Jump to content
Naimisiin.info

Katajanmarja80

Aktiivijäsen
  • Viestit

    39
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Katajanmarja80

  1. Panostakaa miljööseen niin säästytte paljolta askartelulta ja koristelulta.

    Tätä korostaisin itsekin. Me valittiin hääpaikaksi luonnon puolesta todella kaunis paikka, joka ei kaivannut juuri koristeluja. Kattaus tehtiin raikkailla väreillä, mutta yksinkertaisesti ja koristeluna oli vain koivua ja ulkona muutama iso kukkaruukku. Eipä ollut paljon siivomista, mutta silti oli UPEAN näköistä, koska luonto ympärillä oli kauneimmillaan ja hääpaikka todellakin sisältäkin miljööltään todella siisti ja kaunis, eli ei kaivannut yhtään enempää koristeluja.

  2. Mulle järjestettiin polttareissa myös morsiussauna, josta kuitenkin täytyi toi alasti juokseminen jättää luvuista, ettei saada Tampereen poliiseja perään! :girl_haha: Me ei siis missään korvessa saunottu vaan ihan urbaanissa ympäristössä, joten vähän piti säätää... Myöskään vastaa en voinut heittää katolle saunan jälkeen nähdäkseni kumpi tulee tyttö vai poika. Onneksi meillä on jo lapset ollut tehtynä hyvän aikaa tuossa vaiheessa, joten tämä osuus muutenki voitiin jättää laskuista...

    Mutta mulla siis niin, että katajanoksilla vihdottiin, jotta muistaa, ettei avioliitto ole aina ruusuilla tanssimista. Selkään hierottiin suolaa, ettei vanha suola janota ja hunajaa, jotta elämässä on myös makeita hetkiä ja jauhoja, jotta leipä pysyy talossa.

  3. Lähimmät sukulaiset pyydettiin kahville, koska mies halusi. Mä en olis pitänyt mitään, koska mun mielestä kihlautuminen ei ole mikään juhlittava asia sinänsä, enempikin kahdenkeskinen asia vaan. Mitään virallistahan siihen ei liity.

  4. Ei tippaakaan. Olin etukäteen varautunut jo tähän rumbaan, mikä nimen vaihtamisesta aiheutuu. Olen vaan odottanut sitä päivää, jolloin pääsen omasta sukunimestäni eroon. Syynä sekä kuluneiden vitsien vääntäminen mun vanhasta nimestä, sekä se, että en todellakaan halua edustaa enää tyttönimeni sukua millään muotoa. Välit siis aika olemattomat siihen suuntaan. Ei riitaisat, mutta sangen etäiset. Miehen suku sen sijaan on ottanut mut vastaan todella lämpimästi ja kun lapsetkin isän nimelle kastettiin, niin oli itsestäänselvää senkin puolesta, että myös minä häiden yhteydessä otan yhteisen sukunimen.

  5. Meillä lapsia oli häissä paljon, koska monilla tutuilla on jo useempia lapsia ja itellämmekin kaksi pikkuneitiä valmiiksi. Me järjestimme lapsille oman nurkkauksen, piirustupaperia, vähän leluja, namia ja pikkupurtavaa ja muutaman leffan, niin homma toimi hyvin. Lisäksi meillä on sellainen juhlapaikka, jossa lapset sai juoksennella pihalla, oli keinut ja hiekkalatikko ja paljon tilaa. Ruokapöytiin ei laitettu kynttilöitä tms. ja muutenkin koitettiin pitää paikka turvallisena lasten kannalta. hyvin tuo tuntui toimivan. Aikuisten juhlatkin on ihan ok, mutta tottakai kun itsellä on jo lapset on täysin luontevaa ottaa lapset mukaan ja niin olivat vieraatkin ottaneet. Lapset toisaalta rentouttavatkin tunnelmaa ja olihan heistä toinen toisilleen myös seuraa.

  6. En. Mulla oli todella hyvin istuva puku, hiukset laitettiin mun tahtoni mukaan, eli ei koristeluja tai hiusten kasvatusta tai muuta vääntöä ja meikki oli juuri sellainen, joka tuntui kotoisalta, eli tummahko silmämeikki, mutta ei mitään vastoin omaa tahtoani. Tykkäsin ja kuvat ovat myös hyviä. Näytän ihan omalta itseltäni ja juuri sellaiselta kuin ajattelin etukäteen.

  7. Mä käytin vaan huulikiiltoa, enkä antanut meikkaajankaan laittaa punaa, joten oli helppo korjailla. Silmämeikki oli kyllä suht tumma, mutta sitähän ei tarvitsekaan korjailla... Puuteria laitoin muutaman kerran, mutta mun mielestä meikki pysyi ihan hyvin, enkä siinä juhlahumussa kyllä paljo jaksanut meikkiä korjailla...

  8. En, enkä poistuessakaan. Jännitti kauheesti ja totesin, että parempi olla naama peruslukemilla kuin koittaa vääntää tekohymyä väkisin. Lisäksi alttarilta lähtiessä kompastelin mekkoni helmaan, mikä ärsytti mua suunnattomasti, joten jäi se hymyily siinä. Mut tuskin kukaan multa hymyä odottikaan... :girl_haha:

  9. Meillä sisääntulomusiikkina on Bachin-Vivaldin konsertto G-duurissa alkuosa ja pois lähdettäessä Bachin Preludi C-duurissa. Tuo eka ei kait niin tavallinen ole, kun ei ole mikään "häämarssi" varsinaisesti, mutta aika pirteältä ja juhlalliselta silti kuulosti. Preludi on mun ehdoton suosikki, iloinen sekin. En tiedä onko nämä kovin erikoisia, muttei liian tavallisiakaan. Mä en pidä niistä yleisimmistä häämarsseista ollenkaan, mutta toisaalta itse en Star Warsiakaan lähtisi kanttorille ehdottamaan. Olen sen verran vanhanaikainen tässä asiassa. :girl_wink:

×
×
  • Create New...