Jump to content
Naimisiin.info

sussune

Rouva
  • Viestit

    30
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by sussune

  1. Tjäreborgin kautta matka Aruballe on nyt varattuna, suuntaamme sinne 27.10.2011 ja meinaamme viihtyä siellä kaksi viikkoa :) lueskelin noita matkakertomuksia ja hyvältä kuullostaa. Valitsimme hotelliksi Divi Aruba (all inclusive), käytössä siis myös Tamarijnin palvelut.

    Matkan kokonaishinnaksi tulee 4500 euroa sisältäen matka- ja matkatavaravakuutuksen.

    Kokemuksia voinen kirjoittaa sitten marraskuussa, ooh.. onneksi lähtöön on vain 2kk, ei tarvitse kuumeilla puolta vuotta!

    Tuota auton vuokrausta mietimme myös, minkähänlainen liikennekulttuuri siellä mahtaa olla?!

    edit: hotelli

  2. Kukkiin meni 230 euroa, kimppu maksoi n. 100 euroa.

    Vieheitä tuli 4 kpl, kaasoille ja äideille rannekukat yhteensä 4 kpl niitäkin sekä pitopöytään näyttävä asetelma :)

    Mun mielestä ihan passeli hinta, toisessa liikkeessä hinta samalle setille oli 100 euroa kalliimpi.

  3. Tjäreborgin kautta matka Aruballe on nyt varattuna, suuntaamme sinne 27.10.2011 ja meinaamme viihtyä siellä kaksi viikkoa :) lueskelin noita matkakertomuksia ja hyvältä kuullostaa. Valitsimme hotelliksi Tamarijin Aruba (all inclusive), käytössä siis myös Divin palvelut.

    Matkan kokonaishinnaksi tulee 4500 euroa sisältäen matka- ja matkatavaravakuutuksen.

    Kokemuksia voinen kirjoittaa sitten marraskuussa, ooh.. onneksi lähtöön on vain 2kk, ei tarvitse kuumeilla puolta vuotta!

    Tuota auton vuokrausta mietimme myös, minkähänlainen liikennekulttuuri siellä mahtaa olla?!

  4. Lueskelin yhdessä ketjussa hääpainajaisunista ja mieleeni heräsi kysymys, että miten teitä nukutti ennen kauan odotettua hääpäivää? Nukuitteko sulhon kanssa eri paikoissa/huoneissa vaiko omassa sängyssä? Monta tuntia ehdit nukkua ym.

    Koko edellisen viikon nukuin todella huonosti, sellaisia 4-5 tunnin yöunia ja muutamia painajaisia epäonnituneista juhlista yms. Hääpäivää edeltävänä yönä taisin kuitenki saada kuuden tunnin yöunet.

    Nukuttiin kotona, omassa sängyssä.. pitääkö vielä kirjoittaa että kahdestaan :D

  5. Todellakin hymyilin.. :D yritin vieritellä kyyneliä jo kävellessä sinne kirkon ovelle, mutta kaaso se mulle nasautti että älä ny käy pillittää, autto kummasti eikä tarvinnut rättejäkään sen enempää. Alttarilla sulhon kanssa olikin sitten eri juttu, tais kostua silmät muutamaan otteeseen, pappikin puhui niin kauniisti :)

  6. Saapuessa oli Toivo Kuulan häämarssi ja lähtiessä Marko Hakanpään trumpettisävelmä... TOSIN kanttori soitti sen niin hitaalla tempolla että oli vaikea tunnistaa ensin koko sävelmää ja se harmitti!!! Mutta minkäs siinä enää teet? Olisko pitäny kiljasta peli poikki ja huutaa kanttorille parvelle, että ny menee pieleen :D olis ollut vierailla varmasti hauskaa..

    Häävalssina: Yölintu - sinun kanssasi <3

  7. Koiraa ei ole kutsuttu :) se varmaan mellastais ja riehuis juhlissa ja haukkuisi kaikki vieraat!

    Saimme hoitopaikan tuttavaltani, hauva pääsee sinne lellittäväksi muutamaksi yöksi.

    Ei tuota kotiin uskaltaisi kuitenkaan yksikseen jättää, ikävystyisi ja ulvoisi kuitenkin.

    Miehen bestman on tulossa meille yöksi juhlien jälkeen (itse yövymme hotellissa) ja koiramme ei ole ylintä ystävää tämän henkilön kanssa, joten hoitopaikka oli ainoa järkevä vaihtoehto :D

  8. Kyseisiltä sivuilta ei löydy enää mitään, ei maksutapoja, ei tuotteita. Taisi loppua sen firman toiminta tähän.

    Loistavaa, eipähän enään kukaan pääse vahingossakaan tilaamaan tuolta mitään.

    Enpä itsekkään hakenut firmasta mitään tietoa ennen tilaustani.. valitettavasti. Olisin säästynyt tältäkin harmilta.

    Tästä lähtien olen taatusti varovaisempi noiden nettiputiikkien kanssa :)

  9. Luin tätä ketjua läpi ja ihmettelin miten vaikeaa on tehdä istumajärjestys. No, istuttiin alas M:n kanssa ja järjestys syntyi noin puolessa tunnissa. Meillä onneksi vain 32 vierasta eikä ketään, joka ei tulisi toimeen toisten kanssa. Ainoa mitä sekoitettiin oli vanhemmat, jotka laitettiin istumaan vierekkäin. Olen tyytyväinen. :)

    Minäkin ajattelin ensin, että ei tule onnistumaan istumajärjestyksen teko. Ja todellakin olin lukenut täältä, kuinka ihmiset painivat asian kanssa.

