varrella oli monta mukavaa baaria ja ravintolaa istuskeluun. Argentiinalaisessa pihviravintolassa söimme elämämme parhaat sisäfileet (ja niitä olemme syöneet PALJON!). Playassa oli ihan mukava yöelämä (mistä emme jaksaneet kauheasti nauttia, kun touhusimme päivisin niin paljon), esim. Coco Maya-niminen disko sijaitsi rannalla, ja siellä kävivät turistien lisäksi myös paikalliset.

    Playassa parasta oli hotellimme, joka oli 5 tähden all-inclusive luksushotelli "The Royal". Hotelli oli hieno, huoneemme hulppea (mm. poreallas huoneessa), ravintolat hyviä ja palvelu aivan eri planeetalta kuin missään koskaan :-X Lisäksi hotellissa järjestettiin päivittäin ilmaista toimintaa, mm. kajakkiretkiä, pilatesta, joogaa, tanssi- ja kokkauskursseja, vesilentopalloturnauksia ym ym. Parasta meille häämatkalaisille oli se, että hotelli oli k-18, eli ei kirkuvia, kiukuttelevia lapsia mailla halmeilla :grin:

    Playan ostosmahdollisuudet olivat vähän niin ja näin. Turistikadun varrella oli muutamia vaatekauppoja (ehkä parikymmentä), osa merkkiliikkeitä, mutta hintataso oli aika korkea. Turistikrääsää myytiin yllinkyllin, samoin koruja. Meksiko on kuuluisa hopeakoruistaan, ja niitä siellä oli paljon ja valikoima oli loistava. Myös timanttiliikkeitä oli, ja hitataso niissäkin jonkin verran Suomen tasoa alhaisempi.

    Vuokrasimme Playasta auton päiväksi ja suuntasimme Cancuniin shoppailemaan. Edullisesti olisi päässyt myös bussilla, mutta siihen olimme liian mukavuudenhaluisia. Cancunin hotellialueella oli pari suurta ostoskeskusta ja muutama vähän pienempi, liikkeitä löytyi aivan laidasta laitaan, Cuccista ja Cartierista aina Mangoon ja GAPpiin. Hintataso oli USAn tasolla, joten hieman petyimme, sillä olimme kuvitelleet sen olevan alhaisempi. Mutta olipahan kuitenkin edullisempaa kuin Suomessa :)

    Itse Cancunin kaupungissa oli kaoottista, likaista ja nuhjuista. Todellinen kulttuurishokki steriilin mall-kokemuksen jälkeen :P Meksikolaisten omista liikkeistä löytyi vaatteita ja kenkiä, elektroniikkaa, cd-levyjä ym. todella edullisesti (esim. Leviksen farkut $30, Conversen tennarit $40 - Suomessa samat 109 eur), mutta liikkeiden löytäminen ja niissä asioiminen vaati hieman uskallusta ja seikkailumieltä. Sekä kielitaitoa!

    Voisinkin kirjoittaa tuonne häämatkakertomusosioon matkastamme tarkemmin :) In the meantime, kysykää ihmeessä, jos tulee kysyttävää!

  4. Meidän nou-nout:

    -hääleikit

    -morsiamenryöstö

    -rahankerjuu missään muodossaan

    -askartelupaskartelu

    -häälehti

    -hääkarkit

    -kermakakku

    -tienvarsikyltit

    -(humppa)bändi

    -kimpun heitto

    -runoriimittelyt ym. "hauskat" tekstit

    -rimpsut, pitsit ja muut hörhelöt

    Olen tälle kaikelle niin allerginen, että päätettiin, ettei meille "perinteisiä" häitä tule, vaan vihkiminen + ravintolaillallinen perhepiirissä ja myöhemmin isot bileet sukulaisille ja kavereille :D

    Bileissä jes-jes:

    -DJ

    -hääkakun (suklaakakku tms.) leikkaus

    -häävalssi

    -meidän mielestä _oikeasti_ hauskaa ohjelmaa (singstarailua, guitar hero-skaba, stand up-komiikkaa ym.)

