PO

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän PO kaikki viestit

  1. Wanha Bäckby valmistuu kesäkuun alkuun mennessä, eli silloin viimeistään sieltä pitäisi löytyä ihan juhlatilan näköinen paikka. Kannattaa ottaa yhteyttä paikan omistajaan, Selena Wackliniin (050 463 3585 tai [email protected] ), hän näyttää paikkaa ihan mielellään ja lähettää havainnekuvia valmiista tilasta.
  2. Kiitos, Hummy! Täytynee siis suunnata itse paikan päälle vakoilukierrokselle
  3. Tietääkö kukaan mitään paikasta nimeltä Wanha Bäckby? Löysin sen Vantaan kaupungin listoilta, mutta sielä ei paljon paikasta kerrottu.. Kaikki lisätieto hääjuhla-mielessä otettaisiin siis mielellään vastaan!
  4. Kiitos Anerina ihanista kuvista! Onko kellään kuvia muista paikoista, eli Bygårdista tai Midgårdista? Entä saako näihin kaikkiin tuoda oman pitopalvelunsa? Olemme järjestämässä häitämme ensi vuoden kevättalveksi, joten pitäisi kai pikkuhiljaa aktivoitua näiden juhlapaikkojen suhteen...
  5. Viime kesänä kaasoillessani työjärjestys meni seuraavasti: Aloitimme suunnittelun juttelemalla yhdessä morsiusparin kanssa, minkälaisia ideoita ja toiveita heillä on. Tämän pohjalta laadimme kaasokaverini kanssa ohjelmaehdotuksen, joka sisälsi muutamia yllätyksiä, joiden sisältöä ei paljastettu. Morsiuspari teki sitten vanhempiensa kanssa ohjelmaan haluamansa muutokset ja tarkennukset, jonka jälkeen teimme kaasokaverin kanssa ohjelmalehtiset. Loppujen lopuksi ohjelmien järjestys eli vielä hääpäivänä ja muutoksista ilmoitettiin häävieraille tarpeen tullen. ELi hyvin suunniteltu on vain puoliksi tehty, ainakin jos on niin ihania ja osallistuvia häävieraita, kuin mitä ystäväni häissä oli!
  6. Ei kai polttoreiden ole mikään PAKKO olla yllätys, mutta minusta se ainakin olis mukavaa.. Yllätystä ollaan siis suunnittelemassa myös ystävälleni, toivottavasti saamme Myrskytuulen kokemuksen tapaan sulhon ja muita ihmisiä juoneen mukaan