Annniiina

Morsian
 • Viestit

  8
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Annniiina

 • Taso
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

156 profiilin katselua
 1. Tällä hetkellä eniten houkuttelee osittain kiinni oleva laineikas kampaus. Huntua ei luultavasti tule, mutta tuollaiseen kampaukseen se kyllä ihan hyvin sopisi.
 2. Ammattilaisen puoleen käännyn. Olisi hyvä jos pääsisin kaksi kertaa koemeikkiin, haluan olla varma että näytän parhaalta itseltäni häissä! Ammattilaiselle menisin ihan jo omaa valikoimaani laadukkaampien tuotteidenkin perusteella.
 3. Hyvinkin todennäköisesti olen olkapäät paljaana, tosin osa hiuksista saatta olla vähän peittämässä. En viitisi peitellä vaivalla treenattuja hartioita, ja bolerot eivät muutenkaan hivele esteettistä silmääni
 4. Meillä mies tulee näkemään puvun päälläni vasta hääaamuna/-päivänä. Sovittamiset hoidan kaason tai jonkun muun makutuomarin kanssa. Haluaisin kyllä nähdä miehenkin hääasussaan vasta h-hetkellä, mutta tämän järjestäminen voi olla hankalampaa. Täytyy miettiä tarkkaan kenet voisin valtuuttaa pukuvuokraamoon sulhasen mukaan!
 5. Meillä jäi pitämättä, mutta juhlitaan sitten häitä kihlajaistenkin edestä!
 6. Me kihlauduttiin seurustelun 3,5-vuotispäivänä. Nyt on sitten merkkipäiviä tasan puolen vuoden välein
 7. Yllätyksenä tuli, ihan niin kuin haaveilinkin Sormuksia käytiin joskus aiemmin katselemassa, mutta siitä oli jo aikaa, joten täytenä salaisuutena pysyi viimeiseen asti!