  5. Minä tilasin täältä. Oli helppoa ja edullista (paketillinen Premium Plussaa postikuluineen 28 euroa) ja toimitus kesti reilun viikon.

    Kopioin tähän päikystäni ensikokemukseni stripseistä:

    "Eli siis, Crest White Stripsit olleet käytössä nyt 6 päivää, joiden aikana olen käyttänyt noita 8 kertaa (kahdenkymmenen kerran satsista). Ohjeen mukaan noita käytetään 10 päivän ajan aamuin illoin puoli tuntia kerrallaan, mutta joka aamu en ole ehtinyt noita laittaa.

    Jonkin verran hampaat ovat mielestäni vaalentuneet jo. Häiritsevä keltaisuus alkaa olla poissa, ja väri on nyt lähellä hampaiden omaa luonnollista väriä (mulla on todella kellertävä hammasväri). Paitsi yläkulmahampaissa, jotka ovat aika ulkonevat ja enemmän kellastuneet kuin muut. Ne on vielä "liian" kellertävät. Joka tapauksessa aion jatkaa hoitoa ainakin vielä muutaman päivän. Haluan lopputulokseksi vieläkin puhtaamman valkoisen hampaat, mutta niin, että näyttävät kuitenkin luonnollisilta. Ei mitään jenkkityyliä, pimeässä hohtavine purukalustoineen :girl_impossible::grin:

    Stripsejä on helppo käyttää. Eivät oikeastaan maistu millekään, eikä mulla ainakaan ole ollut mitään runsasta "kuolanvaluefektiä", mistä jotkut ovat valittaneet hampaidenvalkaisuketjussa. Myöskään vihlontaa ei ole ollut. Sitä pelkäsin etukäteen, sillä mun hampaat normisti vihloo melko herkästi, etenkin kylmästä (jätskistä, limusta yms.).

    Ainoa tähän mennessä esiin tullut "huono" puoli on se, että stripsit yltää vain etummaisiin 8 hampaaseen. Takahampaat jäävät keltaisiksi, ja jotenkin pelkään, että näyttääkö hassulta, jos ne selkeästi erivärisinä jotenkin pilkottavat sieltä takaa hymyillessä/suuta avatessa. On mullakin ongelmat :blink: "

  6. Meillä suunnitellaan ja järjestetään kaikki erittäin tasaisesti yhdessä (ja jotkut asiat, esim. pukeutumisemme ja mies hääyöpaikan, visusti tahoillamme erikseen). Meille molemmille on tärkeää, että saamme juuri sellaiset häät kuin molemmat haluavat. Siksi kaikki vaihtoehdot mietitään ja päätökset tehdään yhdessä :-X Ja miestä siis tosiaan kiinnostaa olla aktiivisesti mukana sekä suunnittelussa että toteutuksessa.

    Tosin, jos askartelu-paskartelua tulisi hirveästi, niin siinä tapauksessa mies jättäisi ohjat minun haltuuni. Hän kun yleisesti preferoi maksaa palveluista/valmiista tuotteista ja minä taas olen mahdollisuuksieni mukaan varsinainen tee-se-itse-nainen :)

  7. ^ Enpä toivo yhteispolttareita minäkään! :blink: (vih vih... ;):grin:)

    Vaikka ollaankin ukon kanssa kuin paita ja peppu ja viihdytään hyvin yhdessä myös viihteellä, niin komppaan Daylaa. Tyttöjen kanssa tulee käytyä juhlimassa turhan harvoin, joten ehdottomasti haluan käyttää tämän tilaisuuden omistaa kaiken huomioni ihaniin tyttökavereihini tuon kokonaisen päivän/illan ajan :)

  8. Valkoinen puolisääreen ulottuva mekko, jossa on tällä hetkellä musta nauha vyötäröllä.

    Joko musta-valko teema pysyy tai sitten vaihdan nauhan johonkin "hempeämpään" väriin (esim. joku vihreän sävy, esim. oliivi) ja muut asusteet valitsen sitten tuon värin mukaan.

