Jump to content
Naimisiin.info

-Papu-

Rouva
  • Viestit

    46
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by -Papu-

  1. Kiitos vinkeistä noronha! Haettiin tuo Safaripassi tänään postista, joten siinä onkin sitten iltalukemista ennen matkaa. Jos jollekin tulee vielä mieleen käytännön vinkkejä safarille tai Sansibarille, niin mielellään otan vastaan! :)

  2. Emme ole vielä saaneet Safaripassia. Jännityksellä jo sitä odottelen! :) Eikös noilla safariajoilla olla ihan vaan autossa? Meidän matkaohjelmaamme ei käsittääkseni kuulunut yhtään kävelysafaria, emmekä tosiaan kiipeä Kilimanjarolle, joten meinasin pärjätä päivät ihan vaan varvasväliläpysköillä. Illaksi sitten umpikengät hyttysten varalta. Tarvitseeko tuonne muuten varata mitään siistimpiä vaatteita (esim. hotellin illalliselle Sansibarilla)? Safarin iltoihin varmaan välttää tyyliin tuulipukulinja? Kannattaako varata mukaan huppareita vai mikä on paras keino suojata päänsä hyttysiltä? Oletko noronha monettakin kertaa menossa Tansaniaan?

  3. Hei noronha!

    Olemme siis menossa Tema-matkojen valmismatkalle ja saamme viisumin matkatoimiston kautta. Siksi hakemus pitää lähettää jo etukäteen ja siinä kysytään, että mitä valuttaa meinaa ottaa mukaan ja kuinka paljon. Sitä en tiedä, että onko se kovin kauhea synti jos sanoo ottavansa esim. 300 dollaria ja ottaakin 400 dollaria. Meidän matkaamme ei sisälly juomarahoja, joten niitäkin pitäisi osata arvioida jo etukäteen.

  4. Okei, kiitos tiedosta! Ajateltiin, että koitetaan selvitä käteisvaroilla koko matkasta (kortti tietysti varalta mukaan). Hankala vaan arvioida käteisen tarvetta, koska ei oikein tiedä paljonko ruoka (Sansibarilla on puolihoito), juomat, juomarahat yms. tulee maksamaan. Vaihdoitteko valuuttaa pitkin matkaa vai kerralla enemmän? Onko vaihtopisteitä hyvin olemassa esim. safariviikolla?

  5. Osaako kukaan sanoa, paljonko parin viikon matkalle olisi hyvä varata käteistä? Oletteko ottaneet matkakassanne euroissa vai us dollareissa? Mitenkäs luottokortin käyttö, käykö sansibarilla? Olemme matkalla viikon safarilla ja viikon sansibarilla.

  6. :girl_haha: Ihana, kiitos roma. Meidän hääpaikassa henkilökunta oli niin ystävällistä, että he irrottivat paikkakortit astioiden keruun jälkeen ja jättivät ne kuppiin esille. Ne jotka eivät olleet ehtineet itse kirjainta irrottaa, pelastivat kirjaimensa sieltä. :)
  7. post-28502-1315645474,6915_thumb.png

    Tällainen käsikorustani sitten tuli. Olin oikein tyytyväinen korun ulkoasuun, se näyttää kivalta ja juuri minun tyyliseltäni kuvissa. :) Mutta käytäntö sitten... Korua sai koko ajan kiristää, koska se pääsi löystymään liikkuessa. Potrettikuvissa (joita mentiin kuvaamaan jo ennen kirkkoa) kukat näyttivät hyviltä, ehkä kirkossakin vielä, mutta sitten kun tuli onnittelujen hetki, niin se oli sitten kukkien menoa... Luovuin korusta häävalssin jälkeen, oli se nimittäin niin nuupahtaneen näköinen. Pääasia kuitenkin, että kukat näyttävät hyviltä hääkuvissamme! :grin:

  8. Kiitos H@kkis! :) Puukirjaimet maksoivat 0,40 e/kpl ja sit siihen vielä hopeatussi ja pari purkkia hopeasprayta + kiinnitykset, niin tulihan siitä useampi kymppi.. Mutta muita koristeluja ei juuri tullutkaan. :) Entäs jos tuunailet samaan tyyliin pahvista? Niissä vois toimia ihan lankakiinnityskin.

