Mintsu

Rouva
  • Viestit

    61
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Mintsu


  1. Minä voin myös erittäin lämpimästi suositella täällä jo mainittua Juha Rätyä (yhteystiedot: http://www.jr-studio.com ) Meille hän kuvasi hiljattain pidetyt ristiäiset. Ennen tilaisuutta otettiin potrettikuvia ajan kanssa ja tämän jälkeen hän jäi myös kuvaamaan itse tilaisuuteen. Saimme kaikki kuvat cd:llä joita oli todella paljon, ja osaa hän myös oli muokannut tosi kivasti erilaisin efektein. Hinta oli myös mielestämme hyvin edullinen - varsinkin kun näki kuinka paljon vaivaa hän oli kuvien eteen selvästikin nähnyt. Paperikuviksi Juha teetti valitsemamme kuvat ja hienoja tuli. Plussaa myös se että Juha on uskomattoman hyvä tyyppi ja yhteydenpito hoitui erittäin sujuvasti sekä sähköpostitse ja puhelimitse! :)


  2. Minäkin voisin vähän kertoilla kokemuksia tuosta Vichyn Normadermistä. Minulla on sekaiho, pintakuiva, mutta T-alueelta kuitenkin rasvoittuva ja epäpuhdas. Kokeilin kolmen viikon Normederm hoitokuuria epäpuhtaalle iholle ja se todellakin aiheutti aluksi muutaman todella kipeän paukaman leuan alueelle.

    Nyt olen ottanut käyttöön myös Normaderm puhdistusgeelin, kasvoveden, päivä- ja yövoiteen ja täytyy sanoa, että noista tuotteista en enää pois vaihda! Iho on ihanan pehmeä ja uusia näppyjä on tullut enää tyyliin vain pari viikossa. Ihohuokosetkin tuntuvat pienentyneen. Siis kertakaikkiaan aivan loisto sarja!

    En tiedä miten toimii varsinaiselle akne-iholle ja varmaan aika yksilöllistä miten aineet vaikuttavat. Minulle kuitenkin toimi ja suosittelen kokeilemaan!

    Kannattaa käydä tutustumassa täällä jos ei vielä ole käynyt: http://www.normaderm.fi/


  3. Tietäiskö joku et voiko onnenkenkä-pikkuleipiä pakastaa, vaikka ne on kastettu suklaaseen? Entä tietäskö joku sellasta hyvää suklaista taikinareseptiä, josta onnistus ottaa muoteilla hyvin. Vähän niinkö jotain piparkakkutaikinan tapaista, muttei ihan kuiteskaan.. :)


  4. Meidätkin vihkii Anna-Mari Heikkinen, eikä ole meille kummallekaan ennestään tuttu. Kuinka aikaisin olette olleet henkilökohtaisesti yhteydessä pappiin? Seurakunnasta sanottiin, että voi olla vaikka heti, mutta onkohan vielä liian aikaista? Ja mistä asioista olette tämän ensimmäisen yhteydenoton yhetydessä keskustelleet?


  5. Me haluttas lähtee sunnuntai-iltana tai viimeistään maanantaina. Olis tylsää palata vaan kotiin. Ja muutenkin kun ei ole tietoa siitä, että mikä on elämäntilanne tuolloin, saako esim. töistä kovin paljoa lomaa jos työsuhde on vasta alkanut yms yms. Mut ei sillä ois kait niin väliä, jos ois muutenkin vapaata (ei töitä). Ja jos kauemmas lähtee, niin onhan se mukava hieman levätä ja rauhoittua häiden jälkeen :-X