Jump to content
Naimisiin.info

Ms A

Morsian
  • Viestit

    33
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Ms A

  1. Me tavattin ravintolassa, vaikka olin aina kuvitellut tapaavani unelmieni miehen ihan muussa ympäristössä. (en ole mikään baarikärpänen...) Mutta heti kun näin hänet, niin tiesin, että se on menoa nyt! Illan päätteeksi pyysin miestäni sitten treffeille ja lopputulos on tässä :give_heart:

  2. Mulle hääkampauksen tekee Saagan tytöt! Olen ollut heidän työskentelyyn tosi tyytyväinen. Ovat ymmärtäneet alusta asti, miten olen halunnut, että hiukseni leikataan ja värjätään. Luottavaisin mielin siis :) Sanoivat sieltä, että hääkampausajat kannattaa varata heti ensi tammikuun alussa. Tuntuu aika hurjalta, että silloinkin häihin on vielä 9kk aikaa, mutta toki kun jokainen haluaa sen tietyn lauantain (tai muun päivän), niin pitää olla ajoissa liikkeellä!

    Häämeikin mulle tekee kosmetologi Henna Vänttinen. Olen ollut hänen asiakkaana melkein kolme vuotta, ja luotan myös hänen ammattitaitoon tässä asiassa.

    Ihanaa, että tämä maistraattiasia selvisi!! Jes! Hääsuunnitelmat säilyvät siis ennallaan ;)

    Mukavaa kesän alkua Kajjaanin morsmaikuille!

    P.S. Musta tuli toissapäivänä täti, olen ihan täpinöissäni pienestä prinsessasta <3

  3. No voi ei... Jospa niitä siviilivihkimisiä tehdään muinakin päivinä! Meillä nimittäin on sellainen tilanne, että mies ei kuulu kirkkoon ja ajatuksena oli, että käytäis torstaina maistraatissa ja perjantaina olisi siunaus kirkossa... Kerrohan snorkkeli, jos saat jotain varmaa tietoa tästä..

  4. No joo, kieltämättä aika hiljaiselta vaikuttaa :D

    Suunnittelut on hyvällä mallilla. Budjetti ja suunnitelmat on laadittuna koneella.

    Aloitin järjestelyt/suunnittelun viime syksynä, joten ajan kanssa järjestellään näitä juhlia :)

    Juhlapaikkakin on jo tiedossa (puikkokoski). Odotan, että nuo lumet lähtis, niin päästään käymään paikan päällä. Sit voi suunnitella koristeluita vähän paremmin, kun on kokonaiskäsitys siitä tilasta. Olen käynyt siellä muistaakseni ala-asteella jonkun makkararetken, mutta muistikuvia ei ole hirveästi jäänyt :)

    Mennään siis syksyllä naimisiin, joten koristelu tulee olemaan syksyinen. Yritän kerätä mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja (kanervia, vaahteranlehtiä, pihlajan oksia, käpyjä yms), jotta saadaan säästettyä koristeissa.

    Alunperin ajattelin, että haluan hopea/timanttihäät, mutta juhlapaikka taitaa olla sellainen, että tulisi lievästi sanottuna ristiriitainen vaikutelma :)

    Kynttilöitä tulee tietysti, niin illan hämärtyessä saadaan ihana, romanttinen tunnelma luotua.

    Mites teidän suunnittelu yms? Alatte olla jo pian loppusuoralla urakkanne kanssa?

  5. Mä toivon, että mun polttareissa olisi

    - perinteinen morsiussauna taikoineen

    - hyvää ruokaa ja juomaa

    - tärkeimmät ystäväni, joiden kanssa voi rentoutua ja jutella

    - joku sellainen juttu, mitä en ole vielä siihen mennessä kokenut (karting, kuumailmapallolento tms.)

    - tanssimista ja (live)musaa

    Mitään lehmäpukua en laita päälleni, enkä kauppaa kortsuja keskustassa. Se on niin NOT kuin olla ja voi...

    Toiveeni olen kyllä jo ääneen sanonut, ja toivon että ne otetaan huomioon polttareita laadittaessa :girl_dance:

  6. Minun häämeikkini tekee pitkäaikainen ja luotettava kosmetologini :) Olemme sopineet myös koemeikistä, jotta saadaan yhteisymmärrys siitä, minkälainen silmämeikkini sekä kokonaisuuden tulee olla. Ammattilainen osaa tehdä myös hyvät ja kestävät pohjat, joka on juhlapäivää ajatellen tärkeä asia. Tuskin maltan odottaa, että pääsen kunnolla meikattavaksi!! :)

  7. Meille tulee pöytäkohtainen istumajärjestys, eli salin ulkopuolelle ajateltiin laittaa aakkostettu nimilista, missä pöydässä kukakin istuu ja sitten pöytäläiset saavat itse valita oman paikkansa. Pöytiin laitetaan siis ainoastaan pöytänumerot. Tämän oon ainakin itse kokenut vieraana parhaaksi systeemiksi.

    Mun pahin pelko olis vapaa istumajärjestys, ja tilanne, jossa esimerkiksi just 5 hengen perhe joutuisi erilleen toisistaan, äiti ja lapsi ja isä ja kaksi lasta esimerkiksi. Haluan vaikuttaa siihen, että ihmiset saavat istua samanhenkisten ihmisten kanssa - oli ne sitten jo ennestään tuttuja tai ei.

    Meidän häihin istumajärjestys tullaan myös toteuttamaan tähän tyyliin. Mieheni veli meni vuosi sitten naimisiin ja heidän häissään oli paikat määritelty juuri samalla tavalla. Jo silloin ajattelin, että näin tämä hoidetaan meidänkin kemuissa sit aikanaan- helppoa niin tekijälle kuin vieraallekin!

    Ei mene liialliseksi näpertelyksi, kun miettii järjestyksen vain pöydittäin. Eikä se täydellinen pöytäkartan laadinta varmaan meikäläisen hermoilla onnistuiskaan... ;)

  8. Minä olen päättänyt jo pikkulikkana, että en vaihda sukunimeäni, jos menen isona naimisiin. Mies kertoi olleensa alkuun päätöksestäni vähän pettynyt, mutta kerrottuani hänelle omat syyni tähän ratkaisuun, hän on asian kanssa ok. Mun sukunimeä kantavia on alle 400 ja se on minusta myös kauniin kuuloinen. En osais kuvitellakaan olevani jonkun muun niminen! Jos meille tulee lapsia, niin he saavat minun sukunimeni (miehellä on edellisestä suhteesta kaksi lasta, joilla on hänen sukunimi), jotta jatkuvuus on "taattu" :)

×
×
  • Create New...