Jump to content
Naimisiin.info

Nellikki

Rouva
  • Viestit

    41
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Nellikki

  1. Teimme joulukuussa viikon mittaisen itäisen Karibian risteilyn Royal Caribbeanilla, joten jos joku haluaa kysellä jotain tuosta reissusta, niin kerron mielelläni lisää. Risteily oli ihan jees, helppoa matkustamista ja paljon ruokaa. ;D Pysähdyskohteista paras oli Puerto Rico, jossa näki myös paikallista historiaa. Risteilyn lisäksi kävimme Nykissä ja olimme Floridassa viikon.

  2. Mistäs noita Unique bra systeemejä saisi kaikkein halvimmalla?

    Ostin tuollaiset light-versiot Sokokselta joulukuun alussa hintaan 39 euroa. Mielestäni nuo lightit olivat paremmat kuin ne normaalit, koska kevyempänä ne tuntuivat pysyvän paremmin paikallaan. Olen ollut noihin todella tyytyväinen, koska ne toimivat hyvin esim. avoselkäisen puvun kanssa. Ja kuten joku oli jo aikaisemminkin kirjoittanut, kannattaa ostaa yhtä kokoa isommat Unique bra:t kuin normaalikokosi olisi. :)

  3. NKH:n kysymykseen liittyen, kuinka tarkkoja RCCL:llä ollaan siitä, että häistä on kulunut vasta alle 2 kuukautta risteilyn alkaessa, jotta saa häämatkapaketin? Harmittaa, kun itsellä ei oo ollut mahdollisuutta lähteä häämatkalle aiemmin ja sitten, kun risteily alkaa häistä on kulunut jo melkein 5 kuukautta... :P

  4. Meillä rahaa meni lopulta hieman alle 9000 euroa n. 130 hengen häihin, joka oli ehkä enemmän kuin kuvittelin alkuun, mutta mistään en lähtisi tinkimään! Tuossa summassa ei tosin ole vielä häämatkaa, mutta se on sen ajan murhe! Saimme tuolla rahalla niin monelle ikimuistoisen päivän ja erityisesti meille itselle jäi pelkkiä ihania muistoja hääpäivästämme!

  5. Nellikki, miten myöhään juhlitte? Ja millä piditte juomat kylminä?

    Itse menin viimeisenä nukkumaan klo 5.30 ja juhlat alkoivat n. klo 16. Suurin osa porukasta oli kuitenkin lähtenyt kello 1 mennessä.

    Meillä oli 2 pakastinta lainassa ja niissä oli juomat kylmässä. Boolia jäähdytettiin suurilla maitotölkkeihin tehdyillä jäillä ja oli meillä myös hiilihappojäätä, mutta se oli lähinnä ulkonäkösyistä käytössä boolikulhon alla.

  6. Häät takana, joten nyt voin kommentoida tähän alkoholimäärään ihan oikean kokemuksen perusteella. :D Aikuisia vieraita oli lopulta n. 110 hlöä. Sää oli suht lämmin, joten juomat maistuivat.

    Meillä meni olutta yli odotusten eli alunperin ostettujen 4 casen lisäksi meni 5 korillista olutta. Yhteensä siis 9 koria. Siideriä ei mennyt kuin hieman alle 4 casea. Booliin varattiin 80% kirkasta 5 litraa ja sitä jäi 1 litra. Boolin muista aineksista (likööri ja kuohari) en tiedä. Viinejä oli yhteensä 16 kpl 3 litran tölkkejä ja niitä jäi reilusti. Kuohareita oli yhteensä 35 pulloa, joista taisi jäädä 6 pulloa.

    Porukka oli kyllä aamuyöstä hyvin humalassa... ;) mutta juomaa jäi silti yli! ;D

  7. Kyse onkin siitä että paljon sitä boolia pitäis tehdä että se riittäis.. ;D

    Toki, tarkoitin vain sitä, ettei tarvitse välttämättä mielestäni huolehtia siitä, onko jokaista juomalaatua tarjolla koko illan, kunhan juomat eivät lopu kesken kokonaan. :D Eli kannattaa ostaa edes yhtä laatua hieman reilummalla kädellä (eli esim. tuota mainitsemaani boolia), jotta vierailla on loppuillastakin vielä jotain juotavaa. Tuossa vaiheessa harva edes kiinnittää niin hirveästi huomiota boolin makuun ja koostumukseen... Kokemusta on! ;D

  8. Juttelimme kaveriporukalla tästä alkoholiasiasta viikonloppuna ja moni oli sitä mieltä, että on turha miettiä, onko kaikkia juomalaatuja tarpeeksi, kunhan esim. boolia on juhlien loppuun asti. :D Se, että nykyään häissä tarjotaan olutta, siideriä ja lonkeroita on suorastaan luksusta, koska ennen häissä iltajuomana oli vain boolia tai esim. sahtia. Itsekin päätin lopettaa alkoholimäärän murehtimisen ja luotan, että ihmiset juovat kyllä sekä puna- että valkoviiniä, jos toinen näistä laaduista pääsee loppumaan. ;D

  9. Meillä vieraita (juovia) oli n.90. Menekki oli seuraavanlainen:

    -kuoharia n.20 plo

    -punaviiniä n.50 plo ( 1 l/plo)

    -valkoviiniä n.37 plo

    (viinit pöydissä koko illan )

    -boolia meni vähän, ehkä n.20 l

    -kaljaa 9*24

    -siideriä 4*24

    Janoista kansaa näytti olevan  ;D

    Missä vaiheessa laitoitte oluen ja siiderin tarjolle? Eli siis saiko niitä jo ruoan kanssa?

