Pirppis

Naikkari
  • Viestit

    2685
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Pirppis

  1. Niin, jäivät nuo hintatiedot pois aiemmasta vastauksesta. Mistä Toivomuslähde-sarjan sormuksista oli kyse?

    Terveisin,

    Uuri Sandberg

    Siitä kihlasta ja vihkistä, mikä muodostaa yhdessä timanttisen kukan muodon. Kelta- ja valkokulta hinnat erikseen ja yhdessä? Kuinka paljon yleensä esittelyissä on alennusta noista?

    Milloin olisi esim. Espoon Sellossa tai Tapiolassa(?) esittely? Tuo 10.3. ei sovi.

    Edit. T92 ja T93 ilmeisesti ovat kyseessä siis.

  2. Perinteinen kotiruoka kelpaa hyvin, mutta omaan makuuni pitäisi olla tarjolla hyvinkin runsaasti eri lajeja. Ei siis tyyliin kaksi ja höysteet. Erilaisia salaatteja, lihapullia, karjalanpiirakoita, munavoita, perunaa, lohta, patonkia, piirakoita etc. Jokaiselle jotakin.

    Edit. Ja jos juhlat jatkuvat yöhön, niin yöruokaa. Esim. kinkkukiusaus toimii silloin.

  3. Tosi kurjaa muiden puolesta kuulla huonoista polttareista. Mä jaksoin nuorena kaasona vielä innostua ja järkättiinkin kivat polttarit, plus osallistuin pariin. Mitä enemmän ikää tulee (nyt 30-v.), sitä vähemmän haluaisin mitään polttareita. Olen tällä hetkellä sinkku, mutta ihan leffailta ruoan ja leffojen kanssa olisi maksimi, mihin rupeaisin. Tuntuu, että tuo on niin koettu ja nähty. Ja kaasoksi ehdottomasti mun sisko, kun tietää mielipiteeni.

  4. Minua eivät stripparit haittaa, olen aika avarakatseinen. MUTTA, en haluaisi niitä kummankaan osapuolen polttareihin, sillä mielestäni polttarit ovat osa häitä edeltävää rituaalia, missä VALMISTAUDUTAAN avioliittoon, eikä todellakaan remuta "sinkkuna". Jotenkin se groteskiudessaan rikkoo tuon valmitautumisriitin perimmäisintä tarkoitusta, viettää mukava päivä hyvien ystävien kanssa tehden kaikkea mukavaa yhdessä. Ei sellaista, mistä toinen potentiaalisesti pahoittaa mielensä ja saa viime hetken epäilyt koko avioliittoinstituutin kestävyydestä. Strippareita ehtii nähdä myöhemminkin niin paljon kuin sielu sietää. Näin siis itse ajattelen.