TINDE2013

Morsian
  • Viestit

    122
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän TINDE2013 kaikki viestit

  1. Mulla oli uutta puku, vanhaa korvakorut, sinistä äidin rippilahjaksi saama sormus, jossa on sininen kivi ja lainattua n. viisi minuuttia ennen vihkimistä toiselta papilta lainattu euron kolikko kengässä. Ja palautin sen sit juhlissa.
  2. Mä ostin mun kaasoille molemmille Thomas Sabon rannekorut ja niihin molempien omien syntymäkuukausien onnenkivet.
  3. MInä kävin Helsingissä Fredrikinkadun Funky Ladyssa ja siellä oli ainakin mahtava palvelu ja kiva valikoima. Myyjä antoi liivit minulle sovitettavaksi verhon raosta ja kysyi sitten kohteliaasti, että saako katsoa. Mutta minulla ei olekaan mitään estoja niin senkun olis tullu mun ryntäitä tiirailemaan. Hyväthän ne on.
  4. Keksimpäs miten saan tänne kuvan!
  5. Minun ihanuus. <3 Sepän kanssa yhdessä suunniteltu, sopii TÄYDELLISESTI yhteen kihlan kanssa ja niin kaunis. 4 0.05 timskua ja valkokultaa. http://aijaa.com/buDRBX
  6. Me lähetetään kutsut tän vuoden ystävänpäivämerkeillä, eli sillä makeaa ystävänpäivää-sarjalla. Ihan värikkäät.
  7. Me lähdetään häitten jäleen maanantaina Lontooseen, jossa ollaan torstaihin asti ja siitä jatketaan kohti birminghamia ja DOWNLOAD FESTIVAALIA!!! Meidän kihlajaisteltta (mentiin kihloihin Roskildessa teltassa) pääsee taas tositoimiin, mukaan voi pakata vaan mustia vaatteita, musa on mahtavaa. Noille festareille tähän mennessä kiinnitetty esim. Iron Maiden ja Rammstein.
  8. Me tarjotaan kans ruokajuomat ja laitetaan kutsuun, että loppuillasta baari on auki ja potentiaaliset kännit saa kustantaa itse. Meille tulee aika kosteeta porukkaa, joten jos ois imaista juomaa niin tiedän, että loppuillasta ois täys rähinä päällä. Nyt jos sellainen on niin en oo ainakaan sitä itte joutunut maksamaan. Jonkinlaisen drinkkilippu systeemin ajattelin kyhätä, et voidaan antaa niit vaikka vanhemmille tai kaasoille tai käyttää itse. Meillä ei kumminkaan oo varmaankaan rahapussia mukana.
  9. Minä tilasin itselleni puvun Best Pridal Prices kaupasta jenkeistä. He siis myyvät merkkipukuja, eivät kopiota. Omani on iltapukumallistosta shampanjan värinen ihanuus.
  10. Hellunheila: Ei sinua ole jymäytetty, vaan ihan normaali käytäntö vuokrapuvuissa. Sen minkä rahassa vuokrapuvulla säästää niin mielenrauhana menettää.
  11. Kutsujen visuaalinen puoli valmis. Vain tekstit sisältä puuttuu.
  12. Meidän kesäkuun alussa pidettäviin rentoihin bilehäihin tulee tällainen grillihenkinen menu: Whiskygraavattu lohi Chilimarinoidun katkaravut Pähkinäinen coleslaw Vihersalaattia, grillattua halloumia ja melonisalsa Tomaatti-mozzarella-basilica -salaatti Patonkia ja levite Savulohi ja aioli Grillattu kananrinta ja savu-bbq -kastike Uuniperuna Grillattu maissintähkä ja chilivoi ja/tai valkosipulivoi TAI kasvisvartaat Tuon tomaatti-mozzarella-basilica -salaatin saattaa vielä tippua pois kun ei se jotenki sovi tuohon kokonaisuuteen. Tuo grillattu maissintähkä olisi ihana, mutta niin sottaista syötävää, että sillä perusteella voi olla että meille päätyy noi kasvisvartaat. Hinta on 32 euroo per naama. Kakku tulee joko Kakkugalleriasta joku sopiva tai sitten käpykakku jos läydän joltain valmistajalta hyvän. Nyt ainut jonka tiedän on Fazerin ja se on kuivaa.
  13. 8.6.2013 Länsi-Pasilan kappeli, eli Helsinki.
  14. Meillä on häät ravintolassa, jonne saamme tuoda kakun muualta, koska heillä on tarjolla vaan peruskermakakkua. Mutta kakun pitää olla oikeasta konditoriasta ja säädösten mukaan tehty ja säilytetty.
