Emppu83

Rouva
 • Viestit

  16
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Emppu83

 • Taso
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

169 profiilin katselua
 1. Minunkin jäsenyyden saa poistaa, kiitos.
 2. En ole lukenut koko ketjua läpi, joten en tiedä, onko tästä jo joku maininnut. Mutta minun vinkkini on, että testatkaa hyvissä ajoin ennen häitä tuotteen sopivuutta itsellenne. Nuo Absolut Torrit ym. tehoaineet voivat nimittäin aiheuttaa todella kiusallisia oireita; vaikka kainalot pysyvät rutikuivina, hikoilu voi tulla tosi pahasti läpi esim. kasvoista. Ja se ei tietenkään ole kovin kiva juttu, jos haluaa hääpäivänä olla hehkeän näköinen...
 3. Vastaus kysymykseen: ei todellakaan välttämättä! Itse ajattelisin pikemminkin niin, että viinojen kanssa läträäminen sen tunnelman varmemmin pilaa kuin alkoholittomuus. Enkä tarkoita nyt sivistyneesti ruokailun yhteydessä viinin siemailuun tottunutta porukkaa. Mielestäni tunnelmaa luovat sopivasti hyvä taustamusiikki, kiva ohjelma ja hääväen rempseä asenne - alkoholittomat häät eivät todellakaan välttämättä tarkoita sitä, että vieraat istuvat tuppisuina pöydissään eikä huumorille ja hauskuudelle ole sijaa! Jos olisimme itse olleet huolissamme vieraiden suhtautumisesta alkoholittomiin häihin olishan kutsuun voinut laittaa: ilmaisia kännejä haikailevat älkööt vaivautuko tms. ;D Mutta kukin omalla tyylillään eikös juu. Hääparinhan päätettäviähän tällaiset asiat ovat.
 4. Mielestäni kamalimpien häälahjojen listaaminen tai luettelu on hiukan kiittämätöntä enkä osaa sitä itse tehdä, joten jätän sen nyt väliin. Mielestäni lahjan vastaanottaminenkin on eräänlainen asennekysymys eli ainakin itse ajattelen, että lahjan antaja on varmasti "tehnyt parhaansa" lahjaa valitessaan ja päätynyt lahjaan, josta itse pitää ja/tai uskoo lahjan saajien pitävän. Onhan totta, että osa lahjoista varmasti on toisia mieluisempia ja käyttökelpoisempia; kun lahjan antajia ja saajia on erilaisia, ei kai muuten voisi ollakaan. Jos lahjan antaja ja saajat ovat kovin erityylisiä, toimii homma ehkä molempiin suuntiin eli molempien tahojen on hankala valita toiselle täydellisesti sopivaa lahjaa. En tiedä ymmärsikö kukaan, mutta..
 5. Nukuin oikein hyvin sen neljä tuntia, minkä ehdin nukkua. Ihmeen virkeä olin koko päivän lyhyistä unista huolimatta, mutta illalla alkoi jo väsymys painaa.
 6. Onko ihan pöhkö idea toimia niin, että häippäsemme heti kimpun ja sukkanauhan heiton jälkeen. Ja jos nuo heitot tapahtuisi ulkona, voisiko poistumiseemme liittää mielestänne myös riisin heiton meidän kirkossa kun ei saa riisiä viskellä... :-/ Onko mielipiteitä/ ideoita käytännön toteutukseen?!
 7. Minullakin on olkaimeton puku, mutta haluan itse ehdottomasti huivin olkapäitäni peittämään vihkimisen ajaksi. Heitä, joilla on olkapäät paljaana kirkossa en kuitenkaan missään nimessä paheksu.
 8. Munkin mielestä tuoksukynttiläsomisteista kannattaa pidättäytyä varsinkin, jos joku vieraista on astmaatikko. Monet tuoksukynttilät ovat niin voimakkaita, että myös henkilöt, joilla ei astmaa ole voivat reagoida ja saada esim. juuri päänsäryn. Mutta onneksi on olemassa värillisiä kynttilöitä, jotka eivät tuoksu.
 9. Yleisestä käytännöstä en tiedä, mutta meistä olisi varmasti mukava, jos pappi pääsisi myös hääjuhlaan. Hän on kuitenkin tuttu toiselle meistä. Varmaan vihkikeskustelussa kysymme häneltä, pääseekö tulemaan. Kesäaikaan tosin papit voivat olla kiireisiä ja se on seurakuntalaistenkin ymmärrettävä, mutta kiva olisi jos hän pääsisi tulemaan.
 10. Vaelluskokemusta omaaville kysymys: onko elokuu aivan tolkuttoman huono ajankohta lähteä vaeltamaan? En tarkoita mitään monen päivän vaellusreissuja vaan ehkä päivävaellusta. Kuusamosta on ollut puhetta. Mitä mieltä olette?
 11. Me olemme harkinneet korvata hääkarkit itse kastamillamme pienillä kynttilöillä, joihin kiinnitetään mietelausekortit. Sehän hoituu kätevästi, jos sydänlangan jättää hieman pitemmäksi ja pujottaa sen rei'itetyn kortin läpi. Onhan valmistuksessa oma hommansa, mutta hauskaahan se vain on. Eikä lämpimänäkään hääpäivänä tarvitse pelätä sulamista kuten suklaiden kanssa. ;D
 12. Minä en aio sukkanauhaa hankkia, joten sukkanauhan heittoa ei sitten tule. Mutta luulenpa, että meillä sukkanauhan sijasta lentää sulhasen viehe. Mutta tuo sormusrasiakin oli kyllä tosi hauska idea! ;D Sitä paitsi, kun asiaa ajattelee tarkemmin, aika hassua, että molemmat heitettävät asiat kuuluu morsiammelle.