Undo

Rouva
 • Content count

  368
 • Joined

 • Last visited

About Undo

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

815 profile views
 1. Voisiko profiilini poistaa?
 2. Hei mä oon ollut yli 10 v, vähän laiska viime vuosina, mut silti oon...
 3. Osallistun mielelläni kaikkeen mahdolliseen, koska olen senluontoinen ihminen, että tykkään tunkea nenäni asiaan kuin asiaan. Yht' äkkiä en keksi mitään mihin en haluaisi osallistua.
 4. JEE! Liput tuli just postissa. Me suuntaamme Espanjaan Bilbaoon. Alunperinhän suunnitelma oli lähteä äkkilähdöllä ilman sen kummempia varailuja, mutta viime viikolla bongattiin ko. matka ja sitten varattiin se samantien. Ihanaa! :-X
 5. Sisään T. Kuula, Ulos Prinsessa Ruusunen Valssi Akseli ja Elina Niin että perinteistä, muttei tylsää kuitenkaan, koska meille ainutkertaista.
 6. Täällä kanssa Tampere jyllää.
 7. Uutta: puku, tiara, kengät, pussukka, sormus jne. Vanhaa: vanha raha kenkään oli hyvä idea : Lainattua: joko kaasolta tai äidiltä kaulakoru Sinistä: sormuksessa ja tod.näk. sukkanauhassa
 8. Me mennään minne vaan ja minne satutaan pääsemään. Häämatkakohde on vielä ihan täysi kysymysmerkki, koska aiomme ottaa äkkilähdön jonnekin. Aika jänskää, määränpää voi olla vaikka Australiassa asti tai sitten ei päästä kotikontuja pidemmälle. Uskon, että homma toimii meille, täytyy ottaa vaan se asenne, että paikalla ei niin väliä, tärkeintä on yhdessäolo ja lomafiilinki.