Jump to content
Naimisiin.info

Mintsu

Rouva
  • Viestit

    61
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mintsu kaikki viestit

  1. Minä voin myös erittäin lämpimästi suositella täällä jo mainittua Juha Rätyä (yhteystiedot: http://www.jr-studio.com ) Meille hän kuvasi hiljattain pidetyt ristiäiset. Ennen tilaisuutta otettiin potrettikuvia ajan kanssa ja tämän jälkeen hän jäi myös kuvaamaan itse tilaisuuteen. Saimme kaikki kuvat cd:llä joita oli todella paljon, ja osaa hän myös oli muokannut tosi kivasti erilaisin efektein. Hinta oli myös mielestämme hyvin edullinen - varsinkin kun näki kuinka paljon vaivaa hän oli kuvien eteen selvästikin nähnyt. Paperikuviksi Juha teetti valitsemamme kuvat ja hienoja tuli. Plussaa myös se että Juha on uskomattoman hyvä tyyppi ja yhteydenpito hoitui erittäin sujuvasti sekä sähköpostitse ja puhelimitse!
  2. Tietoja kaivataan tästä puvusta!! Kenen valmistajan voisi olla? Olen tämän kuvan täältä joskus ottanut talteen.
  3. Oli. Salaatteja ja patonkia pääasiassa.
  4. Häämatkaan ja uuden oman asuntomme sisustukseen.
  5. Me katsoimme vain toisiamme. Eipä tullut mieleen edes katsoa pappiin..
  6. Hyvin sujui. Laahusta käytinkin oikeastaan vain kirkossa ja valokuvaajalla ollessamme.
  7. Mintsu

    Iiiiihanin häälahja?

    Äidin tekemä pieni ryijy.
  8. Lisbetti08: Olisikohan tästä apua: Pore Minimizer T-Zone Shine Control Multi-tasking oil-free gel controls oil and shine all day. Mattes the T-zone area; reduces the look of pores. Leaves a velvety-soft natural finish, under or over makeup.
  9. Minäkin voisin vähän kertoilla kokemuksia tuosta Vichyn Normadermistä. Minulla on sekaiho, pintakuiva, mutta T-alueelta kuitenkin rasvoittuva ja epäpuhdas. Kokeilin kolmen viikon Normederm hoitokuuria epäpuhtaalle iholle ja se todellakin aiheutti aluksi muutaman todella kipeän paukaman leuan alueelle. Nyt olen ottanut käyttöön myös Normaderm puhdistusgeelin, kasvoveden, päivä- ja yövoiteen ja täytyy sanoa, että noista tuotteista en enää pois vaihda! Iho on ihanan pehmeä ja uusia näppyjä on tullut enää tyyliin vain pari viikossa. Ihohuokosetkin tuntuvat pienentyneen. Siis kertakaikkiaan aivan loisto sarja! En tiedä miten toimii varsinaiselle akne-iholle ja varmaan aika yksilöllistä miten aineet vaikuttavat. Minulle kuitenkin toimi ja suosittelen kokeilemaan! Kannattaa käydä tutustumassa täällä jos ei vielä ole käynyt: http://www.normaderm.fi/
  10. Mintsu

    Pikkuleipäreseptejä

    Kiitos Minttunen hyvästä reseptistä Vaikuttavat aika hyviltä, joten taidan leipoa häihimme
  11. Eli siis millä tavalla kiharoista saa kaikkein kestävimmät? Onko paras konsti käyttää rautaa, lämpörullia, tavallisia rullia vai jotain muuta kikkaa vai sekaisin näitä?
  12. Mintsu

    Pikkuleipäreseptejä

    Tietäiskö joku et voiko onnenkenkä-pikkuleipiä pakastaa, vaikka ne on kastettu suklaaseen? Entä tietäskö joku sellasta hyvää suklaista taikinareseptiä, josta onnistus ottaa muoteilla hyvin. Vähän niinkö jotain piparkakkutaikinan tapaista, muttei ihan kuiteskaan..
  13. Mintsu

    Tienvarsikyltit, kuvia ja ideoita

    Löytyskö lisää kuvia tienvarsikylteistä?
  14. Meidätkin vihkii Anna-Mari Heikkinen, eikä ole meille kummallekaan ennestään tuttu. Kuinka aikaisin olette olleet henkilökohtaisesti yhteydessä pappiin? Seurakunnasta sanottiin, että voi olla vaikka heti, mutta onkohan vielä liian aikaista? Ja mistä asioista olette tämän ensimmäisen yhteydenoton yhetydessä keskustelleet?
  15. Valaiskaapa vahan minua.. eli kun kuulumme Tuomiokirkkoseurakuntaan, mutta meidat vihitaan Oulujoen kirkossa, niin kummasta seurakunnasta meille tulisi pappi automaattisesti, Tuomiokirkko vai Oulujoen?
  16. Mintsu

    Nizza

    Me nyt sitten varattiin haamtka Nizzaan, ihanaa :-X Ja paikka kuulostaa todella romanttiselta! Onko muita Nizzaan matkaajia kesalla '05?
  17. Vaihdettiin haamatka Nizzaan :-X Lahdetaan sinne koska paikka on romanttinen ja siina yhdistyy ranta- ja kaupunkiloma sopivassa suhteessa
  18. Me varattiin häämatka Varnan Kultahietikolle Bulgariaan. Hinta ei todellakaan päätä huimaa, ja lisäksi aikataulukin natsaa juuri sopivasti meille
  19. Mintsu

    Nizza

    Nosto Ollaan suunnittelemassa häämatkaa Nizzaan ja lisää kokemuksia kaivattaisiin
  20. Me haluttas lähtee sunnuntai-iltana tai viimeistään maanantaina. Olis tylsää palata vaan kotiin. Ja muutenkin kun ei ole tietoa siitä, että mikä on elämäntilanne tuolloin, saako esim. töistä kovin paljoa lomaa jos työsuhde on vasta alkanut yms yms. Mut ei sillä ois kait niin väliä, jos ois muutenkin vapaata (ei töitä). Ja jos kauemmas lähtee, niin onhan se mukava hieman levätä ja rauhoittua häiden jälkeen
  21. Minun koekmukseni mukaan on aina ensin ollut kahvit ja sen jälkeen vasta valssi
  22. Mintsu

    Sininen booli

    Sinistä limpparia myydään aina kausittain kaupoissa, sillä saa ainaskin värin.
×
×
  • Create New...