Jemppa

Morsian
  • Viestit

    70
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Jemppa


  1. nykyisin on myös shellac-lakkausta joka on yhtä ohut kuin normaali kynsilakka, mutta se vain kovetetaan uv-uunissa, joten lakan kestävyys on paljon pitempi. Tällä tekniikalla saa myös tehtyä ranskalaista lakkausta+ timanttia + värilakkausta ym ym. Vaihtoehtoja löytyy paljon, kynsiammattilaisen kanssa varmasti löytyy jokaiselle se sopiva ja oma tapa saada kauniit kynnet!


  2. Meillä häät viikon päästä ja vielä kiva jännitys mahan pohjassa. Aikasemmin tuli esim koristeiden kanssa ahdistus kohtauksia mutta pari viisaampaa kertoi että "unohda kaikesta muusta stressaaminen ja mieti mikä on tärkeintä sinä päivänä." Tämän koitan muistaa joka kerta kun alkaa paikkakortit tai kukka-asetelmat ahdistamaan ja lopulta saa vaan naurahtaa itselleen ,että minkä takia stressia pitää tehdä itse itselleen (?). Jos jokin menee pieleen sinä päivänä muista että se tuo väriä päivän tapahtumiin;) Eikö olisi tylsää jos kaikki menisi täysin niin kuin olet suunnitellut?

    Suhde ei pitäisi avioliittoon mennessä muuttua mihinkään jollei kummankaan ajatus maailma toista kohtaan muutu, eli vaikka ollaan avioliitossa ei kumpikaan omista toista! Kaikista mitättömistäkin asioista kannattaa puhua ettei mikään tule yllätyksenä, itse pidän tärkeänä sen miten hänen mielestä lapset täytyy kasvattaa ja mikä on hänelle elämässä tärkeää ym.

    Mielestäni myöskään tähän yhteen päivään ei pidä laittaa niin paljon rahaa ettei taloudellinen tilanne elämässä jatkuisi samalla tavalla kuin ennen häitä. Rahastahan sitä ensimmäiset riidat saa aikaan tuoreena avioparina:))


  3. kuunnelkaa morsiamen toiveita! Jos morsiaan toivoo päivälle erikoista ohjelmaa ,pyrkikää järjestämään jotain sellaista mitä morsian ei ole aikaisemmin tehnyt ja tosiaan ideoikaa yhdessä älkääkä jättäkö suunnittelua vain yhden ihmisen harteille. Itselläni oli polttarit järjestetty sellaiselle viikonlopulle jolloin oli aamun töissä (en ehkä olisi toivonut näin koska väsymys alkoi näkyä illasta..), ohjelmistossa oli mukana myös sellaista ohjelmaa mitä teen hyvin usein normaali viikonloppuisin, joten näistä ei jäänyt sellaista Vau-kokemusta.


  4. Itsellä tulee hetkellisiä paniikkikohtauksia (häihin tasan kolme viikkoa)... Tuntuu että vastuu kaikesta on loppujen lopuksi minulla ja sulholla eli tekemistä riittää jopa hääaamuun.. Töitä olen kaiken lisäksi joutunut raatamaan niin että kohta romahdan ja tämä kaikki alkaakin näkyä erilaisina töppäyksinä joita en usko edes todeksi. (olen normaalisti todella täsmällinen ihminen...) Kaiken lisäksi tämä viikonloppu on ainoa jolloin olisin itse joutanut omiin polttareihini, mutta niitä ei tullut ,sen sijaan sulho haettiin aamulla juhlimaan. Hetkellisesti mietin jo soittavani kaasoille ja kysyväni että mitä he oikein miettivät, koska olen nimenomaan pyytänyt ettei polttarit menisi kuukautta lähemmäs häitä. Nyt häät ovat siis joko 2vko tai tasan viikko ennen häitä:(

    Huomenlahja miehelle on hankkimatta ja hääkakun suunnittelun kanssa on pitopalvelu ollut todella törkeä. Pyydettyäni muutamia muutoksia kakun koristeluun sain vastaukseksi vain että "voittehan hankkia kakun aina jostain muualtakin" :'( Sukulaisten mielestä istumajärjestys on pyllystä... Pisteenä iin päälle en osaa päättää mitä sukunimeni kanssa teen :girl_cray: Minun suvun puolelta sukunimi on todella harvinainen ja haluaisin säilyttää sen, mutta mieheni on todella järkähtämätön oman (todella yleisen) sukunimensä kanssa eikä suostu sitä vaihtamaan... Hänen ja heidän perheensä mielestä naisen Kuuluu vaihtaa miehen nimi itselleen. Yhdysnimestä tulisi liian pitkä...

    huh...tulipa vuodatettua :girl_haha:


  5. Kun otat siveltimeen/aplikaattoriin luomiväriä ,pyöräytä sitä ensin esim. kämmen selkään jolloin suurin osa varisee siihen. Laita mieluummin vähän kerrallaan kuin että tupsautat hirmuisen määrän luomelle ja siirtelet väriä siinä edes takas. Tässäkin parhaita ovat luomivärit jossa on suuri määrä pigmenttiä. Itse pidän Grimasin meikeistä. Kyllä ripsipidennyksille voi ripsiväriäkin laittaa mutta sen poistamisen yhteydessä pidennykset joutuu melkoisen hankauksen uhriksi ja näin voi tippua ennen aikojaan... aina vedellä lähtevää meikkiä pidennysten kaveriksi!