    Myöhempään siunaukseen laitan sitten vitivalkoisen "perinteisen" morsiuspuvun.

    Tulee käytyä sen verran iltapuku- ym. juhlissa, mihin voi pukeutua värillisiin luomuksiin, joten häihini haluan laittaa valkoista, kun muuten sitä ei tule juhlavaatteissa käytettyä :D

  9. Mä en osaa päättää, tuleeko mulle kimppua vai ei. Meidän maistraattivihkimisestä tulee tosi pienimuotoinen tilaisuus, ja mennään ihan perheporukalla sen jälkeen syömään. Jotenkin kimppu tuntuu siihen kuvioon "liialliselta".

    Mut sit toisaalta rrrrakastan kukkia, joten vihkiminen olisi hyvä tekosyy niitä ostaa :P Eli ehkä sitaisen vaikkapa tulppaaneista ja silkkinauhasta pienen kimpun kuitenkin. Saas nähdä...

  10. Edelleen otetaan vastaan vinkkejä pääkaupunkiseudun huomenlahjakuvauksia tekevistä valokuvaajista!

    Myös puoliammattilaiset ja hyvät amatöörikuvaajat olisi varteenotettavia vaihtoehtoja (ei ihan halpaa lystiä näytä tämä olevan, varsinkin kun haluaisin enemmän kuin sen 3 käsiteltyä kuvaa :( )

    Ideana tämä on kyllä aivan kunkku, ja aion sen toteuttaa keinolla millä hyvänsä ;)

  11. Tämä morsio pisti eilen stripsit tilaukseen B) Tilasin Premiumeja, kun hintaero classiciin oli aivan mitätön. Riittääpähän sitten kokeiltavaksi myös sulholle ja kaasolle, jos eivät toimikaan mulla (tai tietenkin paremmassa tapauksessa, jos tulee hyvää jälkeä jo muutamalla stripillä :))

    Tulen sitten raportoimaan tuloksista heti, kun olen noita ihmeliuskoja kokeillut!

  12. Minun ihana Sandbergin valkokultainen puoliflakkani kolmella timantilla maksoi noin 500 e. Se on edelleenkin kaunein sormus, mitä oelen ikinä sormessani pitänyt :-X

    Miehen sormuksen hintaa en kysynyt. Oli samasta mallistosta leveä ja sileä valkokultainen flakka. Näyttää sulhanenkin pitävän sormuksestaan kovasti :)

  13. Emme pitäneet kihlajaisia. Toki skumpat kilisteltiin seuraavana päivänä, kun kerrottiin sulhasen vanhemmille ja kummitädille (vietettiin juhannusta heidän kanssaan yhdessä mökillä) - mutta tätäkään ei oltu milläänlailla suunniteltu (yllätyskihlaus :-X )

    Muutaman viikon päästä pidetään tuparit, silloin todennäköisesti myös kilistellään kihlajaisten kunniaksi hyvien ystävien kanssa, mutta silloinkaan kihlaus ei siis ole juhlinnassa pääasia.

  14. Juu missään nimessä ei kannata lähteä tuonne kesällä! Todella karuja juttuja olen minä myös kuullut hurrikaanien aiheuttamista tuhoista Karibianmeren rannoilta. Ja vaikka hurrikaani ei juuri kyseiseen paikkaan iskisikään, on sää siellä silti tuulinen, myrskyinen ja arvaamaton tuolloin. Eli kyllä niissä matkanjärjestäjien matka-ajankohdissa oma ihan järkevä logiikkansa on!

    Me olemme myös menossa häämatkalle Tulumiin ja Playa del Carmeniin tuttujen ja naikkareiden vakuuttamana, marraskuussa tosin :) En millään malttaisi odottaa, niin mahtavalta paikalta se kuulostaa - ja kuvista päätellen näyttää :D Suosittelen tuon Meksiko-ketjun lukemista sinullekin ;)

    Uskon, että tuo on jopa sen arvoinen paikka, että kannattaa tosissaan harkita häämatkan siirtämistä talvelle! ;)

×
×
  • Create New...