Jump to content
Naimisiin.info

Rimiina

Rouva
  • Viestit

    527
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Rimiina

  1. Alkuperäinen budjetti tais olla 7000, joka jossain vaiheessa nousi kyl yli 8000, mut toisaalta kyl pitopalvelun lasku oli pienempi mitä odotettiin, joten voi olla että se tasoittaa. Rahan meno tuntuu jotenkin vähemmältä, kun säätötilillä on yhä rahaa ja sain hankintoja tehtyä hiljalleen palkasta, joten säästötili jäi pääosin rukkaamatta. Kaikki oli kyl sen arvoista! Mekon kun saisi myytyä jossain vaiheessa ja lasten juhlavaatteet. :)

  2. Meil oli aivan ihana hääjuhla, mutta töppäyksittä ei selvitty. :girl_haha:  Toisaalta ne tuovat vain muistoja juhlaan ja mitään suurempaa ei tapahtunut. Tai no.. Meillä oli hääkakku telineessä, jossa siis 4 kakkua (1kakku/alunen). Leikattiin meidän palaa ylimmästä telineestä, kun se kakun alusta kaatui ja koko kakku lensi ylösalaisin pöydälle. Tästä on muistona kokonainen kuva sarja (kiitos ihanan kuvaajamme) jossa näkyy meidän ja vieraiden ilmeitä! Naurettiin kunnolla, ja mies saikin siitä ison palan itselleen ja loppu kakku pelastettiin lautaselle, josta vieraatkin vielä ottivat paloja. Tästä saatiin kuulla koko loppuilta kyllä, ja varmasti jäi kaikkien mieleen. :girl_haha:

  3. Me istuimme samassa pöydässä kaasojen ja heidän puolisoidensa kanssa sekä bestmanin ja hänen puolisonsa kanssa. Oli tosi hyvä ratkaisu. Saatiin jutella ja naureskella heidän kanssaan, kun muuten meni päivä aika pitkälti muiden vieraiden kanssa jutellessa ja pystyttiin käymään läpi samalla jos oli jotain varmisteluja ohjelmista, aikatauluista yms.

  4. Klipsi pidennykset tulee, mutta eipä ne paljoa oikeasti tota tukkaa pidennä, ehkä 5cm. Lähinnä ne antaa paksuutta, jotta saadaan kampaus hyvin. Hiuksissa on oma väri ja pidennykset ei erotu siitä ollenkaan, joten väriäkään ei tarvii laittaa. :)

    Ripsiin tulee pidennykset, mutta ne on jo nyt, ja niitä vaan huolletaan pari päivää ennen häitä, ja laitetaan ehkä ihan sivuille milli tai 2 lisää pituutta.. :)

    Ei kait tässä muuten itseä sit muutellakaan.. :girl_smile:

  5. Meidän häistä jää pois
    - morsiuskimpun heitto
    - sukkanauhan etsintä ja heitto
    - hääkarkkeja ei tule, mutta karkkibuffa tulee. Sinne onkin jo 22kg karkkia valmiina. :girl_haha:

    - Huntua ei tule morsiammelle. Eikä tiaraakaan.
    - Marsseihin koitetaan saada jotain erilaista, mutta kanttori on vastahakainen..
    - Ei isää saattamassa alttarille. Morsian kävelee ihan itse yksinään sinne sulhon luo. :D
    - Hääauton ainoa koristelu on takalasin kuvakollaasi meistä.
    - Ei riisiä, mutta saippuakuplia kylläkin.
    - Ei hääkaarta tai parille omaa pöytään. Istutaan kaasojen ja bestmanin seurassa.

    Muuten mennään melko perinteisesti. Tosin meillä ryöstetään morsiuspari ja anopit saavat hoitaa parin takaisin juhlimaan. :girl_haha:  Morsiustyttö ja sulhaspoika löytyy, kun on noi omat muksut! :girl_smile: Tosin terälehtiä eivät heittele tms. Miun edellä astelevat kirkon käytävää kera kaasojen. Tytöllä on kukkakori kannettavanaan. :)

  6. Meillekin tulee ottimiksi nyt sitten ihan vain isoja lusikoita ja muutamat pihdit. Saan työpaikalta ne lainaan.

    Nyt on karkitkin hommattu!! :D Ja kyllä niitä tulikin.. 6 lajia, ja yhteensä taitaa olla 22 kiloa karkkia.. :girl_haha:  Meillä vanhoja lasipurnukoita 2L ja 3L koossa. Näitä on 7kpl. Ne on siis aika hyvän kokoisia ja haluankin että karkkia on reilusti ja että karkkibuffa näyttää runsaalta ja herkulliselta! :D 90 vierasta ois tulossa joista n. 10 lapsia.. :)

