Jump to content
Naimisiin.info

Nellisi

Rouva
  • Viestit

    54
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Nellisi

  1. Meidät vihittiin Teiskon kirkossa kesäkuussa 2011 ja kirkko on upea! Ulkoa se näyttää hiukan ladolta ( :girl_haha:), mutta sisältä ja ympäristöstään kirkko on niin mieletön, ettei tuo haitannut lainkaan. Kuten täällä on sanottukin kirkko on vaalea sisustukseltaan ja mielestäni oikein juhlava, mutta silti idyllinen. Hautausmaa kirkon ympärillä on todella ihana... Ennen häitä kierreltiin siellä vain katselemassa. Meillä oli pappi omasta seurakunnasta ja kanttori Teiskosta. Kanttorin kanssa puhuin kerran puhelimessa ja asia oli sillä selvä ja homma hoitui hienosti kirkossa.

    Suosittelen kyllä tuota kirkkoa kaikille, se on mieletön. Meillä häitä juhlittiin 50 kilometrin päässä enkä ole kuullut kenenkään valittaneen pitkästä välimatkasta. Suosittelen siis rohkeasti valitsemaan Teiskon kirkon, vaikka se hiukan syrjemmässä onkin. Jos kauan aikaa sitten vihkimiset on aloitettu vasta kello 15, mutta meillä oli päivän ensimmäinen aika klo 13.

  2. Minimrs: No juu, sukat tietty on jalassa sitten! Ja balleriinoja olen etsinyt (iltakengiksikin), mutta mun jalkaani on todella vaikea popoja löytää (pitkä ja kapea). Tähän mennessä ei ole löytynyt, etsinnässä kyllä on. Ja ei ne mitkään kovin korkeat ole ne mun kengät, tuskin kauheasti tulen kompuroimaan helman kanssa ilman niitä. Onhan siinä vannehamekin, mikä auttaa mekkoa pysymään "kuosissa". Ja joo, tyhmää ja pinnallista ajatella vaan sitä olenko miestä pitempi... mutta niin vain nyt ajattelen :girl_wink:

  3. Hui, itse olen ajatellut astella kirkossa ilman kenkiä! Ei ole tullut mieleenkään, että se olisi sopimatonta :girl_impossible: Haluaisin kyllä pitää kenkiä, mutta olen miestä pidempi niiden kanssa ja kirkossahan meitä eniten kuvataan ja katsellaan vierekkäin seisomassa. Minulla tulee kyllä olemaan stay upit jalassa ja siihen vielä ajattelin jonkinlaiset sukat ostaa päälle! Voivoi, ei ole kyllä tullut tosiaan pieneen mieleekään, että tämä ei kävisi. Tosin kukaan ei minun jalkojani tule näkemään, sillä puvussani on laahus. Muuten juhlassamme kyllä pitäisin kenkiä jalassa!

  4. Meillä häämatka varattuna minun tyttönimelläni ja passi on tyttönimellä myös. Moni sanoo tuota, että riittää kun matkalipussa ja passissa sama nimi, mutta sehän ei kuitenkaan ole oikeasti laillista. Voinko pyytää papilta, että hän ilmoittaisi nimenmuutokseni vasta kahden viikon päästä vihkimisestä maistraattiin? Matka on kuitenkin varattu ja maksettu ja asialle ei enää voi mitään.

  5. Huihui, meillä vähän alle 2 vuotta aikaa h-hetkeen ja miehen siskon mukana poikkesimme Timanttisilla. Täytyihän siellä vähän testata :girl_wink: Vielä ei löytynyt sitä unelmaa ja luulenkin, että täytyy kierrellä ja ihmetellä ennen päätöksen tekemistä. Nyt olisi hirmuinen into heti huomenna lähteä pyörimään liikkeitä ja sovitteleen! Tuntuu vaan niin hirmusen aikaselta :girl_impossible:

  6. Ajattelin kertoa hiukan omia kokekmuksiani muutamasta paikasta juhlapaikkana, jos vain se jotakuta auttaisi.

    Kissanmaalla Tampereella sijaitseva Tapiola on kooltansa tosiaan hyvä paikka suurille häille. Pihaa ei juuri ole ja mielestäni paikka on todella kolkko. Vaikka itsekään en haluaisi paikan olevan mitenkään erityisen pramea ja säihkyvän puhtautta, niin silti Tapiola on mielestäni todella "likaisen" oloinen. Kunnollinen koristelu tekee varmasti ihmeitä, mutta niin isoon paikkaan saakin tehdä jo aika paljon. Vietän siellä aikaa joskus talvisin tansseissa, kun urheiluseuramme isännöi tansseja.

