Jump to content
Naimisiin.info

Cressie

Rouva
  • Viestit

    483
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Cressie kaikki viestit

  1. Syksy on kohta täällä! :o

  2. odottelee tulevaa etelänmatkaa!

  3. Bridezillas tulee edelleen katsottua. Se on sen verran laatukamaa. Kotimaisia hääohjelmia en katsonut ennen häitä, enkä katso nytkään.
  4. Cressie

    Saitteko kukkia?

    Me saatiin muistaakseni yksi kimppu. Se oli yhdeltä bändin jäseneltä jota emme ennen olleet tavanneet. Tosi ihana ele, mielestäni.
  5. ^No mutta eihän siinä mitään jos pyytää lahjaksi jotain jonka arvo on 5€. Sehän on sitten vain hyvä jos sen saa. Minä en kuitenkaan lähtisi sen hintaista lahjaa antamaan, jos sitä ei lahjalistalla olisi.
  6. Cressie

    Kihlat, lupaus avioliitosta

    ^Näinhän se menee!
  7. ^^ Musta tuo ei oikein sovi kihlaviestiksi. Kihlapäiväähän ei periaatteessa päätetä vaan se on se päivä, kun kositaan tai yhdessä päätetään naimisiinmenosta. Toisin sanoen, kihloihin ei mennä vaan kihloissa ollaan.
  8. ^Mitäs sitten, jos rakastaa toista niin paljon ettei edes hullaannu kehenkään toiseen? Pystyykö rakkautta silloin mittaamaan?
  9. ^Siinä on vain se ongelma, että kuinka todentaa jonkun liittyneen vain häiden takia kirkkoon?
  10. Oonkohan mä tähän vastannut joskus? Meillä syy oli tietysti rakkaus. Tosin myös juridisista syistä oli ihan hyvä mennä naimisiin, kun kerran yhdessä ajateltiin elää.
  11. ^Komppailen vielä Yvorya vaikka omankin mielipiteeni jo esitin. Tosi hyvin sanottu!
  12. Minä olen ollut kaksissa häissä. Kahdet häät olen skipannut, kun ei ole vain kiinnostanut.
  13. Ei tunnu vieläkään hössötys turhalta. Hommaa oli niin paljon, että oli pakko hössöttää. Toki se tosi aikaisin aloittaminen tuntuu nyt aika turhalta. Toisaalta ilman sitä olisi voinut jäädä ilman kunnon juhlatilaa.
  14. Todella tyytyväinen. Vihkisormukseni on ennakkoperintöä tädiltäni. Ihanampaa sormusta en olisi löytänyt mistään.
  15. Minun mielestäni ei pidä loukkaantua jos ei saa kihlalahjoja. Varsinkaan, jos ei edes pidä kihlajaisia. Ei monille sukulaisille se nuoren kihloihin meno niin iso juttu ole. Häälahjoja voi sitten odottaa.
  16. ^Toivottavasti päädytte kaikkia miellyttävään ratkaisuun! Mutta muista, että kyseessä on kuitenkin teidän päivä ja tahto!
  17. ^Minun mielestäni on väärin. Jos juhliin ei lapsia kutsuta niin sitten tosiaan ei kutsuta kenenkään lapsia.
  18. ^Kauheata! Toi oli mun suurin painajaiseni harrastajakuvaajana.
  19. ^^Niin, siksihän tuo etiketti lienee vanhentunut!
  20. Tätä ketjua on hauska lukea, kun aina silloin tällöin nämä marttyyrit iskevät. Ketjussahan on enemmänkin kyseessä se, että parempituloiset suht. läheiset ihmiset ihmetyttävät lahjoilla joiden arvo ei edes kata heidän ruokia. Jos pienituloinen lapsiperhe antaa edes sen 40€ (tai 20€) niin se on mielestäni todella paljon. Eikös muuten vanha etiketti sano, että lahjan arvon pitäisi vastata vieraan ruokakustannuksia?
  21. ^Eikö e-pillereistä sitten saa KELA-korvausta?
  22. Cressie

    Hääkuvat kansioon!

    Hääkuvat sain kansioon noin kuukausi häiden jälkeen. Valokuvat ja albumien teko on mulle tosi tärkeitä juttuja joten oikein odotin, että pääsen tekemään suunnitelemaani hääkirjaa. Seuraavaksi teen albumin tulleista hääkorteista (ja sitten kaikki häähommelit onkin hoidettu).
  23. Ostimme kalliin ja hyvän sängyn. Ja oli kyllä ihan loistava ostos. Patjat on ihan mahtavat ja mun selkäsäryt on hävinneet!
  24. Nukuttiin aika pitkään. Käytiin aamupalalla (mies ei halunnut aamupalaa huoneeseen. Koska ei sillai pakosti saa riittävästi. ). Sitten minun isä tuli heittämään meidät kotiin, jossa aluksi vaan pyörin ympyrää, kun en tiennyt mitä tehdä. Sen jälkeen laitoin hääpuvun ja muut tavarat paikoilleen ja tulin naikkareihin pyytämään statuksen muutosta rouvaksi. Appivanhemmat oli olleet yön meillä ja tuoneet syömättä jääneen kakun joten sitä maistelimme ja juotiin kahvit katsoen telkkaria. Sen jälkeen lähdettiin siskolleni (kaasolle) hakemaan lahjat. Sitten lähdettiin kaikki kolme kebabille ja myöhemmin illalla mentiin miehen kanssa ystäväpariskunnalle kylään. Oli ihana päivä, kun monen kuukauden stressi hävisi ihan yhtäkkiä.
  25. Olin ystäväni häissä Urku Hotellissa kesällä 2009. Pakko sanoa, että oli ihan kauhea pettymys! Ensinnäkin silloin oli todella lämmin elokuun päivä. Henkilökunta oli laittanut vahingossa lämmityksen päälle ja ilmastointi ei pahemmin toiminut. Vasta illalla ongelma selvisi, kun korjaaja kutsuttiin paikalle! Hääsalissa oli siis ihan tuskaa olla. Alkupalat oli tosi hyvät, mutta pääruoka ja kakku pettymys. Kakun kanssa tarjottiin vain yksi neekerinsuukko, ei muuta. Ja mitään omia tarjoiluja/juomia ei saanut viedä. Negatiivista oli myös, että naistenvessassa ei ollut bideesuihkua! Oli silloin juuri naistenpäivät kovimmillaan ja arvatkaa kuinka kärsin. Tässä oli jotain ajatuksia mitä tuli mieleen näin ennen nukkumaan menoa. En suosittelisi kenellekään Urku Hotellia oman kokemukseni perusteella. Ai niin, ja ystäväni kertoi että päivää ennen häitä kun hän meni laittamaan paikkakortteja, pöydät olikin järjestetty erilailla kuin oli sovittu. Henkilökunta ei ollut ilmoittanut tästä mitään ja koko istumajärjestys täytyi tehdä paikan päällä uudestaan. Siihen kuulemma meni monta tuntia (vieraita n. 120).
×
×
  • Create New...