Minku

Naikkari
 • Content count

  3712
 • Joined

 • Last visited

About Minku

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 10/13/85

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Mulla oli muistaakseni n. 1000 viestiä enemmä kuin nyt. En tosin ole löytänyt sille mitään varmistusta mistään....
 2. Mä en löydä tuolta archivesta omia viestejä mistään. Ärsyttää.
 3. No siis. (turisti)viisumi on tarkoitettu siihen, että sillä saavutaan ja poistutaan maasta. Viisumilla ei voi kiertää maahantulosäännöksiä. Mikäli epäillään, että ei ole aikeita poistua Suomesta ennen viisumin loppumista, viisumi evätään Schengen-säännösten mukaisesti. Jos menisitte ulkomailla naimisiin, puolisosi saisi tulla Suomeen ja hakea oleskelulupaa Suomessa ja odottaa päätöstä täällä. Tai jos hän pääsee Suomeen viisumilla ja menette naimisiin, hän saa odottaa päätöstä Suomessa. Ongelmana on, millä perusteella hän saa nyt sen viisumin. Ette voi mennä Ukrainassa naimisiin?
 4. No 14v + 32v ei nyt ihan normaalilta mun mielestä kuulosta
 5. Mä en olekaan ymmärtänyt, että jos ei pääse häihin niin pitäis vähintäänkin laittaa rahaa tilille. Tottakai ostan lahjan, jos menen häihin, mutta jos en mene, ja ilmoitan sen, en enää lähde lahjaa ostamaan ellei ole kyseessä todella läheinen ihminen (paras ystävä, sisko tms.).
 6. What would Frodo do?

 7. ^Mulla meni itsekseen ohi, en tiedä mikä oli. Ei tosiaan antanut mennä minnekään foorumin sivulle, näytti vain tuon virheilmoituksen.
 8. Läppärillä foorumi toimii normaalisti, mutta kännykällä en yhtäkkiä pääse foorumille ollenkaan. Tulee ilmoitus [#2000] Sinulla ei ole oikeuksia katsella yhteisöä Mikä mättää? Kännykän selain Opera Mini, toiminut aiemmin normaalisti.
 9. Mä taisin olla ainoa, joka polttariporukasta ei saanut kutsua häihin. Kuvista (facebookista) taisin bongata muut.
 10. Mun täytyy kyllä sanoa, että mua vituttaa tää edelleen Mun mielestä tää on aika paha etikettimoka, ja harmittaa että olin polttareissa maksumiehenä kun en häihin kelvannutkaan. Eipä olla oltu ko henkilön häiden jälkeen tekemisissä. En ollut häissä, mutta peppuni oli (polttareissa painettiin pepun jäljet kankaalle, häissä sulho arvas sitte morsiammensa jäljen).
 11. Mä olen tästä eri mieltä. Tai tavallaan samaa mieltä, mutta en usko, että vieraiden informointi on ensimmäisenä mielessä pieleen menneen avioliiton jälkeen. Mun mielestä siinä on niin paljon muuta isoa asiaa, ettei varmasti tee mieli alkaa kaikille asiaa selittelemään ja ilmoittamaan.
 12. Mua häiritsee, että aloittajan viesteistä saa suorasti ja epäsuorasti sen kuva, että hänen mielestään eroavalla parilla olisi velvollisuus kertoa tilanteesta heti kaikille (esim kaikille 100 häissä olleelle vieraalle ja vastaavaa) ja ainakin tarjota lahjojen palauttamista. Mä olen asiasta eri mieltä. Kyllä, voisin olla närkästynyt jos pariskunnasta paistaisi kilometrien päähän, että pidettiin hääjuhlat ennen eroa siksi, että astiat riittää molemmille jaettaviksi. Tuskin näin on useinkaan. Ne hääjuhlatkin maksaa, ja monelle se avioero on varmaan isompi paukku kuin avoero. Ei tarvitse olla kuin itse eronnut, eronnutta ystävää tukenut tai vaikka täällä eropuolta lueskellut jotta tajuaa, ettei tuollaiset asiat ole ensimmäisenä mielessä jos ero tulee ajankohtaiseksi. Ja että se eroaminen voi olla pitkä prosessi, jossa tunteet menevät laidasta laitaan, välillä uskotaan yhteiseen tulevaisuuteen ja välillä muutetaan kamoja erilleen. Uskoisin, että tällaisissa tilanteissa ne häälahjoiksi saadut tavarat menevät samalla lailla jakoon kuin muutkin. Itselle ei tulisi mieleen alkaa jokaisesta kiposta erikseen kyselemään, että hei haluatteko tän takaisin. Ja en kyllä itse haluaisikaan, kun olen lahjan jotain toista varten ostanut, en itseäni varten. Entä jos pariskunta olisi sinnillä kitkuttanut huonossa, ongelmaisessa suhteessa vaikka vuoden ennen eroa, olisitteko silloin miettineet häälahjojen kohtaloa?