Jump to content
Naimisiin.info

sinful89

Morsian
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by sinful89

  1. Me ostettiin huutonetistä aivan ihana ihana hääkaari joka oli juurikin tuollainen ruusukaari, hallaharsoa paljon, orangaza pinkkiä nauhaa ja decorahousesta king size vaaleanpunaisia ruusuja. En olisi ilman kuvaa osannut sellaista tehdä, mutta jos kiinnostaa niin voin laittaa vinkkikuvan tästä kaaresta, myydä en valitettavasti vielä voi kun omiin häihimme sitä tarvitaan vielä kesällä ;) Mutta helpot ohjeet! :) Laitan varmasti myyntiin kunhan naimisiin päästään. :)

    Täällä kiinnostunut morsian tuosta kaaresta. :girl_smile: Että jos voisit sen vinkkikuvan laittaa?

  2. Itsekin tilailin tammikuun alussa kyseisestä nettikaupasta 2 sukkanauhaa ja 70 valkoista tulitikkurasiaa. 2 viikkoa piti olla toimitusajan, mutta venyikin sitten tuohon 5 viikkoon! Tavaroita tarvitsemme kuitenkin vasta 6.8, eli mitään paniikkia ei ehtinyt syntymään. :girl_smile: Mutta mitään he eivät olisi informoineet pitkittyneestä toimitusajasta, ellen itse olisi kysellyt. :skilletgirl:

  3. Minä tykkään Stella - Häävalssi kappaleen sanoista. Ovat niin ihanat ja aina kun kuulen kyseisen biisin menee kylmät väreet. :-X Ajattelin näitä sanoja jollakin tapaa vääntää kutsuun..

    Tuulimyllyjä vastaan

    täällä taistellaan

    Viima hiuksissa viipyy

    hetken vaan

    Toiset nuorena nukkuu

    joskus se pelko uniin kulkeutuu

    Sitten sinä oot siinä

    silität mun hikistä päätä

    joku taika sulla on sillä

    Sinä vain, sinä vain

    saat mut luottamaan

    meillä on aikaa

    Sinä vain, sinä vain, sinä vain

    saat mut tuntemaan että mä kelpaan

    Kun pyryttää ja pajutkin taipuu

    kinosten alle hautautuu.

    Täytyy olla lujasta luusta

    että selviytyy

    Hangen alla paine kasvaa

    kestänkö sen mitä vaaditaan

    Rakas , onneks sä oot siinä

    silität mun hikistä päätä

    joku taika sulla on sillä

    Sinä vain, sinä vain

    saat mut luottamaan

    meillä on aikaa

    Sinä vain, sinä vain, sinä vain

    saat mut tuntemaan, että mä kelpaan

    Sitten sinä oot siinä

    silität mun hikistä päätä

    joku taika sulla on, sillä

    Sinä vain, sinä vain

    saat mut luottamaan

    meillä on aikaa

    Sinä vain, sinä vain

    sinä vain, saat mut tuntemaan

    että mä kelpaan

    Sinä vain, sinä vain

    saat mut taistelemaan

    tuulimyllyjä vastaan

    Sinä vain, sinä vain, sinä vain

    saat mut nousemaan

    läpi hangen ja roudan

  4. Olin kesällä kaverieni häissä, joissa myös teemana oli meri ja värinä vaaleansininen. Pöytäkartta oli hienosti tehty meriaiheisena. Kun tultiin sisälle juhlapaikkaan oli seinässä iso opastetaulu, jossa oli mm. merihevosen kuva, simpukan kuva, kuva saaresta jne. Ja näiden kuvien vieressä luki pöydässä istuvien vieraiden nimet. Sitten juhlasalissa oli pöydissä kyseiset kuvat, että vieraat löysivät paikoilleen. Toivottavsti ymmärrätte "hölmönlaisen selitykseni" :grin: Idea oli kiva ja kuvat pöydissä hienoja.

    Lisäksi pöydissä oli koristeena pieniä ja suuria simpukoita, siniset kynttilät ja maljakoissa oli osmankäämejä sekä jotain vihreää kasvia.

  5. Meille kun kertyy paljon noita pilttipurkkeja, niin ajattelin myöskin koristella purkin ja laittaa sisälle kynttilän palamaan. :) Liimailen purkkeihin tuollaisia kyyhky ääriviivatarroja (kultaisen värisiä) ja purkin "suulle" laitan vaaleanpunaisen ja aniliinin värisen sifonkinauhan rusettiin. Tein yhden mallikappaleen ja näytti kyllä ihanalta. :-X

  6. Olen myöskin tekemässä kutsukortteja häihimme ensivuodeksi. Ja olen miettinyt, että miten kutsukortteihin saisi kauniisti laitettua sekä häälahjalistan, että tilinumeron. Ettei vaikuta sitten liian tökeröltä.

    Jos joku ihmettelee miksi molemmat, niin siksi kun suvussamme on ihmisiä jotka mielummin antavat rahaa, kun sitten taas toiset tahtovat ostaa jotakin mistä jää muisto.

    Eli ideoita kiitos! :)

×
×
  • Create New...