Roxy

Morsian
  • Viestit

    70
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Roxy


  1. Voihan vitale :( Tampereen ortodoksisen kirkon pihalle on ilmestynyt rakennustelineitä, alkavat korjaamaan kattoa siitä etupuolelta ja rakentavat siihen sisäänkäynnin päälle jonkun väliaikaisen katoksenkin. Miks just nyt! Mua niin surettaa kun kaunis kirkko ei pääse edukseen ja täytyy vieraatkin jostain rakennustelineiden alta kuljettaa :( Varmasti ovat tienneet remontista pitkään, miksi kukaan ei maininnut, olisinhan voinut vuosi sitten varata kirkon vaikka kesäkuulle :´(


  2. A-K, kun maksoitte juomat etukäteen, niin miten saitte rahaa takaisin sitten, kun niitä tilaamianne siidereitä ei ollutkaan? Mietittiin nimittäin tätä, että jos maksaa etukäteen, niin mitä jos kaikkia juomia ei olekaan saatavilla jostain syystä, kuinka rahaa saa takaisin? Jos maksaa paikan päällä käteisellä, niin voiko maksaa euroilla vai pitääkö maksaa viron kruunuina?

    Me mennään tuolla samalla systeemillä kuin te, paitsi että ajetaan auto laivasta ulos, kun mennään pakettiautolla kahdestaan niin ei jakseta kantaa. Vikin Clubilaisille äkkilähtönä koko reissu 91€, oon tyytyväinen, kun saadaan noin halvalla pakukin matkaan :)

    Kiitos vastauksista! :)


  3. Kävin suunnittelupalaverissa Kukkakauppa Hohdon floristin Lindan kanssa. Erittäin ystävällinen, henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu!

    Hän halusi nähdä kuvan puvusta, sekä mallikuvia kukista ja niiden väreistä. Perehdyimme yhdessä asiaan kunnolla ja aikaakin hurahti puolitoista tuntia. Muiden hintatasosta ei ole kauheasti kokemuksia, mutta tuolta saan isohkon kimpun, 6 viehettä, kaksi rannekukkaa ja kaksi pöytäasetelmaa n. 300 €:lla. Olen todella tyytyväinen ja uskon että kukat on upeat, suosittelen lämpimästi! Ja Linda tarjoutui jopa tarvittaessa kuskaamaan itse kukat juhlapaikalla tai kirkolle, tämä se on asiakaspalvelua sanon minä! :girl_smile:


  4. Moi!

    En löytänyt tällaista ketjua, mutta saa yhdistellä vanhaan, jos tällainen onkin olemassa :)

    Eli kaipailisin kuvia hääkynsistä. Itselläni on ollut muutaman kuukauden geelikynnet, mutta en tiedä millaiset koristukset laittaisin niihin hääpäivänä. Haluan, että kynsien kärjet ovat valkoiset, mutta muuten ei olekaan mitään ideaa miten ne voisi koristella. Onko kellään kuvia hyvistä ideoista? :)


  5. Oon ihastunut kuitusilkkiin, ja haluaisin sitä kaitaliinaksi, mutta onko kukaan löytänyt mistään netiikaupasta valmiiksi esim. 30 tai 40cm levyistä??? En millään jaksaisi alkaa mittaamaan ja leikkaamaan Sinellin 60cm leveästä rullasta... Kullan tai pronssin värinen olisi hakusessa. Jollakin oli tosin kuva violetista kuitusilkistä pöydällä tuolla toisessa ketjussa, ja oli aivan ihana :flirt:


