Jump to content
Naimisiin.info

FridaM

Rouva
  • Viestit

    60
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by FridaM

  1. Tulimme juuri häämatkalta Santorinilta. Valitsimme hyväksi onneksemme "On the Rocks"-hotellin, emmekä katuneet valintaa päivääkään. Kyllä oli satumaisen upea & romanttinen saari ja elämäni kaunein matka! Suosittelen Santorinilla ainakin auton vuokrausta (30-40 eur/päivä) useammaksi päiväksi, aurinkomatkojen tai omatoimista meriretkeä, Oian ja Imeroviglin kyliä & Ilias-vuorta (näköalat), Red Beachiä (erikoisin ranta, missä olen ollut) & Perissaa (rantatunnelmaa, ravintoloita, kuten Aquarius ja hyvät uintiaallot) & Monolithos -rantaa (autio & rajuja aaltoja).

    Hyviä ravintoloita on paljon. Me pidimme Imeroviglin Blue Note-ravintolasta ja Akrotirissa olevasta kalderan reunalla olevasta "Maria"-ravintolasta ja Red Beachille menevän tien varressa olevasta Urugualaisten pitämästä "perinteisestä tavernasta" (nimi oli muistaakseni juuri perinteinen taverna ja se oli kuta kuinkin bussipysäkkiä vastapäätä). Erityisesti maistui alkupaloina tomaattipyörykät, uunissa paistettu feta, viininlehtikääryleet ja pääruokana erilaiset kala-, äyriäis- ja liharuoat.

  2. Moi! Alkoholin roudaus on sitten heinäkuun häihin pian edessä! Isoilla matkalaukulla ja juomakärryllä mennään...! Kumpikohan laivoista - Tallink vai Viking Line XPRS kannattaa valita juomien hankkimiseen? Olisi kiva jakaa laiva/viinatarjousvinkit tässä ketjussa! Superalkostahan tietty saisi juomia vielä halvemmalla, mutta tuskin sieltä saisi kaikkia haluamiamme merkkejä.

  3. Ja tuota pitsinauhaa löytää varmasti kangasliikkeistä, kirppareilta jne. Tosin en tiedä, montako metriä on tarvis. :)

    VINKKI, VINKKI! :girl_wink:

    Lopulta pitsinauha kutsukortteihin ja maljakoihin, buffet-pöydän pitsikangas, kirjeensulkija"timantit" löytyivät Itäkeskuksen 2.kerroksesta Eurokankaasta ja pienestä samalla käytävällä olevasta ompelutarvikeputiikista. Kunpa olisin kävellyt tuonne Itäkeskukseen suoraan... Nuo pitsinauhat olivat supertarjouksessa ja maksoivat 1,50/2,5eur/metri sijaan alle euron metri. Mistään kirppareilta, missä kävin, eikä muistakaan kangasliikkeistä löytynyt sopivannäköistä pitsinauhaa ja tuskin kirppareilta olisi edes saanut pitsiä alle Eurokankaan hintojen!!!

  4. Valitsimme Santorinin sen kauneuden ja rauhallisuuden vuoksi. Toinen vaihtoehto olisi ollut jännittävä, mielenkiintoinen ja romanttinen, mutta varmaankin myös jossakin määrin stressaava ja meluinen Rooma. Kuuba (salsamatka) oli kaukokohde-vaihtoehto, mutta sinne ei ilmeisesti ainakaan heinäkuun lopulla kannata mennä... Ehkä pumpulihäät -hääpäiväkohde!!!

    1 Paperihäät

    2 Pumpulihäät

    3 Nahkahäät

    4 Keramiikkahäät

    5 Puuhäät

    6 Sokerihäät

    7 Villahäät

    7 ½ Messinkihäät

    8 Kumi/Pronssihäät

    9 Pellavahäät

    10 Tinahäät

    11 Teräshäät

    12 Silkkihäät

    12 ½ Kuparihäät

    13 Pitsihäät

    14 Norsunluuhäät

    15 Kristallihäät

    20 Pronssi/Posliinihäät

    25 Hopeahäät

    30 Helmihäät

    35 Korallihäät

    40 Rubiinihäät

    45 Safiirihäät

    50 Kultahäät

    55 Smaragdihäät

    60 Timanttihäät

    65 Kruununtimanttihäät

    70 Rautahäät

    80/75 Briljanttihäät

    ;)

  5. Kiitos. Luin mielenkiinnolla... Aloitin ketjun, sillä asia kiinnostaa ihan tavallisena ravintola-asiakkaana ;).

    Pöytäviinit kyllä ovat häihin vielä ostamatta (itse hankitaan) - joten saa toki niitäkin suositella! Niin, ja kuohuviinejä.

    Tarapacaa olen pöytäviiniksi itse alustavasti ajatellut liha/kalaruokavaihtoehdon kanssa. Sitä on niin valko- kuin punaviininä.

    Loppuillan hanapakkausvalinnatkin täytyy jossakin vaiheessa tehdä... Ehkä Graffigna Malbec, Espíritu de Chile Cabernet Carmenère tai

    Quay Landing Shiraz. Valkoviineissä menee vielä vaikeammaksi.

  6. Hei! Kalderan reunalla on toinenkin, ilmeisesti "On the Rocks":iin (n.1400 eur/vko) verrattuna hieman edullisempi hotelli "Olympos Village" (?). Onko joku ollut siellä suomalaisen matkanjärjestäjän kautta?

×
×
  • Create New...