Jennuska

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Viestit posted by Jennuska


  1. Itse olen miettinyt samaa... Siis että haluan hihkua ja hurrata yhdessä kaikessa rauhassa, enkä repiä papereita auki hääpäivänä.

    Osassa häissä, joissa olen ollut, on ollut erikseen lahjapöydän hoitajat eli he ovat avanneet lahjat ja laittaneet kortit teipillä lahjaan kiinni. Näin vieraat ovat voineet ihmetellä avattuja lahjoja.

    Hieman kaksipiippuinen juttu...Itse ehkä mielummin kuitenkin siellä omassa kolossa! Tää on takautuma lapsuuden jouluista  ;D


  2. Mielestäni nykyaikana polttareiden kustannukset ovat alkaneet hipoa pilviä... Moni ennaltakokematon ja uusi juttu kyllä maksaa, mutta hauskuutta saa kyllä halvemmallakin.

    Ainakin itse kaasona ollessani olen kysellyt koko porukan suostumusta ja mielipidettä kustannusten suuruuteen. On lähes synti alkaa nyhtämään opiskelijoilta 100 euroa polttareihin ja sen jälkeen vielä häälahjaan...

    Hassua, mutta totta, usein ne kalleimmat temput eivät olekaan niitä ikimuistoisimpia välttämättä, vaan nimenomaan ne pienet, ilmaiset, hetket.  Esim. muistan aina kaverini polttarit ja polttarisaunan. Sauna ei maksanut mitään, hunaja ja suola löytyi omasta kaapista ja saunavastakin haettiin metsästä (okei, rikollisuutta hieman kehiin) ;)

    Eli tottakai maksamalla saa aikaiseksi vaikka mitä uskomatonta, mutta onko se tarpeen?? Ei ainakaan välttämätöntä. Pienelläkin rahalla saa aikaan ikimuistoiset polttarit!


  3. Oman kokemukseni mukaan on ehkä jopa suositeltavaa, että polttarit ovat tiedossa edes jollakin tasolla. (no juu, onhan yllätykset aina kivoja, mutta usein ehkä jopa mahdottomia toteuttaa!).

    Omassa lähipiirissäni on ollut tapana "muistuttaa" tai "kutsua" morsian esim. kirjeellä polttareihin. Kerran taisi olla "kiristyskirje" perinteiseen tyyliin eli kirjaimet leikeltynä ja liimattuna. Kirjeessä ilmoitettiin paikka ja aika ja mahdolliset tarvittavat lisävarusteet.

    Ihan  kiva on myös perinteinen kutsu polttareihin, mikäli polttareiden luonne sitä vaatii.

    Makuja on monia...  :)