  7. Radansuussa ilmeisesti vaihtuivat omistajat nyt keväällä, joten en tiedä onko vanhoista kokemuksista, ainakaan palvelun osalta, hirveästi hyötyä.. :girl_smile:

    Mutta mutta.. Muutaman viikon takaa löytyis kokemus, kun olimme siellä kaverin häitä juhlimassa. Paikkahan on todella nätti, vaikkakin jonkin verran rapistunut ulkopuolelta. Palvelu oli hyvää, tosin kakku loppui kesken ja jouduttiin odottamaan uutta kakkua jonkun aikaa, jota sitäkään en itse ehtinyt maistaa kun se oli syöty.. Ilmeisesti aika monelta siis kakkua jäi saamatta. Lisäksi kahvin kanssa kuuluneita juomia sai tiskiltä vieraat käydä itse kyselemässä ja pyytelemässä kun niitä ei oltu varattu tarpeeksi tarjolle. Ruokailuissa kesti tosi kauan, että uudet ruoat saatiin esille. Etenkin alkuruoan ja pääruoan välissä oli todella pitkä tauko.. ja iltapalan kiusaus oli aivan liian pippurista ja suolaista.. Muuten ruoat olivat ihan hyviä. Niin ja tosiaan likööreiltä loppuivat lasit kesken.. En muista oliko muita vikoja, mutta pääosin juhlista kuitenkin jäi hyvä fiilis..

    Henkilökunta oli ystävällistä ja tuli kuva että yrittivät parhaansa. Voi olla vaikutusta että jos homma on vielä hiukan uutta, niin ei kaikkea ole osattu huomioida. Sali oli kivan kokoinen ja avara. Et ihan kiva paikka kyl! :) Jotkut juhlat voisin siellä järjestää mutta varmistaisin että kakku ja juomat riittää! :girl_haha:

  8. Me meinattiin ensin pyytää vain rahaa.. Mutta nyt monia palstoja lukeneena ja ihmisten mielipiteitä kuunnelleena, tehdäänkin lahjalista myös. Pyydetään astioita (meillä aika sekalainen seurakunta astioita) tiettyä sarjaa ja väriä, niin saa edes joskus yhtenäisen kattauksen tehtyä. :D Varmaan joku 8:n hengen astiasto riittäis.. Muuten ei hirveesti mitään tarpeita oo.. ja tota sekalaista seurakuntaa on astioissakin, mutta niitä voi sit hävittää/myydä uusien tullessa. Varmaan laitetaan myös tosiaan rahapyyntöä häämatkaa varten, että saavat sitten valita jomman kumman vaihtoehdon. Voi olla että lahjalistalta riittää juttuja vaan osalle muutenkin, kun tarvetta ei ihan mielettömästi ole. :)

  9. Kimpun ja sukkanauhan heitot jää tekemättä näillä näkymin. En oo ikinä kyseisistä ohjelmista välittänyt hirveästi..

    Ei omaa pöytää hääparille eikä hääkaarta. Halutaan istua muiden seurassa, eli otetaan kaasot ja bestman meidän pöytään. Hääkaaretkin on tosi tökköjä.. Öyh..
    Ei huntua tai tiaraa miulle. En tykkää, joku hiuskoriste saattaa kampaukseen tulla, mutta siinä se. :)
    Ei muovikukkia tai murattia. Kukkana gerbera ja niitäkin yksittäin maljakoihin. Simppeliä ja kaunista. :girl_in_love:
    Ei ilmapalloja! Kuuluvat lasten synttäreille.
    Ei karaokea.. Ei oo yhtään miun juttu, vaikka osa vieraista varmasti tykkäis. Ei kumpikaan miehen kanssa siitä välitetä, joten ei oo tarpeen. Musiikista huolehtii Dj. :)
    Ei sydämiä joka puolella.
    Ei morsiammen TAI sulhasen ryöstöä. Meidät ryöstetään näillä näkymin molemmat yhtäaikaa, eli on morsiusparin ryöstö ja anopit joutuvat hommiin saadakseen juhlakalut takaisin juhliin. :girl_haha:

×
×
  • Create New...