Sugar Plum Fairy

Rouva
  • Viestit

    252
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Sugar Plum Fairy kaikki viestit

  1. Te jotka olette menneet tai menossa uudelleen naimisiin: halusitteko/haluatteko että polttarit järjestetään toisellakin kerralla? Vai tuntuuko se jo tässä vaiheessa turhalta? Varmasti nykyaikana kukin saa tehdä niin kuin itse haluaa, mutta olisin kiinnostunut kuulemaan mitä muut ovat mieltä asiasta. Meillä siis mies on toisella kierroksella ja kysyessäni asiaa sanoi kyllä haluavansa jonkinlaiset polttarit tälläkin kertaa.
  2. wedsy kirjoittaa asiaa ylempänä! Pakko kommentoida sen verran, että itselläni on oikein hyviä kokemuksia Blue Nilesta. Viime syksynä kun tilasimme vauvasormukseni sieltä, toimitettiin sormus Irlannista eikä mitään tullimaksuja tullut. En tiedä onko aina näin Suomeen tilattaessa, vai riippuuko esim. tuotteesta, mutta olin positiivisesti yllättynyt. Olin siis etukäteen varautunut maksamaan tullimaksut. Kannattaa tiedustella vaikka asiakaspalvelusta, vastaavat nopeasti kysymyksiin.
  3. Kenelle tulee tai kuka harkitsee White Onen hääpukua? Keskustellaan täällä! Minulla on tällä hetkellä harkinnassa nämä kaksi. Molemmat on tosi kauniita, mutta keskenään ihan eri tyylisiä. White One 176 White One 6209
  4. Me käytettiin osa lahjarahoista häämatkaan, mutta kaikki ei siellä kuitenkaan kulunut. Lisäksi ostettiin tulevalle vauvalle pinnasänky ja tullaan todennäköisesti ostamaan lopuista häälahjarahoista myös ainakin vaunut ja mahdollisesti jotain muuta vauvatarviketta.
  5. No niin, nyt on omakin hääpuku (ja lisäksi vannehame ja huntu) vihdoin viety Washingmaniin. Odotan jännityksellä, mitä tulee. Puku on todella likainen varsinkin helmasta, sillä olen kävellyt puvussa mm. hiekkarannalla. Katsotaan, lähteekö lika pois. Pelottaa että puku menee jotenkin pilalle. Hinta-arvio oli ainakin varsin kohtuullinen, 54 euroa.
  6. Minut ja yhden kaasoistani meikkasi hotellilla Pinksu eli Johanna Marjomaa. Suosittelen Pinksua täydestä sydämestäni, sillä molempien meikit olivat todella upeat ja kestivät ongelmitta koko päivän! Kampauksia hän ei tosin tee, jos joku haluaa molemmat samalta henkilöltä. Edit. Tämä siis Helsingissä.
  7. Hiussali Peilistä (Fredrikinkatu 29) saa sekä kampauksen että meikin samasta paikasta. Hanne ja Tynius tekivät upeat hääkampaukset minulle ja kolmelle kaasolleni. Meikkejä emme tosin sieltä ottaneet, joten niitä en voi kommentoida, mutta se mahdollisuus olisi ollut. Kampausten osalta ainakin suosittelen lämpimästi!
  8. Äänestän miljöötä ehdottomasti. Kuvista saa paljon mielenkiintoisemmat, koska kuvia voi ottaa melkein missä vaan erilaisilla taustoilla. Mielestäni studiokuvissa on usein helposti teennäinen, "aseteltu" tunnelma. Miljöössä saa helpommin luonnollisia kuvia, enkä kyllä ollenkaan allekirjoita sitä että kaikki miljöökuvat olisivat hassuttelukuvia. Sehän riippuu ihan siitä mitä itse haluaa ja millainen tyyli kuvaajalla on. Varmasti ammattilaiselle voi myös suoraan sanoa, ettei halua leikkisiä kuvia. Omat hääkuvani otettiin miljöössä ympäri Helsingin keskustaa, eikä niistä yksikään ole "vitsikäs". Oikein kauniita ja tyylikkäitä otoksia, joissa puku pääsee oikeuksiinsa.
  9. Me avasimme lahjat vasta kolme viikkoa häiden jälkeen. Lahjat jäivät ravintolaan säilytykseen hääjuhlan jälkeen, ettei kenenkään tarvinnut huolehtia niiden poisraahaamisesta yömyöhällä. Appivanhemmat hakivat lahjat maanantaina meidän jo lähdettyä häämatkalle ja säilyttivät niitä siihen asti, kunnes palasimme. Paluun jälkeen kesti vielä viikko, että saatiin sovittua heidän kanssaan lahjojen kuljetuksesta meille. Eli vähän hölmön kauan kesti, olisi ollut kiva lukea vaikka edes kortit jo heti häitä seuraavana päivänä. Lahjojen sisältö ei sinänsä ollut yllätys, koska meillä oli häälahjalista.
  10. Nostelenpa tätä, kun oman puvun pesetys on nyt ajankohtaista. Löytyykö tuoreita kokemuksia pääkaupunkiseudun pesuloista?