    Sitten paikka, jota täällä ei varmaan ole edes mainittu: Orivedellä Siitaman nuorisoseurantalo Jukola (tästä kotisivulle). Tampereelta taitaa tulla noin 35 kilometriä ja osa tiestä on hiekkatietä. Vietimme ystävien häitä siellä huhtikuussa ja silloin tiellä oli pahoja routavaurioita. Kesällä varmasti hyvässä kunnossa. Paikalla iso sali ja lava, erillinen tila pitopöydälle ja keittiö. Keittiön varustelusta en kauheasti muista (vaikka bestmanin tyttöystävänä siellä hiukan pyörinkin). Paikka oli kuuleman mukaan todella edullinen ja piha on todella suuri, lähinnä nurmikkoa. Kunnosta en osaa sanoa, kun huhtikuun alussa oli vielä lumen ja loskan peitossa. Tila oli juurikin nuorisoseurantalon oloinen, mutta mielestäni silti lämminhenkinen. Ei millään tavalla kolkko. Bändi mahtui lavalle kivasti. Omat juomat ja pitopalvelun saa paikalle. Harkitsisimme muuten tätä omaksi juhlien viettopaikaksi, mutta emme ihan samaa paikkaa halua kuin ystävillämme ja inasen liian kaukana on makuumme tampereen keskustasta. Suosittelen silti tutustumaan :girl_wink:

    Lisäys vielä edelliseen: Soittelin yhteystietoihin, jotka löysin Pinsiön maanmiesseurantalon tiimoilta. Rakennus on vuokrattuna päiväkodiksi, joten sitä ei ainakaan toistaiseksi vuokrata. Harmi, olisimme olleet sulhasen kanssa siitä erittäin kiinnostuneita.

  7. Emme ole nyt sulhon kanssa sen jälkeen tästä asiasta puhuneet, kun varsinainen päivämäärä päätettiin. Aiemmin kyllä. Oma isäni kuoli muutama viikko sitten (mutta emme olleet edes yhtään läheisiä, emme nähneet ikinä), häntä en olisi muutenkaan pyytänyt. Isäpuoleni, joka on ollut minulle enemmänkin isänä, voisi tulla kysymykseen, mutta hän ei suostu. Ei ole yhtään valokeilassa viihtyvää tyyppiä. Meilläkin sulhanen haluaa odottaa minua alttarilla ja itse ainakin katselen maailmaa sellaisten lapsellisten, vaaleanpunaisten lasien läpi edelleen, että oksat pois :girl_haha: Haluan siis, että sulhanen näkee minut hääpäivänämme ensimmäisen kerran, kun kirkon ovet avautuvat ja lähden yksin astelemaan häntä kohti. Mielestäni ihanan romanttista :girl_in_love: Kunhan vaan omat jalat ei siinä vaiheessa tutisisi liikaa :wacko:

  8. Joku kyseli jo kauan sitten Linnainmaan Cittarissa sijaitsevan Koillis-Kukan laatua. Kävin sieltä tänään tilaamassa hautajaisiin kimpun ja palvelu oli kyllä mielestäni tökeröä. Olin jopa miettinyt mahdollista tulevaa hääkimppuani ottaa sieltä, mutta tulin toisiin aatoksiin. Meinasin lampsia muualle myös hautajaisasiassa. Omistaja, joka ilmeisesti oli paikalla, oli koppavan ja ylimielisen oloinen. Minulle tuli olo, että en uskalla itse sanoa asioihin mitään ja hän paasasi minulle hinnoista, kun kummastelin hintaa (joka varmasti on ihan pätevä kimppuun nähden, mutta siskoni vain sanoi, että hän on toisaalta ostanut hautajaisiin kimpun 25 eurolla). Enkä tarkoita sanoa, etteikö laatu ja työt ja kukat maksa, mutta minusta ei ole asiakkaan tehtävä kuunnella paasausta siitä, miten hän työn tekee ja kuinka paljon mikäkin asia kukkien hoidossa maksaa. Laadun näen perjantaina, mutta mielestäni palvelu on niin suuri osa asiaa, että en asioi toiste siinä liikkeessä :girl_mad:

