Jump to content
Naimisiin.info

Eskimotyttö

Rouva
  • Viestit

    2108
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Eskimotyttö

  1. Meillä oli vastaavanlainen tilanne kun yksi bestmaneista halusi pitää miehen polttarit hääviikolla. Juurikin samasta syystä. Todettiin silloin vaan, että ei tule onnistumaan. Piste. Eikä se todellakaan olisi onnistunutkaan. Hääviikko oli tosi kiireinen eikä kumpikaan meistä olisi kerennyt mihinkään siitä järjestelyiden keskeltä.

  2. Apua! Ei pitäis lukea näitä menuja täältä, kun on muutenkin nälkä.

    Meille tulee:

    * Mustaherukanlehtikuohu

    * Kylmäsavuporoleipäset

    * Graavilohileipäset

    * Savulohiperunasalaatti

    * Hedelmäinen vihersalaatti

    * Kukkoa viinissä

    * Valkosipulikermaperunat

    * Paahdetut kasvikset

    * Lihapullia (lapsille)

    * Coctailpiirakat ja munavoi

    * Vesi/maito

    * Mansikkakermakakku

    * Kahvi/tee/mehu

    Tämän hinta on 35€/hlö.

    Tämän päälle vielä maksetaan ruualle yhdestä kahteen kaatoa viiniä ja kahville valkosuklaa-mangojuustokakku ja kahvin seuraksi avec.

    Pitopalvelu tulee juhlapaikan puolesta.

  3. Meillä kaasot kysyi halutaanko me, että joku ryöstetään ja me annettiin heille vapaat kädet. Meille se on ihan sama. En yhtään harmittele, jos meillä ei ryöstöjä tapahdu, mutta en häpeäänkään kuole, jos joudun jotain tekemään. Kyllä minusta kuitenkin hääparilla, joka juhlaan on kivasti satsannut isot summat rahaa, on oikeus päättää mitä häissä tapahtuu. Ei olisi ainakaan mulla tullut kaasona mieleenkään alkaa puuhata jotain ryöstöjä hääparin selän takana.

  4. Meillä saapuvat ensin morsiusneidot, ja vasta kun ovat paikoillaan, saapuvat kaasot. Taas kun kaasot ovat paikoillaan, tulemme minä ja iskä. Haluan tästä saapumisesta rauhallisen ja "hitaan", sen takia musiikkina on Pachelbelin Canon in D - Se kun sopivasti kasvaa alusta loppuun, ja minä ja iskä ollaan ikään kuin "loppuhuipennus"...

    Näin juuri. Sama marssikin. Meillä tosin kukkaistytöt tulee yhden kaason kanssa, koska ovat niin pieniä. Mutta muuten loput kaksi kaasoa tulevat sitten perässä bestmanien kanssa. Ja sit lopuksi mä ja iskä.

×
×
  • Create New...