Jump to content
Naimisiin.info

päivänsäde

Aktiivijäsen
  • Viestit

    55
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Viestit posted by päivänsäde

  1. Minä laittaisin näin: Pohjat kostutetaan ananas-mehulla (käytän yleensä säilykkeistä tulevan mehun, lapset syö ananakset...) mehuun voi lisätä myös hiukan vettä. Sitten pannaan mansikkahilloo, semmonen ohut kerros. Sen jälkeen leikataan kypsää banaania ohuiksi siivuiksi ja sitten vielä kermaa väliin. Ja kyllä tulee hyvää. Kannattaa käyttää vielä hyla kermaa ni on parempaa.

    Päälle laitetaan pakastemansikoita ja niiden päälle hyytelösokeria. Reunoille pursotetaan kermaa.

    En ole kokeillut suklaiseen pohjaan, mutta on ollut aina kuulemma tosi hyvää  :P. Eikä oo liian makeeta vaikka luulisi...

    Ei nyt ehkä niin erikoista... mutta ainahan sitä voi kokeilla  :D

    -smallgirl :)

    Mä olen kokeillut suklaapohjaan ja on tosi hyvä... Ananasmehun sijasta olen kyl laittanut laimennettua mansikka tai vadelmamehua... Mut toimii taatusti ananasmehullakin :-X ;D :D

  2. Meillä eräs alkoholiongelmainen oli pilata häämme ja valitti suureen ääneen kun ei ole viinaa tarjolla eikä ollut sitä mahdollista edes ostaa paikan baarista, koska olimme näin päättäneet. Muut vieraat kiittelivät hyvää päätöstämme olla tarjoamatta alkoholia. Kyllä se tunnelma tulee ihan muusta kuin alkoholista, koska muut vieraamme viihtyivät erinomaisesti.

  3. Aika moni tässä piiiitkässä ketjussa on takertunut summaan ajattelematta kokonaisuutta. Jos alkuperäisen kirjoittajan miehen vanhemmat olisivat vähävaraisia, hän varmaankin olisi ymmärtänyt lahjan summan ja osannut olla siitä kiitollinen - ja tuskin olisi lahjasta täällä edes kertonut. Mutta kun lahjan määrä suhteutetaan siihen mikä on varallisuus ja ennenkaikkea mitä on annettu toiselle vastaavassa asemassa ja suhteessa olevalle niin kyllä, minäkin ottaisin tuon loukkauksena.

    Siis, 50 euroa rahavaikeuksissa kamppailevilta vanhemmilta voi olla "ylellinen" lahja ja toisaalta normaalituloisilta "loukkaus". Lahjan rahallinen arvo sinänsä ei ole se pointti, vaan se mitä lahja kertoo antajastaan. Mielestäni ihana lahja voi olla vaikka lapsien askartelema käpylehmäpari, vaikkei sillä ole mitään rahallista arvoa.

    Olen kanssasi täsmälleen samaa mieltä :)

×
×
  • Create New...