  9. Harmillista, että osalla porukasta on jäänyt paha maku suuhun Hannuksella pidetyistä juhlista. Itseänikin ensin arvelutti, varatako Piilopirtti häitämme varten vai ei, mutta onneksi uskalsimme järjestää häämme siellä muiden huonoista kokemuksista huolimatta. Minulle ei jäänyt pahaa sanottavaa Hannuksen toiminnasta.

    Kävimme katsomassa paikkaa viime kesänä ja ihastuimme miljööseen heti. Tunnelma oli mukavan kodikas ja paikka oli siisti, joten teimme saman tien varauksen tälle kesälle. Varasimme käyttöömme päärakennuksen lisäksi aittabaarin ja majoituksen n. 50 vieraalle. Hääviikolla pääsimme koristelemaan paikkoja jo torstaina, ja perjantaina kävimme tekemässä vielä viimeisen silauksen istumajärjestykseen sekä testaamassa äänentoistolaitteet pirtissä ja karaoken aittabaarin puolella yms. Perjantaina kävimme myös läpi hääpäivän aikataulun ja tapahtumat Pirkon kanssa.

    Itse hääpäivänä kaikki sujui jouhevasti. Vieraita meillä oli vajaa 80, joten mahduimme kaikki mukavasti samaan tilaan ruokailemaan. Tarjoilijoita oli ainakin kolme tai neljä, jotka huolehtivat ruokaa buffetpöytään, juomia pöytiin ja astioita pois. Heidän lisäkseen meillä oli oma tarjoilija, joka tarjoili meille juomat ja ilmoitti milloin saimme mennä ottamaan ruokaa. Odotella ei tarvinnut, sillä ruoka oli valmista, kun onnittelumaljat oli juotu. Ruokailu sujui sen verran nopeasti, että kahvittelemaankin pääsimme jo aikaisemmin kuin oli suunniteltu. Ruoka oli todella maittavaa (monet vieraat kiittelivät sitä vielä jälkikäteen :)) ja sitä oli riittävästi. Iltapalaakin jäi reilusti yli. Boolin tekemisestäkään meidän ei tarvinnut huolehtia, sillä Hannuksen henkilökunta teki sen valmiiksi tekemämme ohjeen mukaan. Vieraat viihtyivät mainiosti juhlissamme. Bändi lopetti soittamisen puoli 11 maissa, jonka jälkeen aittabaari avautui. Osa vieraista viihtyi aittabaarissa karaoken parissa ja osa vieraista pirtin puolella.

    Halusimme jäädä mieheni kanssa hääaittaan yöksi. Sinne oli pedattu nätisti vanhan ajan pitsilakanat ja meille oli katettu koriin yöpalaa, mansikoita, pikkuleipiä ja kuohuvaa. Ainoana miinuksena oli, ettei aitassa ollut omaa vessaa tai peseytymismahdollisuutta. Aamupala oli katettu päärakennuksen pirttiin. Siellä oli mukava vielä jutella vieraiden kanssa edellispäivän juhlista ja aamun fiiliksistä. :)

  10. emci: Hannuksella ruuat tulevat talon puolesta ja sen mukaan määräytyy kokonaishinta koko illalle. Eli jos otatte menun joka maksaisi vaikkapa 45 euroa ja vieraita tulisi esim. sata, niin hinta olisi silloin 4500. Siihen sisältyy ainakin tilavuokra, siivous ja alkoholittomat ruokajuomat. Lisäksi siellä on jotain palveluja, jotka maksavat extraa, esim. saunojen lämmitys. Omat juomat saa viedä.

  11. Moi!

    Osaatteko sanoa, kuinka aikaisin suunnitteluaika kukkakauppaan pitäisi varata tai minkälaista palvelua saa vain kauppaan kävelemällä? Pitäisi lähteä alustavasti kyselemään ideoita ja hintoja yms., mutta kun ei ole kuin viikko aikaa. Seuraavan kerran ollaan maisemissa luultavasti vasta häiden aikaan...

×
×
  • Create New...