Jump to content
Naimisiin.info

Rakas

Rouva
  • Viestit

    48
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Rakas

  1. Mamma 77 Meillä häämarssit soitettiin urkoharmoonilla ja kuulosti todella hyvältä ja juhlalliselta. Oman seurakuntamemme pappi (Hämeenkylän srk:sta) vihki meidät kappelissa ja järjesti paikalle myös kanttorin. Kanttori oli nuori nainen, joka opiskelee kirkkomusiikkia Sibeliusakatemiassa. Soitti todella hyvin ja virheettömästi. Toivottavasti tästä oli apua.

  2. Meidän häissä oli meidän oma keksimä tutustumisleikki. Eli kirjoitimme ennen häitä mieheni kanssa erillisille lapuille lyhyen ja hauskan kuvauksen jokaisesta häävieraasta ja tekstin loppuun häävieraan nimen, jota kuvaus koski. Laitoimme kaikki kuvaukset laatikkoon, josta kaaso nosti ensimmäisen lapun ja seuraavan lapun luki se, jota kuvailtiin edellisessä lapussa jne.

    En tiiä oliko tää mikään leikki, mutta muita leikkejä meillä ei sit onneksi ollutkaan.

  3. Odotan, että minulle kerrotaan mitä voin tehdä ja teen mielelläni sen mitä pyydetään. Odotan siis, että minun ei tarvitse koko ajan udella miten voin auttaa, eikä morsian selän takana puhu, etten tehnyt jotain, koska miten voisin tietää, ellei pyydetä. Häät on monelle aika henkilökohtainen juttu, jonka vuoksi asioita halutaan itse tehdä, jonka vuoksi en halua tuppautua ja aiheuttaa ylimääräistä stressiä kyselyilläni.

  4. Meidän häissämme oli vain 4 lasta, joiden iät oli 2-, 4 - x 2 ja 6-vuotta. Lapset olivat aivan ihania. He osallistuivat tanssimiseen ja pyysivät tanssilattialle myös sellaisia, jotka eivät muuten olisi tanssineet. Vihkimisen aikana 4-vuotias kysyi äidiltään, kuinka kauan täällä pitää vielä olla, mutta sekin vain hymyilytti minua. Olimme kutsuneet lapsia enemmänkin, mutta osa vanhemmista oli päättäneet jättää lapset kotiin, jotta voivat itse nauttia juhlasta rennommin. Lapset kuitenkin toivat iloa juhlaan silloin kuin aikuiset vielä jäykisteli.

×
×
  • Create New...