Jump to content
Naimisiin.info

Perhoneito

Rouva
  • Viestit

    58
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Perhoneito

  1. Haluaisin kuulla kokemuksia Estradin meikeistä ja kampauksistakin!

    Kaverini kävi pari vuotta sitten (silloisessa Napsissa) ja meikki ja kampaus oli oikein onnistunut. Tästä innostuneena varasin sieltä myös ajan itselleni, mutten kyllä ollut yhtään tyytyväinen.

    Meikki oli ihan ok, jos vaan tiesi mitä halusi ja kertoi sen meikkaajalle. Koemeikki oli ihan perseestä, mutta varsinaiseen meikkiin kerroin sitten ihan tasan tarkkaan, että mitä väriä mihinkin kohtaan ja paljonko, niin sitten sai ihan ok meikin.

    Kampaus ei ollut koeversiossa hyvä, eikä se ollut sitä hääpäivänäkään. Jo parin tunnin jälkeen kampaukseen laitetut kukat olivat pudonneet useita kertoja ja muutenkin kampaus lössähtänyt. Onneksi se ei hääpäivää mitenkään pilannut, mutta en kyllä lähtisi suosittelemaankaan.

  2. Eilen oli sitten keskustelu papin kanssa. Se "hiillosti" meitä 1,5h oikeesti vaikeilla kysymyksillä :girl_haha:

    Saako kysyä, että millaisilla kysymyksillä se sitten "hiillosti"?

    Esimerkiks tällasilla:

    -Mitä avioliitto meille merkitsee?

    -Miks me halutaan naimisiin kirkossa?

    -Miks rakastetaan just toisiamme?

    -Mistä tiedetään, että se toinen on se oikea?

    -Millasista asioista meillä riidellään?

    ...

    Siis paljon kaikkia oikeesti pohtimista vaativia asioita. Ja niiden pohjalta se olikin sitten laatinu erittäin henkilökohtaisen ja kauniin puheen ja vihkitilaisuuden.

  3. Suunnitelmissa/haaveissa olisi vihkiminen muualla kuin kirkossa. Kuulumme molemmat kyllä kirkkoon mutta olisi ihanaa mennä merenrannalla naimisiin. Eli onko mahdollista saada pappia vihkimään muualla kuin kirkossa? Maistraattiin en halua mennä erikseen. Ajatus maistraatin edustajasta, tuomarista tms. ei oikein innosta kun on noita ketjuja lukenut läpi (ja seremonia saisi olla vähän pidempi, niin kuin kirkossa on).

    Onko kellään kokemusta vastaavasta?

    (en tiedä kuuluuko tämä tänne mutta en keksinyt parempaakaan paikkaa minne aiheen kirjoittaisin) :rolleyes:

    En nyt tiedä auttaako tämä, kun meidän vihkiminen oli kirkossa, mutta ei "perinteisessä" kirkossa.

    Meillä vihkiminen tapahtui seurakunnan leirikeskuksen ulkokirkossa järven rannalla ukkosen jylistessä kauempana ja itikoiden syödessä pappia :)

  4. On se varmasti ikävä, jos saa valituksia istumajärjestyksestä.

    Meilllä asia ratkesi niin, että ainoastaan ruokailun aikana oli istumäjärjestys ja sen jälkeen vaihdettiin juhlapaikaa (eri rakennukseen), missä ei enää mitään nimettyjä paikkoja ollut. Näin ollen "omalla paikalla" istuttiin vain vajaa pari tuntia ja sen jälkeen jokainen meni missä meni ja istui missä istui.

    Ei ole tullut valituksia :)

  5. Eilen oli sitten keskustelu papin kanssa. Se "hiillosti" meitä 1,5h oikeesti vaikeilla kysymyksillä :girl_haha:

    Vähän vielä kaihersi mieltä sen aikasempi tylyys ja se, ettei se aiemmin ottanu yhteyttä, mutta pelkästään eilisen perusteella se oli kyllä tosi mukava pappi.

    Kaiken kaikkiaan mulle jäi tosi hyvä mieli eilisestä ja nyt on kiva, ku ei tarvi huomenna sitä sitten jännittää. :-X

  6. Meillä ei myöskään heitellä mitään, ei sukkanauhoja eikä morsiuskimppuja.

    Itse olen myös inhonnut muiden häissä sitä, että naimattomana on joutunut "taistelemaan" kimpusta morsiamen tahdosta. Omissa häissäni en halua siihen ketään pakottaa.