  9. Voisin verrata asiaa vaikkapa näin:

    Normaali Kukkakimppu on nopea ja helppo tehdä sen hinta saa olla vaikkapa 10e kun taas vieheen tekinen useammasta materiaalista on ammattitaitoa ja aikaa vaativa homma vaikka kukkiahan siihen ei tule läheskään niin paljon kuin kimppuun.

    Sama asia tapahtuu esim siinä kun menet hakemaan lähi pizzeeriasta pizzan 10e kun taas mielellään maksat ravintolassa hyvästä annoksesta 20e sillä sen valmistukseen on käytetty aikaa ja ammattitaitoa.

    En tiedä miksi monien ihmisten on vaikea ymmärtää sitä työnmäärää mitä kukkakaupassa kukkien eteen tehdään sen jälkeen kun kukat on tulleet kauppaan punteissa ja nipuissa.

    Ja vielä yksi asia kukkakauppiaiden puolesta...Jos haluaa jotain tiettyä kukkaa se on tilattava ETUAJASSA! kohtaan usein tilanteita jossa asiakas ei ymmärrä että meillä ei ihan kaikkia kukkia tosiaan ole tiskissä tarjolla :)

    Toivoisin että kaikista käsityö aloista kerrottaisi ihmisille enemmän, ettei jää vääristynyttä kuvaa että esim kukista otetaan huvikseen hintaa, kyllä se on se työ mikä niiden eteen nähdään mikä siinä maksaa... Eli koitetaanhan ihmiset arvostaa kaikkia alojensa ammattilaisia.

    Terveisin: Ihmettelevä Kukkakauppias.

    Ymmärrän kyllä näkökulmasi kukkakauppias. Olen alkanut itsekin ajattelemaan usein asiaa yrittäjän/työntekijän näkökulmasta. Itselläni kukat eivät tule kuitenkaan olemaan millään lailla tärkeässä asemassa häissäni ja oman kimppuni voisin kerätä vaikka luonnonkukista pihamaalta, jos se ei tuottaisi hääpäivänä liian suurta vaivaa. Arvostan työtä jota teette ja se on hienoa käsityötä. Itse en vain vaadi sitä hienoa tasoa, jota teiltä varmasti ammattilaisina liikkeistä lähtee. Joten omaan päähäni 80 euroa morsiuskimpusta on paljon, vaikka ymmärränkin sen eteen nähdyn vaivan. Kiitos ja kumarrus! Hienoa työtä teette :give_rose:

    edit vielä: Tämä siis minun näkökulmani asiaan ja tahdon sillä korostaa, etten tahdo vähätellä ketään. Näin vain kuitenkin meillä kaikilla on mielipiteemme. Valaiseva selonteko kuitenkin kukkakauppiaankin näkökulmasta.

  10. Voi jumpe, kun täällä onkin mahtavia ideoita! Nuo sarjakuvat onkin nyt ihan todella varteenotettava vaihtoehto. Viiviä ja Wagneria sekä erityisesti fingerporia täällä fanitetaan henkeen ja vereen. Karvinenkin olisi ihana, mutta jotenkaan ei yhtään aiheeseen sopiva. Kamuja myös ehdoteltiin ja kiroilevassa siilissähän olisi muuten myös jonkin verran aiheeseen sopivia strippejä.

    Nyt tulee jo vallan valinnan vaikeus. Itse olen vasta Tabermannin kuoltua löytänyt hänen uskomattoman kauniit runonsa ja mietin kyllä niitäkin ihan tosissaan. Ehdoton suosikkini:

    Jokainen

    joka on pidellyt

    aaltojen silittämää

    kiveä kädessään

    tietää

    että jatkuvilla hyväilyillä

    on ihmeitä tekevä voima

    Tuota en kyllä raaskisi kellekään muulle laittaa, se saattaisi tosin sopia kutsuun... Noh, mutta nyt mentiin jo aiheesta ihan hakoteille :girl_haha:

×
×
  • Create New...