Minku

Naikkari
 • Content count

  3795
 • Joined

 • Last visited

About Minku

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 10/13/85

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Minun tunnukset voi poistaa
 2. Mulla oli muistaakseni n. 1000 viestiä enemmä kuin nyt. En tosin ole löytänyt sille mitään varmistusta mistään....
 3. Mä en löydä tuolta archivesta omia viestejä mistään. Ärsyttää.
 4. No siis. (turisti)viisumi on tarkoitettu siihen, että sillä saavutaan ja poistutaan maasta. Viisumilla ei voi kiertää maahantulosäännöksiä. Mikäli epäillään, että ei ole aikeita poistua Suomesta ennen viisumin loppumista, viisumi evätään Schengen-säännösten mukaisesti. Jos menisitte ulkomailla naimisiin, puolisosi saisi tulla Suomeen ja hakea oleskelulupaa Suomessa ja odottaa päätöstä täällä. Tai jos hän pääsee Suomeen viisumilla ja menette naimisiin, hän saa odottaa päätöstä Suomessa. Ongelmana on, millä perusteella hän saa nyt sen viisumin. Ette voi mennä Ukrainassa naimisiin?
 5. No 14v + 32v ei nyt ihan normaalilta mun mielestä kuulosta
 6. Mä en olekaan ymmärtänyt, että jos ei pääse häihin niin pitäis vähintäänkin laittaa rahaa tilille. Tottakai ostan lahjan, jos menen häihin, mutta jos en mene, ja ilmoitan sen, en enää lähde lahjaa ostamaan ellei ole kyseessä todella läheinen ihminen (paras ystävä, sisko tms.).
 7. What would Frodo do?

 8. ^Mulla meni itsekseen ohi, en tiedä mikä oli. Ei tosiaan antanut mennä minnekään foorumin sivulle, näytti vain tuon virheilmoituksen.
 9. Läppärillä foorumi toimii normaalisti, mutta kännykällä en yhtäkkiä pääse foorumille ollenkaan. Tulee ilmoitus [#2000] Sinulla ei ole oikeuksia katsella yhteisöä Mikä mättää? Kännykän selain Opera Mini, toiminut aiemmin normaalisti.
 10. Mä taisin olla ainoa, joka polttariporukasta ei saanut kutsua häihin. Kuvista (facebookista) taisin bongata muut.
 11. Mun täytyy kyllä sanoa, että mua vituttaa tää edelleen Mun mielestä tää on aika paha etikettimoka, ja harmittaa että olin polttareissa maksumiehenä kun en häihin kelvannutkaan. Eipä olla oltu ko henkilön häiden jälkeen tekemisissä. En ollut häissä, mutta peppuni oli (polttareissa painettiin pepun jäljet kankaalle, häissä sulho arvas sitte morsiammensa jäljen).
 12. Mä olen tästä eri mieltä. Tai tavallaan samaa mieltä, mutta en usko, että vieraiden informointi on ensimmäisenä mielessä pieleen menneen avioliiton jälkeen. Mun mielestä siinä on niin paljon muuta isoa asiaa, ettei varmasti tee mieli alkaa kaikille asiaa selittelemään ja ilmoittamaan.