Jump to content
Naimisiin.info

Macy

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Macy

  1. Mulla exän kanssa takana 12 vuoden yhdessäolo ja kaksi lasta, aviossa oltiin 5 vuotta. Silloin menimme salaa naimisiin ja erottiin julkisesti ^_^ . Nyt on edessä toinen avioliitto, myös miehelle ja juhlat pienimuotoiset ja meidän näköiset. Ei mitään prisessahää hommia vaan kirkkovihkiminen ja kunnon grillibileet meillä kotona. Hääpukua tuskin ostan vaan korvaan sen jollain juhlapuvulla. Joitain juttuja haluan nyt kuitenkin tehdä, mitkä jäi edellisellä kerralla tekemättä.

  2. Ei kuulosta hullulta!

    Mulla on oma tyttönimi, vaihdoin heti kun oli mahdollista eron jälkeen vaihtaa maksutta. Nyt tulee sitten tyttönimi-miehensukunimi yhdistelmä. Alunperin kun menin naimisiin niin isä oli vähän pahoillaan että otin pelkän exän nimen, koska oma tyttönimeni on lajinsa viimeisiä edustajia. Nyt päätin sitten ottaa kaksi osaisen nimen, että nimi säilyy.

  3. Moi, noita lumikirkkojahan rakennetaan uusia vuosittain eri paikkoihin, joten jos menette vasta parin vuoden kuluttua naimisiin niin kannattaa kysellä ensi talvena esim. ylläksen matkailuinfosta onko tällaista lumikirkkoa tulossa. Lainiossahan on lumikylä, jossa lumihotelli. Voisiko ajatella sellaista paikkaa?

×
×
  • Create New...