Jump to content
Naimisiin.info

Jossu-

Rouva
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Jossu-

  1. Onko jollakulla kokemusta Maikkulan kartanosta ja etenkin sen Liiteristä? Suunnittelemme häitä pidettäviksi helmikuussa 2009 kyseisessä paikassa. Onko ruoka hyvää? Onko henkilökunta mukavaa? Onko kaikki sujunut, kuten ollaan sovittu? Olisiko ehkä saatavana kuvia Liiterin sisältä?

    Moi joh@nn@! Me juhlittiin häitä liiterissä heinäkuussa 2005. Minulla ei ole muuta huonoa kokemusta paikasta kuin, että hinta on kova :( ja minua itseä häiritsi, kun toiset häät oli kartanon puolella samaan aikaan. (Helmikuussa ei taida olla niin kovaa ruuhkaa kuin heinäkuussa :) ) Sitä en tiedä, että voiko esim. firman ryyppäjäisiä olla samaan aikaan kuin häitä vietetään jne.

    Paikka oli myös aika helppo ratkaisu. Ei tarvinnut huolehtia siivoamisesta eikä muutenkaan järkkäämisestä. Itse sen verran nähtiin vaivaa, että itse koristeltiin paikkaa häitä edeltävänä päivänä. Itse saa päättää mm. servettien ja liinojen värit :) Palvelu oli hyvää ja henkilökunnastakaan ei ole valittamista.

  2. Mies olisi halunnut pussata kirkossa ja portailla

    Mutta pappi oli sitä vähän vastaan.. Me sitten pussattiin vain vasta kirkon portailla. Me yritettiin pussata tarpeeksi pitkään, mutta porukka ei ollut valmiina kameroiden kanssa.. Joten pussattiin sitten vähän lisää yleisön pyynnöstä.

  3. Mies unohti sormusvalassa sanoja.. vaikka pappi oli juuri ne hänelle sanonut.. Onneksi silti naimisiin päästiin.

    Meidän hääkuski ei tajunnut pysähtyä oikeaan paikkaan vaikka hänelle se sanottiin.. Tehtiin sitten pieni mutka.

    Unohtiin ottaa perhepotretti.. Nooh jos sitä sitten veljeni häissä muistettas

    Myös tapahtui semmoista (ei tosin liene töppäys..) että tuli muutama ilmoittautumaton vieras. Tai no ne vieraat ilmoittivat, että eivät tule ja sitten tulivatkin. Oli melkonen ongelma sitten istumapaikkojen kanssa. Yksi veti herneet nenään niin pahasti, että oli lähteä kesken juhlien pois. Onneksi siitä selvittiin muutamalla haukkumisella..

  4. Minä olen soutanut ja huovannut nimenmuutokseni kanssa.. Todennäköisesti otan pelkästään mieheni nimen. Uskon, että aluksi olen vähän hukassa uuden nimen kanssa. Muru lohdutti minua, että edelleen minä olen "Jossu-" vaikka sukunimi onkin erilainen. Eräs kaverini sanoi, että totta kai otetaan miehen nimi. Siten entiset luokkakaverit tietää, että on päässyt naimisiin ;D

    Toisaalta olen ajatellut, että pääsen nimeä vaihtamalla vähän "irtaantumaan" äidistäni. Hänellä on vähän paha tapa vieläkin vähän liikaa sekaantua minun asioihin.. Joskohan sitten ymmärtäisi, että olen jo aikuinen.

×
×
  • Create New...