    Mekin vaan kahvikupposten kanssa istuimme pöydän ääreen, piirsin paperille pöydät ja siihen niitä nimiä sitten alkoi tulla :) tuskin meni tuntiakaan kun kaikki olivat löytäneet paikkansa. Onneksi näin kävi, jäi aikaa muuhun suunnitteluun. Vieraita 67.

    Ajatus oli ettei vierekkäin istu kahta miestä tai naista, paitsi muutamassa tapauksessa. Ja pariskunnat istuvat vastapäätä toisiaan. Riitaisaa sakkia ei meiltäkään löydy, ainoastaan sulhasen isälle (hän on pyörätuolissa) jouduimme miettimään sopivimman paikan, että jää tarpeeksi tilaa liikkua.

    Ei se niin vaikeaa ollut, mutta uskon että vierasmäärän noustessa homma ei olekaan enää niin yksinkertainen.

  10. Meil myös mietitään asiaa..

    Luultavasti kallistutaan siihen et iskä saattelee mut alttarille. :) Sulkkis odottelee.. :D

    Toisaalta olis ihan kiva tulla yhtäaikaakin, hmmm mietinnässä edelleen.. :D

    Mä pohdin tätä samaa, että toisaalta olisi kiva tulla yhdessä sulhon kanssa... en aio ottaa tästä kauheeta stressiä, mutta päätös on vaikea :D

    Olen ollut vain sellaisissa häissä, joissa isä on saattanut morsiamen.

  11. Jatkoa aiempaan postaukseeni...

    Bridezillasista tilasin alunperin kukkaköynnöksiä sekä saippukuplia 157 euron arvosta.

    Kuluttaja-asiamies otti yhteyttä: on laittanut sähköpostia kyseiseen firmaan sekä yrittänyt soittaa (eniron palvelusta löytyvään numeroon), numero ei vastaanota puheluita eikä sähköposteihinkaan vastata. Kehottivat tekemään rikosilmoituksen, johon sitten sanoinkin jo että tehty jo.

    Poliisista sanoivat että yksi rikosilmoitus oli tehty viikkoa aiemmin, kun itse kävin sen jättämässä. Nyt vaan niitä rikosilmoituksia, niin saadaan tuo puljun puljaaja pois huijaamasta!

    Minäkin päädyin tilaamaan toisesta firmasta (Decorahouse) saippuakuplat, tulihan sitten kuplille lopulta hintaa. Mutta näitä oli saatava!!

    Muita tuotteita en enää raaskinut alkaa tilaamaan eli pärjättävä ilman :)

  12. Meidän kirkko-ohjelma oli tulostettu A4 vihreälle (teemaväri) paperille poikittain, taitettiin keskeltä niin oli kuin vihko. (?)

    Etusivulla oli :-X Nimi&nimi, paikka, pvm ja aika

    sisäsivulla vasemmalla vihkimisen kulku, oikealla laulettavan virren sanat

    takakannessa alhaalla papin, kanttorin, kaason ja bestmanin nimet

    Ohjelmat jakoi sulhon sisko ovella.

    Juurikin näin! Mä ajattelin ihan samalla tavalla ;) sitä askarteluintoa pitäisi vielä löytyä muuhunkin.

  13. Tilasin tuotteita bridezillas-verkkokaupasta 9.5.2011 ja maksoin tuotteet heti (niinkuin ikävä kyllä on tapana) ja jäin odottelemaan tilaustani.

    Työkiireitä sun muuta ja asia oli pois mielestä jonkin aikaa, laitoin sitten kesäkuun alussa sähköpostitse kyselyä tilaukseni perään ja lupasivat toimituksen tavaroilleni seuraavalle viikolle. Tavaroita ei ole vieläkään kuulunut, puhelinnumeroon ei vastata ja sähköpostiin odotan nyt jonkinlaista vastausta :( harmittaahan tämä kun kyseessä on 158 euroa aj tarpeelliset tarvikkeet hääjuhlaamme. Olen siis laittanut kyseiseen firmaan jo kuluttajaviraston valituksen toimituksen viivästymisestä ja katsotaan mitä tuleman pitää, lupasin heille armonaikaa tämän viikon perjantaille asti (eli jos tuotteet eivät tule sitten niin..), seuraava vaihe on sitten kuluttajaviraston kanssa asiontia sekä rikosilmoituksen tekeminen.

    Tämän ketjun tosiaan löysin vasta viime viikolla ja nyt kadun että tein tilauksen ennen kuin tutkin kirjoitteluja kys. firmasta..

    ÄLKÄÄ IHMISET TILATKO TUOSTA PULJUSTA YHTIKÄS MITÄÄN!

    TAI JOS ETTE OLE SAANEET TILAAMIANNE TAVAROITA TAI RAHOJANNE TAKAISIN, OTTAKAA IHMEESSÄ YHTEYTTÄ KULUTTAJAVIRASTOON JA SITTEN POLIISIIN.

    SAADAAN TÄLLAISET MÄDÄT OMENAT POIS PILAAMASTA MUIDEN SAMAN ALAN VERKKOKAUPPOJEN MAINETTA!

  14. Lahtelainen morsian ilmoittautuu!

    Joutjärven kirkko varattuna, samoin juhlapaikka Paimelasta.

    Bändi on buukattu, pitopalvelusta vielä neuvotellaan, muutenkin suunnitelmat alkavat olla hyvällä mallilla, kunhan sais aikaseks alkaa kirjoittaa tuonne hääpäiväkirjaa niin vois jakaa nää ihkuilut kaikkien kesken :girl_wink:

    Hääpäivä 20.8.2011 :-X

×
×
  • Create New...