  6. No panic :) Itse olen kolunnut hulluna noita laiva-asioita. Laivalla pääsee ainakin Rustholliin ja Näsirinteelle, tosin sinne menevä paatti on sen verran pieni, että teidän vierasmäärä ei tuohon laivaan mahdu : Kuutar . Pyhäjärven puolella sen sijaan on enemmänkin isoja laivoja,joilla pääsee mm. juuri tuonne Koskiwerstaalle ja Hatanpään kartanolle. Meillä noihin kahteen esteeksi tuli hinta: Nokialle laivamatka maksaa sievoisen summan ja Hatanpään kartanolla taas A-oikeudet, joten niistä olis taas joputunut maksamaan ... Asia ratkesikin sitten, kun kävimme Pirkanmaan musaopistolla ja ihastuin paikkaan hirmuisesti! Meidät siis vihitään Tammerkoski-laivassa ja vihkimisen jälkeen vieraat siirtyvät musaopistolle Hämeenpuiston päähän Laukontorilta :D

    Tähän kommentoin, että meillä on ensi kesänä häät Hatanpäällä, ja omat juomat saa viedä, eli A-oikeuksia ei ole. Jos joku tästä tiedosta hyötyy :)


  7. Moi Jomppa78,

    Me ollaan menossa naimisiin ilmeisesti viikko teidän jälkeen ja ollaan kanssa pohdittu Koh Samuita :) Ootteko varannut lennot jo ja miltä lentoyhtiöltä? Lennättekö Bangkokin kautta? Saanko kysyä paljonko tuli lennoille hintaa? Kiitos tuhannesti! :) Munkin täytyy käydä vilkaisemassa nuo yllämainitut hotellit!

    -Roxy

    Ps. OT, kyllä tää naikkarit on vaan niin ihanan selkeä forum, kun kaikkeen löytyy niin helposti vastaus :D Selailin juuri pari tuntia kaiken maailman sivuja, mutta ei olis pitänyt lähteä merta edemmäs kalaan, kun täällä oli paljon selkeämpää tietoa, kiitos :)


  8. Hihii, olipas tänne ilmestynyt komeat kuvat, kiitos :D Ja onhan tuolla i Heikilläkin partaa kun tarkkaan katsoo ;D Mukava kuulla hyviä kokemuksia, vähän jänskättää, kun 95% vieraista on luterilaisia enkä itsekään ole koskaan ortodoksissa häissä ollut, kun sen puolen sukulaisia on niin vähän...

    Helistin, ei mulla taida kauheasti ihmeellistä kerrottavaa olla, ainakaan vielä :) 31.7.2010 on häät, ja tosiaan pappikin vielä valitsematta, ja tuo kuorolaisten määräkin on mysteeri vielä. Jos sulla on jotain vinkkejä, niin kiitollisena otetaan vastaan :) Missä teillä on juhlat?


  9. Moikka,

    Onko kellään jakaa kokemuksia Tampereen papeista, isä Heikistä ja/tai isä Markusta? Kumpaa suosittelette? En löydä mistään edes kuvaa heistä! :D Ovatko he minkä ikäisiä? Toivomuksena olisi lempeä ja komeaääninen pappi, iän tuomaa viisauttakin voisi löytyä ;) Oma rippipappini (toinen paikkakunta) oli tällainen, joten siksi ehkä jotenkin miellän, että myös vihkipapin pitäisi olla vanhempi ja partasuinen ja huumorintajuinen ja kovaääninen, vaikka eihän sillä parralla ainakaan lopuksi mitään väliä olekaan :D

    Niin juu ja kaipailisin kokemuksia myös Tampereen kuorosta. Montako laulajaa teillä on ollut ja oliko ratkaisu hyvä? :)


  10. Me ollaan kanssa pähkäilty jo ikuisuus bändin ja dj:n välillä, eikä olla vieläkään lopullisesti mitään päätetty.. Nyt ajatuksena on se, että loppuillaksi tulisi dj, mutta häävalssin ja yhden setin valsseja ja humppia (n. 30-40min) soittaisi joku pienempi live-kokoonpano. Mutta millainen?!? Onko kellään ollut tällaista käytöntöä? Joku duo? Koskettimet ja kitara? Vai mikä?! Kun toisaalta ei ole mitään järkeä, että joku live kokonpano raahaa kamat vain yhtä settiä varten. Apua, en osaa päättää :D


