Jump to content
Naimisiin.info

B.Jones

Morsian
  • Viestit

    34
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by B.Jones

  1. Punttisilimään mahtuu 120 henkeä istumaan pöytiin, 30 paikkaa on laskettu todellakin niille seinää kiertäville penkeille..!!

    Olisikohan kellään kokemusta tuosta Punttisilimästä, että miten hyvin siellä mahtaa viihtyä hyttyset? Voi olla aika tukalat oltavat, jos heinäkuinen helle, itikoita isoissa parvissa ja ovia ei voi pitää hyttysten vuoksi auki :girl_prepare_fish: FAAAAAK!!!

    Vaihtoehtona on tietysti alkaa metsästämään jotain superkarkottimia ovien läheisyyteen.. Tämä kannattaa miettiä myös muilla maaseudun juhlapaikoilla, hyttysiä on nimittäin ainakin meilläpäin aivan valtavasti. En muista tälläistä hyttyskesää ihan viime vuosina nähneeni..

  2. Nyt on hyvät neuvot kalliit... meidän juhlapaikkaan ei pääsekään.. (sotku jota en nyt lähde tässä aukaisemaan) mutta häät tulossa tänä vuonna elokuussa ja juhlapaikan haku alkoi alusta... mikähän paikka EI ole vielä varattu onko kellään tietoa mistä voisi näin viime hätään saada vielä jotain ??

    Onkohan kyseessä eräs nimeltämainitsematon paikka Vehmersalmentien varressa..?

  3. Mitä tykkäsitte Savon Hää- ja Juhlamessuista? Omasta mielestä oli melkoisen pienet tilat. Lämpötilakin nousi tukalaksi, mutta missään ei näkynyt narikkaa. Valvotusta narikasta olisin maksanut ilomielin! Useassa paikassa oli väkeä tungokseksi asti ja näin ollen iso osa messujen tarjonnasta jäi näkemättä :(

  4. Itse olen varmasti useemman kerran tehnyt etikettivirheen kera ex-avokkini.

    Serkkuni ovat menneet naimisiin ja kutsu on mennyt vanhemmilleni.. Saletisti ei ole kutsuttu kuin minut ja veljeni (hänellä vaimo ja 3 lasta), mutta niin vaan oon automaattisesti ilmoittanut itseni ja exän enempää ajattelematta.. Voi pska.. girl_impossible.gif Ei sen puoleen, on siellä ollut aina veli vaimoineenkin.. Kääk tuplasti!!

    Oon tajunnut tämän vasta nyt omia häitä järjestellessä.. girl_sad.gif

    *Edit typot*

  5. Snoop Dogg - Sweat, If I was You

    Guetta - Memories, Gettin' over you

    Duck sauce - Barbra Streisand

    London MC - Euro Party

    E-type - Russian Lullaby, Back in The loop jnejnejne..

    Solid Base - Mirror Mirror, This is how we do it

    Vengaboys - Boom boom boom

    Haddaway - What is love girl_haha.gif

    .. Näitähän tulis vaikka millä mitalla, joskus lisää girl_wink.gif

    Sanomattakkin selvää, että allekirjoittanut on jämähtänyt 90-luvun klassikkojen pariin..blush.gif

×
×
  • Create New...