  15. Itse luotan enemmän siihen miltä puku näyttää peilissä. Kuvaan kumminkin vaikuttaa salama, valotus jne.
  16. Mies lopullisessa ostotapahtumassa makutuomarina.
  17. MEille tulee legohahmot. Tällä hetkellä kaupoissa olevassa Lego minifigures -sarjassa on myytävänä morsian ja sulhaseksi laitetaan aiemmassa sarjassa ollut gansteri, mitän nyt vähän pää vaihdetaan vähän ystävällisempään ja jätetään ase kotiin.
  18. Olen itse isokokoinen morsian ja olen käynyt pukuja katselemassa ja otan vaan kantaa siihen miten minulle on löytynyt sovitettavaa. Lavem; Löytyi useita pukuja sovitettavaksi ja muutamia ihan kivojakin. Zazabella; Ei yhtään pukua sovitettavaksi oikeassa koossa. Meslewi; Muutama puku oikeassa koossa löytyi, mutta yksikään ei ollut mieleinen sovitettavaksi asti. Niinatar; löytyi about 2 pukua sovitettavaksi sopivassa koossa. Stilissima; Löytyi muutamia pukuja sopivassa koossa, joista yksi oli sovitettavaksi asti kiva. Suomen Pukuvuokraamo; Löytyi useita pukuja sovitettavaksi asti.
  19. The wedding Weekend (jostain ysärin lopulta? mutta musta ainakin tosi hauska ja symppis) Bride Wars (ihana!) Father of the Bride (myös ihana)
  20. Kävin tuossa Lintsillä ja siellä oli myynnissä Chupa Chups-kukkakimppuja. Kimpussa oli 19 tikkaria ja se näytti aika hauskalle. En tiiä sit karkkibuffaan, pitäis olla useampi, mutta vaikkapa jonnekin lasten puuhahuoneeseen? Googlettakaa Chupa Chups bouguet niin näkee suunnilleen millanen se on.
  21. Eipä heitellä tai puhallella mitään. Halutaan aplodit kun astutaan kirkosta ulos.
  22. Mun äitiltä kun kysyin, että eihän sitä haittaa, et meidän pieniin häihin ei kutsuta juuri mitään sukulaisia niin äiti oli sitä mieltä, että teidän häät, teette ihan just niinku huvittaa. Mutta vähän jännittää, miten tämä asia selitetään anopille, joka jo puhui, ai että pienet häät eli ette kutsu serkkuja, eli vaan sedät ja tädin. No ei kun miehen puolelta sekin olis jo lähemmäs 20 henkeä kun anoppi ja appi molemmat ovat herkästi sikiävistä perheistä. Ja mies on kans välillä ärsyttävä kun se haluis kaikille sinkuille avoimet avec-kutsut. Miksi jumalan nimeen? Miks niitten pitäis saada tuoda meidän häihin joku randomtyyppi? Tietty jos häihin mennessä kehittää parisuhteen ja me on tavattu toinen puolisko ja tykätty hänestä niin ehkä sitten.
  23. -Kutsumatskut ja hääkarkkien matskut (tosin se karkki puuttuu vielä) työharjoittelupaikasta lahjaksi saadulla 50 euron lahjakortilla, eli ilmaiseksi. -Juhlapaikka tulee olemaan sellainen, että mitään koristeita ei tarvii, korkeintaan kynttilöitä tai valosarjoja. -Puku entisestä työpaikasta sisäänostohintaan tai käytän jotain jo olemassa olevaa pukua. -Korut kaivan omista kätköistä. -Varmaankin ne hääkarkkien karkit ja juomat Virosta.
  24. Ainakin semmoisen jenkkiläisen nettikaupan kuin best bridal prices (myy aitoja merkkipukuja) sivuilla forever yoursin osastolla on myynnissä erilaisia vöitä morsiuspukuihin.
  25. Meille on myös tulossa pienet häät ravintolassa Helsingissä ja meillä kolmen kärki on Ravintola Perho (pienen kabinetti on 30 hengelle), Tokyo55, jossa on 16 hengen erillinen kabinetti ja Ravintola Tornin näköalakabinetti, jonne mahtuu enintään 33 henkeä. Tornissa on kans joku pienempi kabinetti, mut olikohan niin että sinne mahtuu tyylin 10 henkeä. Perhohan on siis opetusravintola, eli noista edullisin ja Tokyon ja Tornin ruuat ovat ihan mielettömän hyviä.