  11. Ellis__: me ollaan lähdössä samaan aikaan ensi elokuun alussa ja samoja asioita on pohdittu, että uskaltaako sinne Thaimaan suuntaan suunnata, että ei sitten sada koko aikaa. Kauhukuva häämatkasta kun kadut lainehtii ja vettä on polviin asti :D Mutta toisaalta voisi päästä off seasonina juuri ihan kohtuu hintaan.... Ja budjettisyistä on myös mietitty Eurooppa, tosin haluttas yhdistää kaupunki+rantaloma.. Tarttis varmaan käydä vähän matkatoimistoissa kyselemässä vinkkejä, vaikka saatetaan kyllä varata omatoimisestikin, riippuen siitä mikä tulee halvimmaksi. Lisää vinkkejä vaan tänne, kiitos kaikille :)


  12. Me kanssa haaveillaan tuollaisesta yhdistelmälomasta, joko Amerikan tai sitten Aasian suunnalla... Aasian reissu saattaisi tulla edullisemmaksi, mutta kun halutaan lähteä heti häiden jälkeen elokuun alussa, niin siellä on sadekausi :S että ehkä sittenkin jenkkeihin/väliamerikkaan.. Että antakaa tulla vinkkejä vaan! :) Kunhan vaan budjetti kestäs ;)


  13. Moi iluvatar!

    Jos päädytte Hatanpään kartanoon, niin suosittelen kuitenkin Patruunan pitopalvelua. Kartanon huonejärjestys ja kahden kerroksen käyttö vaatii hieman taitoa logistiikan osalta, ja Patruuna on järjestänyt yli sadat häät siellä ja paljon muita juhlia, joten homma on heillä hallinnassa. Tämä oli meillä ainakin todella tärkeä valintakriteeri, sillä joku vieras pitopalvelu ei välttämättä tiedä kuinka homma kannattaa niissä tiloissa hoitaa.. Lisäksi Patruunan pojat on mukavia ja rempseitä ja ruokaa on kehuttu paljon :)

    Heidän mukaansa 50 henkilöä mahtuisi siihen yhteen alakerran huoneeseen syömään. Ja kannattaa tosiaan olla ajoissa, me varasimme tammikuussa 2009 heinäkuulle 2010, ja silloin oli jo muutamia muita varauksia. Ja kartanolla on tosiaan juhlia myös lähes joka perjantai ja sunnuntaikin kesäaikaan. Onhan se vähän kallis.... mutta niin ihana :)


  14. Moi!

    En ainakaan löytänyt vastausta tähän kysymykseen täältä, joten laitan uuden aiheen.. Eli näkyykö teillä teemväri jotenkin bestmanien puvuissa? Meillä tulee kaasoille teemavärin mukaiset samantyyliset mekot, ja olisi kiva, jos bestmaneilläkin olisi jotain, mutta mitä?

    Ja jos sulhasella on saketti, niin onko tällöin bestmaneillakin? Entä morsiamen/sulhasen isällä?

    Kiitos ja kumarrus :)


  15. Kiitos tuhannesti viestistäsi Onnellinen Rouva, tuli oikein hyvä mieli :) En näin äkkiseltään yömyöhään keksi nyt mitään kysyttävää, mutta palaan asiaan vaikka yksärillä myöhemmin, jos ehdit joskus vastailee :)

    Muoks. Hups, et olekaan kirjautunut. No kyselen lisää tässä ketjussa sitten myöhemmin :)


  16. Moi kaikki!

    Ollaan pohdittu dj:n ja bändin välillä tässä vaikka kuinka kauan, ja haluaisinkin kysyä sellaisilta, jotka on olleet vieraina häissä, joissa on ollut dj, että onko se toiminut? Tunnelma ei ole ns. lässähtänyt bändin puutteesta? Mitä muut vieraat ovat kommentoineet?

    Kiitos :)