noitalin

Rouva
 • Viestit

  16
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä noitalin

 • Taso
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

166 profiilin katselua
 1. Poistaisitteko tunnukseni. Kiitos!
 2. Vastaan Belliksen ohjaamana Tean kysymykseen tähän ketjuun. Helsingin oikeustalon huone 512 on nimeltään ihan vihkihuone, joten sitä varmaan käytetään lähinnä vihkimiseen. Tila on juhlava mutta melko pelkistetty, vihkipöydän takana on näyttävä maalaus ja huoneen seinät ovat pääasiassa lasia (mutta ei ikkunaa ulos, huone on rakennuksen keskellä). Tilaan mahtuu varmaan reilu kymmenen tyyppiä, istuimia ei kyllä ole kuin muutama tuoli seinän vierellä. Ekstra-arvokkuutta vihkitilaisuuteen toi tuomarin näyttävä kaapu. -noitalin
 3. Sormuksen tilasimme vajaa kaksi viikkoa ennen häitä ja saimme kaksi päivää ennen häitä. Ihan sopiva aikataulu meille, koska tiesimme sormuksen toimitusajaksi noin viikon, josta myöhästyttiin lopulta kahdella päivällä. Tietenkään tuohon ei olisi jäänyt pelivaraa, jos sormuksessa olisikin ollut jotain vialla (väärä koko, malli tms.), mutta ei tarvinnut pettyä. Kimpunkin tilasin muistaakseni vasta häitä edeltävänä päivänä. Toisaalta hääpäiväkin päätettiin vasta kolme-neljä kuukautta ennen häitä. muoks: kirj.virh.
 4. Käräjäoikeudesta vihkitodistuksen sai automaattisesti. Siinä ei kuitenkaan lukenut mitään nimikäytännöistä, todistus vain kertoo, että A B ja X Y ovat avioituneet ja paikka ja aika.
 5. Eivät myöskään Nordeassa. Mihin olette tarvinneet virkatodistusta (vai mihinkään)? Minulla kaikki korttien uusimiset sujuivat ilman virkatodistusta, mutta isännöitsijä jostain syystä tarvitsee sellaisen. Ihme juttu, ärsytti tilata se vain isännöitsijää varten. Kypsänä ihmisenä viivyttelin ensin todistuksen tilaamista ja nyt sen lähettämistä, ja otimme itse vanhan sukunimenikin pois ovesta, mutta kai kopio todistuksesta pitäisi vihdoin pistää postiin. Ärsytys se on pienikin ärsytys.