    Meillä on laskettu n. 120 aikuiselle, joista ehkä reilu sata juo muutakin kuin alkumaljan, seuraavat määrät:

    - 35 ploa kuoharia

    - 10 kpl 3 litran valkoviinitonkkia

    - 7 kpl 3 litran punaviinitonkkia

    - 4 casea olutta (ostetaan varmaan pari koria lisää)

    - 4 casea siideriä

    - n. 80 litraa 7 % boolia

  10. Nyt alkaa vähitellen hermo kiristyä anopin suhteen, vaikka olemmekin hyvissä väleissä. Ensinnäkin anoppi lipsautteli häistä jo ennen kutsujen lähettämistä kaikille sukulaisille, vaikka halusimme ehdottomasti pitää asian salaisuutena. :( Nyt kun kutsut ovat menneet, anoppi kyselee sellaisilta sukulaisilta, joita emme ole edes kutsuneet, että oletteko tulossa häihin!! :o >:( Todella noloa!

    Viimeinen tikki oli se, kun olin suunnitellut pitävämme ensi viikonloppuna hääpalaveria, jossa on sekä mun että sulhon vanhemmat paikalla. Nyt anoppi onkin keksinyt raahata paikalle sulhon sisaren lapset (6 ja 4 v.), joten voimme samalla sanoa so long sille palaverille. Eiväthän lapset jaksa olla hiljaa ja keskittyä mihinkään hääasioihin. Tästä asiasta saimme sulhon kanssa aikaiseksi riidan niin, että sulho pitää taidokkaasti mykkäkoulua toista vuorokautta... :-[

  11. Kaasolleni ajattelin ostaa lahjakortin intialaiseen päähierontaan.  :D En usko, että hän on kokeillut tuollaista aikaisemmin, mutta niska-hartia-päänsärky ihmisenä varmasti arvostaa tuollaista.

    Bestman ja seremoniamestari saavat mitä todennäköisemmin jotkin pullot, mutta ne pitää olla hyvällä maulla valittu. Ei mitään perinteistä ja moukkamaista. :P

    Morsiusneidolle ajattelin kasata pieneen lahjapussiin jotain karkkia ja pientä roinaa, josta lapset tykkää. ;D

  12. Kyllä hieman harmittaa, kun joissakin kirkoissa sallitaan jopa Dingot ja Europet, kun taas meillä ei kanttorille "kelpaa" muu kuin hengellinen musiikki. ??? Mielestäni näissä asioissa pitäisi olla edes suunnilleen samanlainen linjaus. :-/ Olen ehdottanut ties kuinka montaa kaunista laulua, mutta toistaiseksi mikään ei ole mennyt läpi.

  13. Ajattelin laittaa tänne oman mielipiteeni meidän tulevasta juhlapaikasta, josta taatu kirjoitti näin:

    Villa Näsinrinne- muovituolit ja joskus todella hieno, mutta nyt repsahtanut huvila ei innostanut. todella kauniilla paikalla, mutta meidän 150 vierasta täytyisi ängetä kahteen kerrokseen, joten ei toimi. Muutenkin meidän makuun olevia "pikkuvikoja" esim. sisävessaa saa käyttää vain morsian ja lapset,muut saa käydä huussissa rantasaunaa ei saa käyttöön, tanssitalo ei ollut mitenkään viehättävä ym.

    Huvila on kieltämättä parhaat päivänsä nähnyt, mutta kesällä luonnon ollessa vehreänä, ei itse huvila näytä ollenkaan pahalta. Maisemat pihasta ovat aivan mahtavat, ja suurin osa vieraista eli n. 100 hlöä pääsee syömään tilaan, josta avautuu maisemat suoraan järvelle. Me aiotaan jakaa selkeästi osa vieraista yläkertaan, sillä 150 vierasta ei mahdu samaan tilaan syömään. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma, jos seremoniamestari hoitaa hommansa hyvin. Muovituolit ovat miinusta, mutta aikaisemmin paikassa juhlineet eivät ole kuulemma edes huomanneet koko asiaa juhlan tiimellyksessä. Nuo "huussit" ovat aivan normaalit vesivessat, ne vain sijaitsevat erillisessä rakennuksessa tanssitalon läheisyydessä. Rantasaunan käyttö on siksi kielletty, koska vaarana on, että joku hukkuu saunoessaan hieman hääjuomia maistelleena. Tanssitalo on mielestäni kaunis vanhaa tanssilavaa muistuttava talo, josta saa esim. koivukoristeluilla todella ihanan paikan kunnon tanssihäille. Mutta tämäkin on siis vain minun mielipiteeni ko. paikasta... ;)

  14. Onko kokemuksia, mikä on edullisin liike? Onko Prisma vai Sittari halvempi? Entä näiden hinta verrattuna esim. Viinarannasta tms tukkuihin.

    Satamassa oleva Cittari oli ehkä hieman edullisempi kuin Viinarasta-tukku. Cittarissa/Prismassa on se hyvä puoli, että siellä on helppo tarkistaa ja valikoida juomiin hyvät parasta ennen-päivämäärät. Meillä muutamat siidericaset oli liian lyhyellä päivämäärällä tuolla Viinarannasta-tukussa, joten en sitten ostanutkaan niitä sieltä, vaan haimme Cittarista tuoreempaa tavaraa. ;D

×
×
  • Create New...