Jump to content
Naimisiin.info

Mineayla

Rouva
  • Viestit

    51
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Mineayla

  1. Teatteriravintola on ainakin ennen ollut todella hyvä hoitamaan juhlia. Ruoat on olleet erinomaisia ja palvelu mahtavaa. Caphir: Missä teillä on tarkoitus pitää juhlat? Teatteriravintolan lasiterassi on aivan ihana. Meidän hääjuhla vietettiin siellä. Tavalliset kakut tekevät siellä itse, esim meillä oli vadelmarahkalla täytetty kermakakku ja oli aivan ihanaa. Erikoisemman kakun jos haluatte, suosittelen kyllä Houkutusta. :)

  2. Meillä pukuasia on myös selvinnyt, vaikka aikaa häihin on vielä.

     

    Frakin kielsin heti alkuunsa, jotenkin se (kaikkein juhlallisimpana vaihtoehtona) on 'jäykkä'. Minun toiveena olisi ollut bonjour tai shaketti, sulho oli sitä mieltä, että smokki. Sitäpä etsimään sitten.. Kotikaupungistamme ei löytynyt smokkia vuokralle, mutta naapurikaupungista sellainen löytyi. :)

    Musta smokki viininpunaisella solmukkeella ja vyöllä. Komea sulhoni!!

  3. kertokaas lisää kokemuksia tuosta Huhmarin Louhesta.. kahden viikon päästä ollaan menossa paikkaa katsastamaan jne mut rupes jo ahdistaa, mahtuuko kaikki vieraat järkevästi sinne, meillä kun tulossa n. 130 hlö häät.. ja muutenkin onko kenelläkään hyviä ehdotuksia hääpaikaksi tuon kokoiselle vierasmäärälle Polvijärven ympäristöstä..? :)

    Louhi jakaantuu kahteen tilaan. Isompi vetää n.80hlöö. Eli joutuisitte jakamaan vieraita eri tiloihin. Paikkanahan Louhi on aivan ihana. Maisemat Höytiäiselle, vau! ja tietty itse paikka, kun on kallioon louhittu. Itse en ole missään juhlissa siellä ollut mutta pari kertaa olen päässyt sisälle katselemaan.

    Minuun ainakin teki sykähdyttävän vaikutuksen enossa sijaitseva Joukiisenranta jo ihan netti sivujen perusteella. matkaa joensuusta noin 40 km. soitin paikan omistajalle ja fiilikset vain parani. Rennon oloinen mies oli ja oikein sydämellinen. Juhlijamäärältään paikka on kuulema sopiva 50-70 hengelle eli juuri sopiva meidän porukalle
    :)
    vkoloppu vuokra 850€ mielestäni ko paikasta ei paha. Saa rauhassa koristella paikan, juhlia ja lähdöllä ei sunnuntaina ole minkäänlaista kiirettä.

    Joukiisenrannassa vietettiin mun isän 50vuotisjuhlat jokunen vuosi sitten. Mehän mentiin sinne jo perjantaina laittelee paikkoja, illalla saunottiin ja lauleltiin karaokea.. ;) Lauantaina oli itse juhlat ja sai sit rauhassa juhlia. Silloinkin saunottiin illemmalla.. Sunnuntaina kaikessa rauhassa siivottiin ennen lähtöä yms.. Kesäaikaanhan tuo piha-alue on paremmin käytössä, esim rannassa ovat laiturilla joitakin pareja vihkineetkin.. Kaunista.. :)

  4. Et ole morsmaikku13 ainut.. Mie olen ajatellut, että vähemmän on enemmän.. Paikkakortteja esim ei varmaankaan tarvita jos plaseerataan pöydittäin ihmiset. Menut ja ohjelmat varmaan riittää pari isompaa jossain seinällä tms.. :)

    Hääkarkkeja tai vastaavaa mietin, et jos laitetaan karkkibuffa tai kahvipöytään muutamaa lajia jotain ihanaa (lue: suklaata). Tälläisia mie oon miettiny.. Ei tarvii olla kaiken maailman tilpehöörii.. (älkää suuttuko, tää miun mielipide..)

  5. Me ollaan oltu kihloissa jo vuodesta 2005, mutta nyt päätettiin mennä naimisiin. Häihin on vielä NIIIN pitkä aika, että.. Vielä ei olla puhuttu muille tästä päätöksestä, vaikka kutsutkin on jo tehty.. ;) Juhannuksena on miehen mummin ja ukin syntymäpäiväjuhlat (75 ja 80) niin ei ainakaan ennen sitä haluta kertoa, mutta kun mie en halua yksinäni näitä juttuja miettiä.. Mies ei oo hirveen innostunut ollut, ainakaan vielä.. ;) Kutsuun tulevaa runoa varten olin etsinyt pari sivua ihania runoja ja laulun pätkiä. Sanoin sitten, että puolet pitää vähintään raakata pois ja oli raakannut.. Vain viisi hyvää jäljellä..

    Niin siis kaasoa (siskoani) en ole tehtäväänsä vielä pyytänyt, mutta kyllä sormia jo syyhyttäis päästä yhdessä höpöttelemään hääjuttuja..!

×
×
  • Create New...