Pitkhä

Rouva
 • Viestit

  2461
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Pitkhä

 • Taso
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

659 profiilin katselua
 1. Huutelen täälläkin, että muiden kuin hääpäiväkirjojen puolelta saisi minun päiväkirjat poistaa. Laitoin viestiä sinne päiväkirjaosaston poistopyyntöihin, sieltä löytyy linkit poistettaviin päikkyihin.
 2. Käteisellä maksettiin. Tottakai epäilyttää, kun tänä päivänä raha liikkuu käteisenä. Ihmettelen vaan sitä, että miten Hupli olisi voinut noin kauan pyörittää bisnestään ilman, että verottaja siihen puuttuisi? En tiedä, vedetäänkö jossakin kohtaa välistä, mutta ei se nyt ihan pimeetä hommaa kokonaan voi olla. Hommansa osasivat ehdottomasti ja toimivat luotettavasti meidän suuntaan. Ollaan siltikin tyytyväisiä, vaikka hetken mekin tätä maksuasiaa mietimme.
 3. Komppaan Jonsku84:a täysin, myös meiltä Hupli saa ansaitut kehut Ruoka oli mielettömän hyvää ja keräsi paljon kehuja (meillä myös juhlabuffet, valkosuklaajuustokakulla), tarjoilijat osasivat hommansa ja kaiken aikaa yhteydenpito ja asiointi Huplin kanssa oli helppoa ja vaivatonta. Lisäksi hinta on erittäin edullinen laatuun nähden!
 4. Meillä on vihkijän tapaaminen ensi maanantaina, vihkijä on Tanja Tams Espoon maistraatista. Ollaan oltu sähköpostitse yhteydessä ja tosi kivalta on vaikuttanut. Hän sanoi, että yhteisessä tapaamisessa voidaan sopia vihkiminen sellaiseksi, kuin me haluamme
 5. Meillä siis tänä kesänä häät Laaksolahdessa. Kävimme pari viikkoa sitten katsomassa sitä nyt remontin jälkeen ja näytti tosi kivalta! Lattia oli uusi, katot maalattu vaalealla ja kaikki ne hikiset puolapuut ja köydet oli poistettu, eli jumppasalifiilis oli ainakin mun mielestä kadonnut. Kuvia on mun päikyssä. Eli suosittelen lämpimästi!
 6. Minulla on Pink by Paradoxin Sherbertit värjättynä vaaleanpunaiseksi. Niinattaresta ostin. Myös kimppuni tulee olemaan vaaleanpunainen
 7. Samat lasit kuin vierailla. Jotain tsingblingiä voidaan kieputtaa omiin laseihimme, thats it
 8. Jos joku lähtee häitä järjestemään sillä varjolla, että rahat saa takaisin sitten lahjojen muodossa, niin kannattaisi miettiä koko häiden järkkäämistä... Itsellä tarkoitus pitää rakkaille hyvät bileet ja tarjota hyvää ruokaa ja juomaa sekä juhlia meidän avioliittoa. Rahaa jos tulee, niin ihan hyvä, mut elämä jatkuu ilman rahalahjojakin, häät saadaan maksettua ja matkakin tehtyä.
 9. Meidän must: - Rento meininki - Riittävästi ruokaa ja juomaa - Meidän valkkaamat musiikit hyvän DJ:n soittamana - H*lvetin kaunis hääpari Ja meidän häät on tietenkin NE häät, joista vieraat jälkeenpäin puhuvat, että "siellä oli kyllä hauskaa!"
 10. Me aiomme myös suunnata Pariisiin häämatkalle häiden jälkeen heinäkuun lopussa. Emme ole kaupungissa käyneet, mutta tutut ovat kovasti kehuneet ja suositelleet. Ja tässä on nyt rantalomilla löhöilty edelliset kaksi kesää, ensi kesänä siis kaupunkiloman vuoro
 11. Meille tulee: Yksi on suurempi muita nyt ja aina ja kun sen kohtaat et kysele hintaa tai kuuntele jeesusteluita ne ei mitään paina ne ei helli ja polta sun rintaa -Maija Vilkkumaa- Sopii meidän suhteeseen kuin nenä päähän.
 12. Meillä mies hoitaa DJ-asiaa. Eli tarvitaan siis myös DJ ensi kesän häihin Espooseen. Jotain kyselyjä se on jo laittanut, mut täytyy ehkä hoputtaa hieman, ettei jäädä ilman
 13. No ei tule. Enkä ole sellaista nähnyt. Mut kivahan sellanen on, jos jaksaa väkertää
 14. Hääpäivämme on 23.7.2011. Juhlia vietetään Espoossa Laaksolahden monitoimitalolla, vihkiminen tapahtuu samassa paikassa Espoon maistraatin toimesta
 15. Meille tulee ensi kesänä häihimme Hupli Salaattibuffettia meinattiin. Tarjous tuli todella nopeasti, kysymyksiin vastattu asiallisesti ja asiat varmistettu selkeästi. Lisäksi hinta on oikein kohtuullinen.