    Ja mulla on niin lyhyt hamekin, että jos sieltä alta jotain alettais kaiveleen, ni varmaan kaikki näkis kaiken :girl_haha:

  7. Inhottavaa :girl_sad: Ettäs kehtaa olla vielä tyly ton kaiken jälkeen!!!! :girl_mad: Jos se on tyly vielä huomenna, niin ottakaa sit sen esimieheen yhteys, eli kirkkoherraan. Papit osaa kyllä joskus olla ihan käsittämättömiä tapauksia.

    T. Seurakunnan työntekijä ;)

    Juu, reklamaatio lähtee kyllä häiden jälkeen, jos tyyli jatkuu samanlaisena. Ennen häitä ei viitsi kauheasti russuttaa, ettei pappi oo sitten vielä kamalampi häissä.

    Kiva kun oot jaksanu kommentoida ja olla myötätuntoinen, oma olo kevenee, kun surut saa jakaa :-X

  8. Juu, tiedetään kyllä papin nimi ja puhelinnumero. Ollaan siis soiteltu kirkkoherranvirastoon ja jätetty soittopyyntöjä (4kpl), sen lisäks on soitettu useempia kertoja suoraan papin kännykkään ja lähetetty sähköpostiakin, mutta mihinkään näihin ei oo pappi viä vastannu.

    Onhan tässä toki vielä 4 päivää aikaa, mutta jotenkin ois ollu kiva ainakin sopia etukäteen koska nähdään, ettei se sitten tuu niin, että pappi soittaa perjantaina, että nähdäänkö tänään. Jos meille ei sitten sillon sovikaan, ni mitäs sitten...

    No oon yrittäny ajatella sen niin, että eipä se hääjuhlan tärkein anti oo se pappi vaan vieraat ja juhla. Jos ei pappia kiinni saa tai jos se ei paikalle ilmesty, ni mennään sitten hoitaan ens viikolla virallinen osuus maistraatissa ja juhlitaan vaan juhlat jo viikonloppuna.

    Toivottavasti kuitenkaa näin ei käy, mutta oon halunnu varautua jo pahimpaankin, ettei sitten lauantai menis sen takia pilalle, että harmittaa liikaa.

  9. Mä en kyllä mitenkään pysty käsittään tota miehen sormuskammoo, jos se johtuu siitä, että pelkää sen juuttuvan johonkin tms. Kyllä on sitten pelkuri mies mun mielestä :)

    Ymmärrän kyllä, jos joku ei sormusta halua, mutta jos ei halua sitä sen takia, että pelkää ni huh huh. Eri asia on tietty ammatit, joissa se on vaaraks, mutta jos kadulla kävellessä ja normielämässä pelkää että sormus aiheuttaa jonkun suuren katastrofin...

    Mutta kukin tyylillään :-X

  10. Mulla on tänään koekampaus (ja häät parin viikon päästä). En ole tällä kampaajalla koskaan käynyt, joten oman mielenrauhan takaamiseksi päätin satsata koekampaukseen. Tänään se sitten nähdään kuinka käy. Tosin tuskin kauheasti on tehtävissä, jos kampaaja tuntuu olevan ihan eri maailmasta. Tuskin meinaan tällä aikataululla uuttakaan mistään saa. Mutta näillä mennään :)

  11. Jos on semmonen puku joka täytyy yläkautta pukea (takapuoli ottaa kiinni jos alakautta yrittää) niin puenko puvun päälle jo meikkiin+kampaajalle? Vois varmaan sen puvun päälle laittaa paidan suojaksi?

    Mä en pukis. Jos ei puku likastu ni ainakin rypistyy, ku pitkään joutuu kampaajan/meikkaajan tuolissa istuun.

    Kannattaa vaan sanoo asiasta kampaajalle, ni laittaa tarpeeks aineita tukkaan, ettei kampaus mee pukua pukiessa pilalle. Ja tietty joku auttamaan puvun päälle laittamisessa.

  12. En muista oonko tähän jo kommentoinu, mutta musta on ainakin epäkohteliasta kutsua vaan polttareihin muttei häihin. Sehän vaan antaa sellaisen signaalin, että kaverin rahat kyllä kelpaa, mutta itse ei haluta kuluttaa rahaa häihin kutsumiseen.

    En menisi itse polttareihin, jos ei olisi häihin kutsuttu. Eri asia olisi, jos en häihin pääsisi, mutta kutsu olisi käynyt. Siinä tapauksessa osallistuisin polttareihin, mikäli pääsisin.

×
×
  • Create New...