  11. Tässä jotain meidän kömmähdyksiä, jotka eivät kuitenkaan onnistuneet tunnelmaa pilaamaan. - Vihkisormus unohtui sormesta otettaessa hääpotretteja ennen vihkimistä - Kirkko-ohjelmat olivat kateissa vielä 5 minuuttia ennen vihkimisen alkua, löytyivät kuitenkin lopulta ja jaettiin vieraille viime tingassa - Kanttori ei esilaulanut ruotsinkielistä virttämme lainkaan, joten laulu jäi kovin vaimeaksi kirkossa - Pappi unohti sanan "päivinä" minulta kysyessään, sanoi vain "hyvinä ja pahoina aina kuolemaan asti" - Isäni ja toisen bestmanin vieheet, jotka oli tehty magneettikiinnityksellä rintaneulan sijaan, hajosivat jo hyvin aikaisessa vaiheessa - Hääkimppuni liljat eivät kestäneet kylmää ja alkoivat muuttua ruskeaksi jo ennen vihkimistä. Kaaso sitten repi pahimpia kohtia irti morsiushuoneessa. - Ulkotulet eivät syttyneet/jaksaneet palaa kovasta tuulesta johtuen lainkaan
  12. Meillä ei ollut, emmekä sitä kaivanneet. Aikataulu oli hyvin samanlainen, kuin edellisellä kirjoittajalla. Vihkiminen oli klo 16 ja ruokailu klo 18. Juhlat loppuivat 00.30, eikä siinä mielestäni olisi ollut oikein kunnolla edes aikaa iltapalalle. Ruokailun päättyminen kahveineen ja kakkuineen venähti kuitenkin lähemmäs yhdeksää, jolloin bändi aloitti.
  13. Tilasin Etsystä hunnun, hiuskamman ja koristekoukkuja häitä varten. Kaikki olivat eri myyjiltä ja homma toimi kuin unelma! Nopeat toimitukset ja kaikki sujui. Huntu varsinkin oli mielestäni todella hyvä diili, siihen nähden että hääliikkeissä arvioitiin pitkän hunnun hinnaksi n. 200 e. Maksoin siitä muistaakseni 40 dollaria ja tuli alle viikossa jenkeistä. Ja oli todella laadukas ja kaunis. Voin ehdottomasti suositella. Tietenkin kannattaa lukea asiakaspalautteita ja valita myyjä, jolla on (lähes) pelkästään positiivista feedbackiä.
  14. Vihkini on kyllä todella kaunis ja kihla/vihki-yhdistelmä nätti, joten olen periaatteessa tyytyväinen. Täysin unelmieni sormus se ei kuitenkaan ole, sillä siihen meillä ei hää- ja häämatkakustannusten keskellä nyt ollut varaa. Puhetta oli kyllä sormuksen päivityksestä myöhemmin, mahdollisesti jonkun esim. 5-vuotishääpäivän yhteydessä tms. Siihen asti pidän tätä yhdistelmää kyllä ihan tyytyväisenä.
  15. Meillä 50 kutsutusta vieraasta ilmoittautui 42 henkilöä. Hääpäivänä oli sitten vielä yksi henkilö jäänyt sairastapauksen vuoksi pois.
  16. Minä ajattelin säästää oman pukuni muistona, en kyllä henno sitä alkaa leikkelemään enkä muuttelemaan. Eikä puvun malli ja tyyli sitä oikein sallisikaan.
  17. Annoin hopeisen solmioneulan, johon kaiverrutin hääpäivämme.
  18. ^ Ai jaa, en ole kuullutkaan tällaisesta uskomuksesta. Me ei saatu kukkia, enkä ole kyllä kuullut että kukaan muukaan tuttu olisi saanut.
  19. Minä sain helmikaulakorun ja -korvakorut.
  20. Onko kukaan käyttänyt Ikean kaksipuolisia Tolsby-kehyksiä pöytänumeroihin? Jos on, niin millä olette maalanneet kehyksiä? Kävin pikaisesti Sinellissä ja siellä ei ollut kuin kulta- ja hopeaspraymaalia. Näitä siis: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30151035/
  21. Meillä on vihkiminen klo 16 ja juhlapaikassa juhla loppuu klo 01. Käytännössä pilkku tulee klo 00.30 ja ilmoitimme tämän jo kutsun mukana lähteneessä infolapussa. Meidän vieraat ovat suurin osa 30+ ja monella on pieniä lapsia, joten uskon tämän riittävän varsin hyvin. Lisäksi pidämme lapsettomat häät, joten ajattelimme että loppumisajan ilmoittaminen auttaa lastenvahtien järjestämisessä. Ajateltiin kyllä järjestää bestman keräämään porukka jatkoille johonkin baariin, joten ne jotka haluavat vielä jatkaa voivat sen tehdä. Itse poistumme todennäköisesti juhlan jälkeen jo hotellille. Sopiva juhlan kesto riippuu mielestäni paljon siitä, minkälaisia vieraita juhliin on odotettavissa.
  22. Meille tulee ph7 -konditoriasta caramel-suklaakakku nelikerroksisena, tämä: http://www.konditori...dex.php?k=20531.
  23. No niin, selvisi että meidät tulee vihkimään Leppävaarasta Inkeri Juvela. Puhelimessa vaikutti ihan mukavalta ja lähetti jo sähköpostilla minulle linkkejä ja vinkkejä siitä, miten saamme vihkimisestä kaksikielisen.
  24. Nostelenpa tätä. Häät lähestyy ja kaikki mahdolliset vinkit Johanneksenkirkkoon liittyen otetaan vastaan! Miten teillä, jotka on vihitty Johanneksenkirkossa, ovat ihmiset ryhmittyneet kirkon ulkopuolelle riisinheittoa/sädetikkuja/tms varten? Kirkon edessähän on aika jyrkät portaat. Jäävätkö ihmiset jo portaille, vai vasta portaiden alapäähän kujaksi? Ja jos joku on mennyt naimisiin talvella, niin olivatko portaat liukkaat?
  25. Me teimme keväällä varauksen seurakuntaan ja toivoimme pappia, joka osaisi myös ruotsia (sulhasen äidinkieli). Emme siis toivoneet ketään tiettyä, emmekä vielä tiedä kenet saamme vihkimään meidät.