  6. meillä kutsut lähetettiin huhtikuussa ja noin viikon päästä on viimeinen ilmoittautumispäivämäärä... Suuri osa ihmisistä jätti ilmoittautumisen viimeiselle viikolle ja osa ei ole vieläkään ilmoittautunut vaikka ovat varmasti tulossa. Ärsyttäväähän se on odotella mutta aikaahan on tasan niin pitkään ilmottautua kun kutsuun on ilmoittanut:D :D joten ei auta kuin odottaa....(ja lopulta vielä soittaa mummoille perään)


  7. käytiin tänään kukat tänään tilaamassa, morsiammelle kimppu joka koostuu valkoisista ruusuista ja orkideoista ja päälle tulee pieniä mustia helmiä rautalangalla kiinnitettynä. Miehelle, bestmaneille ja isukeille tulee valkoiset ruusut vieheisiin + yksi vara viehe. Sulhon vieheeseen tulee myös muutama musta helmi. Koko homma tuli maksamaan 120€ :girl_smile: Olen enemmän kuin tyytyväinen, myyjä ymmärsi heti mitä tarkoitin tai koitin selittää ja hinta on minun mielestä todella sopiva!


  8. apua... meille piti tulla pienet ja tiiviit häät 60 henk. mutta nyt yli puolet ovat vielä ilmottautumatta ja viimeinen päivä ilmottautua on jo 10 päivän päästä:o miten myöhään ihmiset jättävät ilmoittautumisen...

    eli meille tulee siis todella pienet ja tiiviit häät... :girl_haha:


  9. meillä kans poiketaan säännöistä:

    • ei häävalssia
    • mustat hääkengät + musta laukku
    • ei huntua tai tiaraa
    • väliaikaohjelmistoon kuuluu ammuntaa ym länkkäri juttua, ei siis mitään perinteisiä kimppaleikkejä
    • sukkanauhan heitto tai ainakin sen etsiminen hameen alta jää pois
    • häissämme saunotaan ja vieraatkin vaihtavat juhlavaatteet pois kesken illan
    • ei riisin heittoa vaan kuplat meillekin
    • ei kahvikonjakkia
    • ei yksittäisiä hääkarkkeja vieraille

    ...näistä on tullut kylläkin sanomista sukulaisilta mutta väliäkö tuolla:)


  10. Täällä kans vähän mietityttää ja myöskin inhottaa ajatus että siitä tehdään oikein oma ohjelma numero että sulho sukeltaa helmojen alle.. Olen jopa miettinyt että tosiaan jättäisi sen kokonaan pois että antaisin sulholle sukkanauhan käteen itse...

    Kaivataan todellakin jotain ideoita!!

    ..entä jos sukkanauhan kietoisi kimppuun ja heitettäisiin ne yhdessä tosiaan kaikille halukkaille?


  11. Bilteman sivuilla ainakin sanoo ettei tuote ole myynnissä verkkokaupassa , ja hankala jos ei pääse paikan päällä myymälässä käymään. Itse muistelisin että kun kesään päin mennään eikös näitä ole myynnissä kauppojen puutarha myymälöissä :girl_cray3: ? tälläiset olisi tosi helpot pihan valaistukseen loppu kesää ajatellen..


  12. itse olen tykästynyt Twilight leffoihin ja näistä poiminkin Bella's lullaby /River flows in you- Yiruma. Itku meinaa tulla joka kerta kun kuuntelee joten eiköhän biisi ole oikea<3 suostuukohan kanttori? :girl_smile:


  13. Saitteko ajaa auton ulos laivasta viinan lastauksen ajaksi vai veittekö Tallinnan terminaalista itse kärryillä viinat autokannelle? Tallinkin sivuilla taisi myös lukea tuosta että juomat saa myös ilmaseksi kuljetuttaa helsingin satamaterminaaliin asti, täytyy vain käydä kuittaamassa Tallinnan terminaalissa juomat ja varmaan maksaa...? Onkohan kukaan teistä tehnyt noin? Mistä päin helsingin satamaa ne juomat sitten saa käytyä hakemassa ja onko tuo toiminut niinkuin on luvattu? Tarvitseeko tällöin edes ottaa autoa laivaan mukaan jos juomat tilaa pre order lomakkeella helsingin satamaan asti??

    tilauksessa ois n 10lavaa olutta, 10lavaa siideriä/lonkeroa, kuoharit...


  14. meillä on häät heinäkuussa olen arvellut lähettää kutsut maaliskuun lopussa tai siinä toukukuun vaihteessa. Täytyykö jo tuossa vaiheessa olla hääpäivän suunnitelma valmiina :girl_impossible: ? vai riittääkö että kutsutaan porukka paikalle ja kerrotaan siellä ( esim esitteissä jotka pöydillä) mitä on ohjelmassa... Oletteko kysyneet kutsun mukana häävieraiden ruokaallergioita?